Merhaba arkadaşlar.Benim navigasyon hakkında ciddi bir sıkıntım var.Benim Oblio navbassic navigasyonum var.İlk başta bu sıkıntı yoktu ama yeni yeni başladı.Navigasyon gps e bağlanamıyor,kopuyor,sinyal alamıyor.Bir müddet sonra(5,6 dakika)bağlantı geliyor.Ama ara ara gidip gidip geliyor.Bunun bir çözümü yokmudur.Yolda sürekli gidiyor.Uzun bir yola epeydir çıkmadık ama çıkarsak bu böyle giderse sorun çıkarır yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
bazen dönemsel olabiliyor özellikle bu aylarda devam ederse de yapacağım fazla birşeyde yok zaten
quote:
Orijinalden alıntı: bekaert
bazen dönemsel olabiliyor özellikle bu aylarda devam ederse de yapacağım fazla birşeyde yok zaten
Evet ama 2 aydır falan her açtığımda böyle oluyor.Sıfırladım,Güncelledim fakat yine bu sıkıntı bazen oluyor.Olmadığı zaman çok azdır.
genelde navigasyonların ana menusünde baglantı dumunu takip eden menusü vardır navigasayona tıklmadan cihazın nekadar uyduyu gördüğünü ve kaçına baglandığını ve enlem boylam yazar bak bakalım senin cihazda baglanma durumu nedir eger 1-2 kırmızı olup devamlı bu şekilde ise servisten yardım isteyin