Şimdi Ara

NaviMex Navigasyon Klübü (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
987
Cevap
45
Favori
348.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık bir sene önce passat marka aracıma navimex 9902 taktırdım. 2 tane de başlık taktırdım aynı marka. bir yılda tam 7 kez arıza verdi ve her defasında bir parçasının yandığını ve değiştirdiklerini söylediler(canbus,ön panel,ekran vs). hiç bir şekilde ne ürün iadesi ne de yeni ürün vermeyi kabul etmeyip her defasında geçici çözümlerle geri gönderdiler. şu an ürünüm yine arızalandı(kendiliğinden kapanıyor ve çoğu zaman hiç açılmıyor,30 gün kullanıyorsam 20 günü açılmıyor). son öneri olarak başlıkları kullanmamam gerektiği söylediler ki bu öneriye kendileri de gülmüştür sanırım. kesimlikle bu ürünü tavsiye etmiyorum. hem çok kötü bir servisi var,hem de kronik sorunlu bir alet.
  • arkadaşlar yakın zamanda navimex android 7.1 cihazı aracıma aldım fakat bir iki hafta sonra bluetooth sorun vermeye başladı nasıl mı şöyleki şu sıralar cihaz a reset atmazsam telefonumla bluetooth ile bağlanamıyorum..reset attıktan bir 5 gün içinde hiç bir sorun yok fakat 5 veya 6 gün gecince cihaz telefonu görmüyor ve bağlanmıyor zaten hiç bir telefonu da görmüyor ama reset atarsam bir 5 günlük düzelme oluyor sorun sıkıntı nedir nasıl düzelir kalıcı olarak sizce bluetooth kiti arızalı mı arızalı olsa resetten sonra 5 gün her şey normal konusma müzik dinleme rehber görünümü otomatik bağlanma hiç birinde sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendary67

arkadaşlar yakın zamanda navimex android 7.1 cihazı aracıma aldım fakat bir iki hafta sonra bluetooth sorun vermeye başladı nasıl mı şöyleki şu sıralar cihaz a reset atmazsam telefonumla bluetooth ile bağlanamıyorum..reset attıktan bir 5 gün içinde hiç bir sorun yok fakat 5 veya 6 gün gecince cihaz telefonu görmüyor ve bağlanmıyor zaten hiç bir telefonu da görmüyor ama reset atarsam bir 5 günlük düzelme oluyor sorun sıkıntı nedir nasıl düzelir kalıcı olarak sizce bluetooth kiti arızalı mı arızalı olsa resetten sonra 5 gün her şey normal konusma müzik dinleme rehber görünümü otomatik bağlanma hiç birinde sorun yok.

Sonradan yüklediğiniz programlardan sorun çıkaran olabilir mi? Bu olayı yıllar önce s4 cihazımda yaşamıştım. telefonu resetleyince wifi blutooth çalışıyor google playden arşivdeki programları yükleyince bütün bağlantılar kopuyordu.

Aslında ürüne fanlı soğutma yapsalarmış ısınma sorununun önüne geçerlerdi benim tek şikayetim bu ön konsoluda ısıtıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagatay_16 -- 3 Mart 2018; 3:48:49 >

• legendary67 L kullanıcısına yanıt
    merhaba birebir ayni sorun bende de vardi takdirdigim yere goturdum durumu anlattim oda navimex merkezine iletti sorunu. navimex merkezden yazilim guncellemesi gonderdiler yeni yazilimi yukleyince bluetoothu sorunsuz kullaniyorum simdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi geceler. Bende 4.4.4 olan cihaz var. Satın alalı yaklaşık iki sene oldu. İçersindeki igo yazılımının güncellenmesi gerekiyor. Güncellemeyi başarabilen var mı

• ender200279 E kullanıcısına yanıt
    sanırım bana da şimdi aynı güncelleme uygulandıfakat kafama şu takıldı. tablet hakkında kısımda seri numarası önceden doluydu yazılar harfler yazıyordu şimdi ise sadece unknown yazıyor.. bi bakar mısınız size zahmet siz de ne yazıyor.. ayarlardan en altta tablet hakkında ki kısımda aşağı cekince gözüküyor.. numara ve harfler mi var yoksa sizde de mi unknown yazıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mevcutta kullanılan radio uygulaması yerine alternatif bir uygulama kurmak mümkün mü acaba? mevcuttaki radio uygulaması ara yüzü pek hoşuma gitmedi açıkcası.
  • Merhaba

2010 honda civic fd6 aracıma multimedia ürünü taktırmak istiyorum. Önceliğim okuduğum yorumlardan dolayı navimex olacak sanırım. 2 gb ram olan model var mı? Kullanan var mı? Önerileriniz varsa çok değerli olacaktır. Android hangi sürümü sorunsuzdur? Yardımcı olursanız çok memnun olurum

Teşekkürler

• Arkadaslar jetta aracima bende 9902 hd modelini almak istiyorum. Android 7.1 2gb ram olanindan yorumlara bakinca bir yanlisa dogru gittigimi dusunmeye basladim. Zenec 2015 mi alsam acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: muratkutay79

arkadaşlar yaklaşık bir sene önce passat marka aracıma navimex 9902 taktırdım. 2 tane de başlık taktırdım aynı marka. bir yılda tam 7 kez arıza verdi ve her defasında bir parçasının yandığını ve değiştirdiklerini söylediler(canbus,ön panel,ekran vs). hiç bir şekilde ne ürün iadesi ne de yeni ürün vermeyi kabul etmeyip her defasında geçici çözümlerle geri gönderdiler. şu an ürünüm yine arızalandı(kendiliğinden kapanıyor ve çoğu zaman hiç açılmıyor,30 gün kullanıyorsam 20 günü açılmıyor). son öneri olarak başlıkları kullanmamam gerektiği söylediler ki bu öneriye kendileri de gülmüştür sanırım. kesimlikle bu ürünü tavsiye etmiyorum. hem çok kötü bir servisi var,hem de kronik sorunlu bir alet.

Arkadaslar jetta aracima bende 9902 hd modelini almak istiyorum. Android 7.1 2gb ram olanindan yorumlara bakinca bir yanlisa dogru gittigimi dusunmeye basladim. Zenec 2015 mi alsam acaba

• Cihazım 7.1 bı sorum olacak Bluetooth tan video muzik foto alışverişi olmuyor anlamadım bir program falan mı gerekiyor .ikinci sorum cihaz son çıkan 7.1 ama navigasyonuna sapanca sopeli yazıyorum tanımıyor iGo yu güncelleme mümkün müdür acaba yada başka internetsiz sorunsuz çalışan bir navi önerirsiniz ? Cevaplardan iz sevinirim.

• 2014 Skoda octavia aracıma 9952 Hd cihazı taktırdım. 3 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. 8 inç(yaklaşık 20 cm) hd ekran çok hoş durdu. Aracın havasını değiştirdi. Lastik basınç uyarısı cihazdan kapatılabiliyor. Bu çok önemliydi, satıcı bu konuda garanti vermişti. Yazlık lastikleri taktırırken verilen uyarıyı kolayca kapatabildim. Radyosu da gayet iyi ses veriyor. Çekim gücü güzel. Özellikle Poweramp programı ile mp3 dinlemesi çok iyi. Ses, arayüz ve efektler harika. İyi ki almışım.
  • Arkadaşlar opel corsa d aracım için navimex düşünüyorum. 2 gb ram olan model hangisi bilginiz var mı?

• 2012 model Polo 1.2 Tdi trendline almış bulunmaktayım. Malumunuz donanım fakiri bir araç yol bilgisayarı dahi yok. Ben yakıt durumu için aldım.
    sorum şu olacak. Navimex multimedya cihaz alıp takmayı düşünüyorum. bildiğim kadarıyla bu cihazlar araç bilgilerini görüntülüyorlar. Acaba bu araç için ekstra işlem yapmaya gerek kalmadan araç bilgilerini görebilirmiyiz. polo üzerinde navimex kullananlar var mı?
  • Merhabalar iyi pazarlar arkadaşlar. Bugün arabama bindiğimde Navimex marka android cihazım açılmadı. sadece ışıkları yanıyor ekranda ne görüntü nede ses var? Acil bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
  • Arkadaşlar navimex nvx-5700 mkv cihazı var.Aracı aldığım zaman üzerinde takılıydı.Ses geliyor ama ne tuşlar çalışıyor nede ekranı vardı.Problem ne olabilir veya ankara'da nerede tamir ettirip taktırabilirim.
  • gökhanarık G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, küçük delik şeklinde reset tuşu var. Oraya iğne yardımıyla 1 kez basarsanız reset atıp düzelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OHAMARE -- 2 Mayıs 2018; 10:6:24 >
  • Ali3835 kullanıcısına yanıt
    Bluetooth bağlantısı yaptıktan sonra AD2P adında bi uygulamayı çalıştırırsanız telefondaki sesi cihaza aktarır.
  • Navimex 7.1 cihazıma ses sistemi taktırdım ama oto elektrikçi buffur ayarı yaparken dokunmak ekran hiç çalışmıyor. Reset attım ama değişen bişey olmadı. Birde radyo sık sık 2-3 saniye kesiliyor. Fikri olan varsa cevap verirse sevinirim. Cihaz çalışıyor direksiyon tuşu ile müdahale ediyorum ama dokunmatik hiç çalışmıyor. O yüzden ayar menüsüne giremiyorum.

• Arkadaşlar bende Opel Corsa var. 9903 kullanıyorum ancak Bluetooth, tv vs gibi özellikleri kullanamıyorum. Ne yapmam lazım yazılım falan mı yükleme liyim. Birisi bana ACİL yardımcı olsun Lütfen...: (: (

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.