Şimdi Ara

NAVİGASYON SEÇİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir navigasyon cihazı alacam.Burda ki konuları inceledim ama bir türlü karar veremedim.Şu verdiğim linklerdeki cihazların arasından hangisi iyidir vede sizin tavsiyeniz varsa onlarıda söyleyin.Sınır 450 ytl.Teşekkürler.

NAVIGO 4.3” Taşınabilir GPS Navigasyon Cihazı
    http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=22.012.1983.0001

Garmin Nuvi 200

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=22.012.1799.0018

Navia NS-1020 Navigasyon Sistemi
    http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=22.012.4511.0001

Bulbul B90 Navigasyon

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=22.012.4584.0001

Bu cihazlardan navigo biraz öne çıkıyor gibi sizin tavsiyeniz ne olur.Harita açısından kullanış açısından hangisini tercih etmeliyim.Bu cihazlar daha uygun bulunabiliyor ben link vermek açısından koydum bu sayfaları.Navia genelde aynı fiyatlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teutonic -- 5 Temmuz 2008; 20:23:46 >

• Navia NS-1020 almaya karar verirsen buraya bir bak derim :)

http://www.evodergi.com/evo/uyelik.asp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kotiledon

Navia NS-1020 almaya karar verirsen buraya bir bak derim :)

http://www.evodergi.com/evo/uyelik.asp
    Orayı biliyorum da harita bakımından iyimidir bu makina.Birde sürekli igo yazılımından söz ediliyor bu dediğim fiyat aralığında igo yazılımlı olan bir makina varmı.Kısaca aldığın paraya deysin makina.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teutonic

Orayı biliyorum da harita bakımından iyimidir bu makina.Birde sürekli igo yazılımından söz ediliyor bu dediğim fiyat aralığında igo yazılımlı olan bir makina varmı.Kısaca aldığın paraya deysin makina.

Alıntıları Göster
    bende merak eriyorum. Direk igo yüklü olarak gelen türkiye haritalı bir cihaz var mı piyasada ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saylam06

bende merak eriyorum. Direk igo yüklü olarak gelen türkiye haritalı bir cihaz var mı piyasada ?

Alıntıları Göster
    bunu kullanan varmı
    ne kadar guvenlıdır
    sadece ana caddeler mı kayıtlıdır
    mesela sokagın basına gıttıgımde 2 sokak otesı gorunurmu vede ne oldugu yazarmı
    bence cok saglıklı deıl bu cıhazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERTTT

bunu kullanan varmı
    ne kadar guvenlıdır

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MERTTT

bunu kullanan varmı
    ne kadar guvenlıdır

ben navia kullanıyorum, haritası da iyi yazılımı da iyi, bazı arkadaşlar igo yazılımıyla kullanıyorlar ama bence kendi yazılımı da en az igo kadar başarılı, tercih meselesi sonuçta.. navigasyon dediğin zaman tüm ana caddeler ve ara sokaklar dahil olarak düşünmelisin, sadece ana caddeler olduğu zaman hiçbir işe yaramaz, ara sokaktaki yerlere gidemedikten sonra yerim navigasyonu, önemli olan bilmediğin yere sağlıklı biçimde götürebilmesi..

kendi kullandığım cihazdan örnek vermek gerekirse etrafta ne var ne yok gösteriyor mesela yemek yenecek yerler, eczane, benzinci falan fişman görünüyor, ayrıca senin sorduğun sokak isimleri de her sokağın üstüne yazılmış. ister 2 sokak istersen 100 sokak ötesi haritayı nereye oynatırsan orası görünüyo sonuçta..forumda navia ile ilgili bir başlık var orayı incelerseniz daha açıklayıcı bilgiler edinebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hiperkene

quote:

Orjinalden alıntı: MERTTT

bunu kullanan varmı
    ne kadar guvenlıdır

ben navia kullanıyorum, haritası da iyi yazılımı da iyi, bazı arkadaşlar igo yazılımıyla kullanıyorlar ama bence kendi yazılımı da en az igo kadar başarılı, tercih meselesi sonuçta.. navigasyon dediğin zaman tüm ana caddeler ve ara sokaklar dahil olarak düşünmelisin, sadece ana caddeler olduğu zaman hiçbir işe yaramaz, ara sokaktaki yerlere gidemedikten sonra yerim navigasyonu, önemli olan bilmediğin yere sağlıklı biçimde götürebilmesi..

kendi kullandığım cihazdan örnek vermek gerekirse etrafta ne var ne yok gösteriyor mesela yemek yenecek yerler, eczane, benzinci falan fişman görünüyor, ayrıca senin sorduğun sokak isimleri de her sokağın üstüne yazılmış. ister 2 sokak istersen 100 sokak ötesi haritayı nereye oynatırsan orası görünüyo sonuçta..forumda navia ile ilgili bir başlık var orayı incelerseniz daha açıklayıcı bilgiler edinebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    supermıs o zaman
    uzun yol ıcınde ıyı olurmus

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERTTT

supermıs o zaman
    uzun yol ıcınde ıyı olurmus

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ne diyorsunuz bunların arasından Navia NS-1020 mi almalıyım.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Navia 1020 çok iyi...kampanyasıda var şu ara...Evo dergisiyle 310 ytl 5 taksit
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: teutonic

hem hesaplı, hem doyurucu olsun diyosan bence navia dostum, hem cihazla ilgili bişi oldumu forumda en çok bilgiyi navia hakkında bulursun, bi sürü topic var hakkında, benim çok işime mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: Hiperkene

quote:

Orjinalden alıntı: teutonic

hem hesaplı, hem doyurucu olsun diyosan bence navia dostum, hem cihazla ilgili bişi oldumu forumda en çok bilgiyi navia hakkında bulursun, bi sürü topic var hakkında, benim çok işime mesela

Alıntıları Göster
    Ben bu Navia dan alacaktım ama Evo'nun ağustos sayısıyla gönderebileceklerini söylediler.Bana 1 hafta içinde lazım.Başka hangi ürünü tavsiye edersiniz.

Şöyle bir ürün var.MyGuide GPS http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=22.012.4831.0001#tablar bu nasıldır.Navia ya yakın fiyatta olduğundan soruyorum.

Yada Navigo nasıldır. http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=22.012.1983.0001

Yani Navia yı elersek başka ne tavsiyeleriniz olur.MyGuide GPS nasıl bir cihazdır.

• quote:

Ben bu Navia dan alacaktım ama Evo'nun ağustos sayısıyla gönderebileceklerini söylediler.Bana 1 hafta içinde lazım.Başka hangi ürünü tavsiye edersiniz.

Şöyle bir ürün var.MyGuide GPS http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=22.012.4831.0001#tablar bu nasıldır.Navia ya yakın fiyatta olduğundan soruyorum.

Yada Navigo nasıldır. http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=22.012.1983.0001

Yani Navia yı elersek başka ne tavsiyeleriniz olur.MyGuide GPS nasıl bir cihazdır.

Alıntıları Göster
    navigo iyi bir seçim gibi bende düşünüyorum ama zamanım bol belki seneyede alabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: epstemolojk_kopus

navigo iyi bir seçim gibi bende düşünüyorum ama zamanım bol belki seneyede alabilirim

Alıntıları Göster
    Navigo yu tavsiye ederim.
    1.sebep başarsoft haritası kullanıyor.
    2. 4.3" ekranı var.
    3. buluetooth
    4. video oynatıcı
    5. mp3 çalar
    6. e-book
    7. yıl içerisinde 2 defa ücretsiz güncelleme
    8. cihaza manuel olarak poi yükleyebiliyorsunuz (yazılımla uğraşmadan)
    9. bilgisayara usb den bağlayıp dosya yükleyip silebiliyorsunuz.
    10. Artırılabilir hafıza
    11. Fiyatı
    12. daha neler neler......

• quote:

Orijinalden alıntı: jedimax

Navigo yu tavsiye ederim.
    1.sebep başarsoft haritası kullanıyor.
    2. 4.3" ekranı var.
    3. buluetooth
    4. video oynatıcı
    5. mp3 çalar
    6. e-book
    7. yıl içerisinde 2 defa ücretsiz güncelleme
    8. cihaza manuel olarak poi yükleyebiliyorsunuz (yazılımla uğraşmadan)
    9. bilgisayara usb den bağlayıp dosya yükleyip silebiliyorsunuz.
    10. Artırılabilir hafıza
    11. Fiyatı
    12. daha neler neler......

Alıntıları Göster
    2 aya yakın süredir Navia NS-1020 kullanıyorum.
    Rota hesaplaması çok iyi... en işime yarayan özelliklerinden biri yeniden rota hesaplaması... Eğer gösterdiği yolu kaçırırsanız hemen başka bir yol öne sürüyor. Benim gibi dikkatsiz sürücüler için çok iyi bi özellik. Bu işlemi çok kısa sürede yapması büyük avantaj.
    Yazılımını çok beğendim ve diğer cihazlara nazaran daha ucuza aldım.
    Cihazdan gayet memnunum. Yarı yolda hiç bırakmadı.
    O yüzden benim sana önerim NS-1020

• quote:

Orijinalden alıntı: XMLB

2 aya yakın süredir Navia NS-1020 kullanıyorum.
    Rota hesaplaması çok iyi... en işime yarayan özelliklerinden biri yeniden rota hesaplaması... Eğer gösterdiği yolu kaçırırsanız hemen başka bir yol öne sürüyor. Benim gibi dikkatsiz sürücüler için çok iyi bi özellik. Bu işlemi çok kısa sürede yapması büyük avantaj.
    Yazılımını çok beğendim ve diğer cihazlara nazaran daha ucuza aldım.
    Cihazdan gayet memnunum. Yarı yolda hiç bırakmadı.
    O yüzden benim sana önerim NS-1020

Alıntıları Göster
    Navigo alınmıştır.Ben üstünde gelen yazılımla kullanıyorum fena değil.Bi güncelleme gerekiyor gibi.Şehirler arası yolda nasıl olduğunu bilmiyorum.

• quote:

Navigo alınmıştır.Ben üstünde gelen yazılımla kullanıyorum fena değil.Bi güncelleme gerekiyor gibi.Şehirler arası yolda nasıl olduğunu bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    @teutonic: Güle güle kullanın. Acaba ürünü nereden, ne kadara aldınız? Benim gibi bu ürünle ilgilenenler olarak her türlü yorumlarınızı bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okircali

@teutonic: Güle güle kullanın. Acaba ürünü nereden, ne kadara aldınız? Benim gibi bu ürünle ilgilenenler olarak her türlü yorumlarınızı bekliyoruz.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler.Ben ürünü hepsiburada dan aldım. 430 ytl fiyatı.Bir arkadaş golddan 397 ytl ye almış.Ben başka siparişlerde verdiğim için hepsiburada dan aldım tercih sizin.Ürünü daha 1 gün kullanma şansım oldu.Bluetooth özelliği iyi çalışıyor ses yeterli düzeyde.Üstünde gelen haritası genelde doğru yolu çizdi benim kullanmamda.Dönüş yerini kaçırdığınızda yeniden rota çiziyor hızı yeterli.

• quote:

Teşekkürler.Ben ürünü hepsiburada dan aldım. 430 ytl fiyatı.Bir arkadaş golddan 397 ytl ye almış.Ben başka siparişlerde verdiğim için hepsiburada dan aldım tercih sizin.Ürünü daha 1 gün kullanma şansım oldu.Bluetooth özelliği iyi çalışıyor ses yeterli düzeyde.Üstünde gelen haritası genelde doğru yolu çizdi benim kullanmamda.Dönüş yerini kaçırdığınızda yeniden rota çiziyor hızı yeterli.

Alıntıları Göster
    Cevabınız için teşekkürler. Ben de bugünlerde almayı düşünüyorum. Donanım olarak oldukça iyi görünüyor. Şu anda sadece, ürünün OEM bir ürün olup Türkiye'ye Nova tarafından getirilip navigo adı altnda satıldığı, Mio, Garmin vs. gibi bir desteğinin olmaması düşündürüyor beni. Acaba ne kadar güvenebiliriz? GÜncellemeler için muhatabımız Nova mı, yoksa Sygic mi olacak? Ayrıca iki yıl sonra böyle bir marka ortada olmazsa navigolarımız elimizde kalakalmayalım :)

• quote:

Cevabınız için teşekkürler. Ben de bugünlerde almayı düşünüyorum. Donanım olarak oldukça iyi görünüyor. Şu anda sadece, ürünün OEM bir ürün olup Türkiye'ye Nova tarafından getirilip navigo adı altnda satıldığı, Mio, Garmin vs. gibi bir desteğinin olmaması düşündürüyor beni. Acaba ne kadar güvenebiliriz? GÜncellemeler için muhatabımız Nova mı, yoksa Sygic mi olacak? Ayrıca iki yıl sonra böyle bir marka ortada olmazsa navigolarımız elimizde kalakalmayalım :)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: okircali

Ben de navigasyon cihazı almadan önce çok kararsızdım. Farlı farklı seçeneklerim vardı. Bunlardan biri de Navigo 'ydu.
    Ben Navia NS-1020 aldım çünkü bu tür elektronik aletlerde , en az ürün kadar , ürün sonrası hizmet de çok önemli. Zaten bu tür yeni teknolojik aletlerde böyle şeylere dikkat etmek lazım. Navia nın müşteriye olan yaklaşımı çok iyi. Cihazı almadan önce cihazım varmış gibi servislerini arayıp , bir sürü soru sordum :) , çok ilgili ve tatminkar cevaplar verdiler.
    Ayrıca ben ürünümü bir yıllık National Geographic ürünü + Navia NS-1020 şeklinde aldım ve bunun için 330 ytl ödedim. Navigasyon da sorunsuz çalışıyor , isteklerimi sonuna kadar karşılıyor. Bir işlemi gerçekleştiremediğim zaman direk yardım alıp sorunumu hallediyorum.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: okircali

Ben başka bir navigasyon cihazı daha önce kullanmadığım için bu cihazı alın yada almayın diyemem.Destek konusuna gelince şu ana kadar merkeziyle konuşmadım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.