Şimdi Ara

Navigo M69 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Navigo M69 cihazı olup bu cihaza farklı bir yazılım kurmayı deneyen oldu mu acaba?

• AYNI SORUN BENDEDE VAR..KURTARMA İMKANIMIZ YOKMU ACABA?
  • Evet ben yükledim.

Eğer bir yerlerde toolbox yazılımı cihazı tanısın diye cihazın içindeki branding.zip, data zip filan silin diyorsa sakın yapmayın. Cihaz nedense süreki bir yer yok hatası veriyor. Sonradan aynı dosyayı geri koymaya çalıştığınızda bile yer yok diye hata veriyor. Oysa aynı dosyayı silip yine geri koyuyorsunuz.

Fakat çözüm basit.

Öncelikle bir micro sd kart almalısınız. O micro sd kartın içinde bir klasör oluşturuyorsunuz. Boş bir klasör. Klasörün adını da explorer.exe olarak yazıyorsunuz. Bakın dosya değil klasör oluşturacaksınız ve adı da explorer.exe olacak. İlginç evet ama klasör adının uzantısı olmaz ama bununkini .exe yapıyorsunuz.

Klasörü oluşturup adını da explorer.exe yaptıktan sonra navigo m69 cihazınıza takıyorsunuz ve cihazı başlatıyorsunuz. Hatta bir ya da iki kere reset atmay gerektirebilir bu işlem.

Cihaz açılıyor ama o da ne? Bildiğiniz windows ekranı. Buradan işte istediğiniz bütün kopyalama taşıma işlemlerini yapabiliyorsunuz. Hatta o micro sd kartın içine kendi kafanıza göre oluşturduğunuz bir igo, ya da garmin ya da tomtom yükleyebilir ve kendi .exe'sinin üstüne tıklayarak bu navigasyon programlarından herhangi birisini kullanabilirsiniz.

• Hanginiz okuyup da nazar değdirdi söyler misiniz?

ben yukarıdaki yazıyı yazdıktan 15-20 dakika sonra cihaz kilitlendi ve açılış logosundan öteye resetlesem de gitmiyor. mecbur geri verip yenisi alacağım. Bu nedir ya?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HUAWEI P60 PRO hk.
    geçen yıl açıldı
    Buderus U122 hakkında sorular
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.