Şimdi Ara

Navigator A4 Kağıdı 79 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konusu açıldı mı bilmiyorum, son zamanların en iyi fiyatı. Ayrıca kalite olarak da tartışmasız piyasanın en iyilerinden.

https://www.ozdilekteyim.com/magaza/navigator-fotokopi-kagidi-a4-80-g

• 79₺ ucuz mu?
    ben gecen ay 53₺ den yakaladım sağlam stok yaptığım icin almadım.
    Size bir taktik vereyim.
    2 tane sepete atın
    paycelle öderseniz 153-30 ile
    tanesi 61₺’ye geliyor.

• Navigator ancak birkaç marka ile karşılaştırılabilir. Kağıdı fotokopi dışında kullanacaksanız sorun değil ama fotokopi çekecekseniz çok fark var.

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

Hocam vege ile Navigator arasında aşırı kalite farkı var. Ben 79 a navigator varken, vege yi 50 ye bile almam. Ki zaten paycell indirimi ile almışsınız, bu indirim ne alırsanız ürünün fiyatını sıcak yapar.

• kargo dahil değil. dolayısıyla pahalı.navigator bu fiyata ucuz diyede milleti yanlış yönlendirmeyin.

• -massive- - kullanıcısına yanıt

Kargo dahil daha ucuzu var mı önereceğiniz?

• tek paket vardır illaki buna yakın veya düşük fiyatta. ayrıca ben tek paket almıyorum. koli alıyorum. dolayısıyla almadığım ürünün önerisini yapmam olur mu sence? paket yırtık olursa ne yapıcan ? fiyatı düşüktü onun için mi önerdim diyicen?

• Tekliyi bilmem ama fotokopi kağıdı 5'li alınır genelde. Avansas'da Copier 5'li 280 TL. Haibrag'da 330 TL.

Kağıtta üretim arttı galiba. Kağıt ürünlerinde fiyatlar yüzde 25 düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0AEB06AB0 -- 17 Nisan 2023; 21:15:51 >
  • double a ve navigator en iyilerdendir. navi nin 79 ettiği yerde vege ancak 40tl ise alınır.

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

WC kağıtlarında 2 katlı ile 3 katlı arasındaki fark ne ise bunda da o dur.

• geçen hafta spor ayakkabılarda bir indirim vardı Özdilekte. Onunla bütünleştirip almıştım daha hesaplı gelmişti. Sürekli kullandığım ve fiyatını da sürekli takip ettiğim bir kağıt. Sayın @_CarpeDiem_ gerçekten bir fırsattan haber veriyor. Bu kağıt bu fiyata hem de iyi fırsattır. Fotokopi kağıdıyla saman kağıt farkını bilmeyenler laf olsun diye yazıyor. Sana fırsat gibi görünmediyse bakar geçersin. Yok, illa küçümseyici bir ifade yazmasa olmuyor bazıları.

• quote:

Orijinalden alıntı: -massive-

tek paket vardır illaki buna yakın veya düşük fiyatta. ayrıca ben tek paket almıyorum. koli alıyorum. dolayısıyla almadığım ürünün önerisini yapmam olur mu sence? paket yırtık olursa ne yapıcan ? fiyatı düşüktü onun için mi önerdim diyicen?

Madem pahalı dedin Navigator için bundan daha uygun fiyat varsa yaz ki millet faydalansın. Paketin yırtık gelme ihtimali vs bunları geçelim. Bu foruma takılanlar yasal haklarını ve nerelerden ürün alınacağını bilen kişilerdir. Ben ev kullanıcısı olarak Navigator ve Dauble a harici kağıt almıyorum ve bu fiyattan aşağısını bu markalarda bulamıyorum.

• _CarpeDiem_ _ kullanıcısına yanıt

Navigator a4 bir paket hepsiburada fiyatları. premium da kargo ödemiyorsun....

• 89 tl ye bim de xerox var

• 400 TL üzeri siparişlerde İstanbul içi ücretsiz teslimat yapılıyor. Sepete 5 TL'lik bir ürün daha ekleyerek bu fiyattan ücretsiz teslimat ile sipariş verebilirsiniz.

https://www.ofisegetirelim.com/navigator-a4-fotokopi-kagidi-80-gr-1-koli-5-paket-2500-sayfa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.