Şimdi Ara

NaviMex Navigasyon Klübü (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
987
Cevap
45
Favori
348.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Google Play ve hizmetlerini güncelleyip tekrar denemekten başka birşey aklıma gelmiyor.
    Gerekirse apk olarak indirip güncelleyin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba resimdeki navimex multimedia var. Nasıl güncelleyebilirim araç Honda Civic fb7 2013
     NaviMex Navigasyon Klübü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nav 9969 HD 11.0 cihazım dahili depolama alanı yükenmek üzere mesajı geliyor %98 dolu.Hafızada Fotoğraflar ve videoları dosyalarımdan sildiğim halde bellekte yer tutan resimler neyse bulamıyorum ve silemiyorum onları.Gizli dosyalarda açık. Yardım edin cihaz donuyor

• Aracımda 2017 de alıp takdığım Navimex 9903 HD multimedia cihazım var. Çalışmasında bir sorun yok.
    Bu cihaz Android değil.
    Sorum şu; bu cihaza Android auto/Carplay özelliği kazandırmak -yazılım değiştirme veya ilave modül takarak- mümkün mü?

• Selam arkadaşlar, multimedya nin geri görüş kamerasıni değiştirdim ama ekrandaki klavuz çizgisi 2 tane oldu. Birisi multimedyanin diğeri ise yeni kameranın çizgisi böyle hoş gözükmüyor çizgilerden birini nasıl iptal edebilirim.

Teyp markası fimex K2401p fabrika ayar sifresini bulamadım bulduğum tüm sifreleri denedim olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Selamlar,
    Araçta navimex nav 9913 HD cihaz mevcut. Cihazda problem Bluetooth ile alakalı aracı çalıştırdığımda bluetooth bağlantısı sağlanıyor bir dakika geçmeden bağlantı kopuyor yaklaşık 15-20 dakika sonra bağlantı tekrar sağlanıyor ne yaptıysam bu problemi çözemedim sizin bir fikriniz var mı? Yetkili servise gittim ellerinde bu modeli uygun yazılım yokmuş o yüzden bir şey yapamayız dediler sadece fabrika ayarlarına döndürdüm o da bir işe yaramadı. Navimex web sitesinden mail attım onlar da dönüş yapmadı yardımlarınızi bekliyorum

NaviMex Navigasyon Klübü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

•  NaviMex Navigasyon Klübü

NaviMex Navigasyon Klübü

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.