MediaTek işlemci ARM mimarisini kullandığı için bu şekilde yazıyor olabilir. Cihaz bilgilerine göre üst konuda paylaştığım Android 11 sürümünü de indirip yükleyebilirsin. Herhangi bir sorun olmaz. Desteklenmeyen yazılım yüklediğinde zaten cihaz kabul etmiyor. Boot ekranında kalıyor. Çalışan yazılımı USB diske atıp cihazı resetledin mi kurtarabiliyorsun. Pek sorun olacağını zannetmiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezgin2 -- 14 Mayıs 2022; 10:41:24 > |
NaviMex Navigasyon Klübü (46. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam xda forumdan buldum uygun yazılım yukledim ama ayarlar kayit olmuyor mesea eko ayari yapiyorum arabayi kapatip açtığımda ayar sifirlanmis oluyor. Bunu nasil çözerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayrica benim cihaz navimex değilmiş navix mt n810 modeliymis
Bununla ilgili hiçbir bilgim yok hocam fakat XDA'da bu sorunla ilgili bazı önerileri okumuştum. Eğer forumda denk gelirse sizinle paylaşırım. Hatırladığım kadarıyla mühendislik bölümünden cihazı tamamen resetlettirmişlerdir. Daha sonra ayarları yapıp 30 saniye cihazı açık bıraktırmışlardı. Daha sonra da cihaz üzerinden kapattırıp ardından kontağı kapattırarak çözüm bulmuşlardı. Dediğim gibi eğer forumda denk gelirsem linki paylaşırım.
-
Teşekkür ederim hocam, ben çalışan bir yazılım buldum. Pek kurcalamamak gerek bu cihazları elimizde kalabilir. Özellikle Türkçe kaynak olmadığı için sıkıntılı bir durum.
Navix servisi arayıp yazılım istediğimde ücretli yardımcı olabileceklerini söylediler. Ben buraya yazılım koyarım ama yanlış yükleme durumunda sorun oluşabilir. O yüzden koymuyorum.
Eğer böle bir ihtiyacı olan varsa özelden ulaşabilir. Pek anlamam ama yardımcı olmaya çalışırım . Sadece kendi cihazım konusunda bilgim var onuda belirteyim. Ama bu cihazların hepsi aşşağı yukarı aynı sistem .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 16 Mayıs 2022; 9:39:0 > -
Söylediğinize göre cihaz Navimex değil. Navimex konusuna zaten başka cihaz yazılımı paylaşmak karışıklığa neden olabilir. Ben kendi cihazımda test ettiğim yazılım paylaşıyorum. Sorun çıkmıyor. Siz de elinizdeki yazılımı uygun konuda paylaşabilirsiniz. Pek bir sorun olacağını zannetmiyorum.
-
Hocam güncel 2 versiyon yükledim. Birinde ses açıp kısma çalışmadı. Diğerinde sorun yoktu ama yaptığım ayarlar kayıt olmuyordu. Bu yüzden bulduğum eski sürüme döndüm sorunsuz çalıştı.
Aslında bizdeki markalardan çok cihazın içindeki marka önemli. baktığımda çoğu ff-5000 modeli olduğunu gördüm. Diğer yandan navix ile ilgili forumda böyle bir konu yok maalesef, yada ben bulamadım.
-
-
Arkadaşlar Navimex NAV 9924 HD 6.0 cihazım var. Cihazın yarısından itibaren dokunmatik çalışmıyor. Bir ayar var mı diye fabrika ayarlarına girdim, orada da sadece açılış logo düzenlemesi yapılabiliyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpagu71 -- 25 Haziran 2022; 12:41:57 >
Bendeki cihazın kartı PX3 ve 2 gb ramli. Navigasyon olarak Yandex kullanıyorum ve 2 GB ram yeterli olmuyor. Yandex çöküp duruyor.
XDA ve Rus forumlarında cihazın kartının PX5 (4GB ram) ile değiştirilebildiğini gördüm.
Daha önce deneyen var mıdır?
-
Hocam benim cihazda Navix'miş 3 gündür işlevini yitirdi, ayarlara giremiyorum, komple sıfırlama yapamıyorum, video, müzik, telefon bağlantısı yapamıyorum, araç set bölümüne girdiğimde bu araç desteklenmiyor diyor. Acaba elinizde ki yazılımı göndermeniz mümkün mü? birde yazılımı nasıl yükleyeceğim? Firma hiç bir yerde bilgi koymamış ve bilinen bir cihaz değil.
Tam modeli ise Navix n588 android 9.0
Teşekkürler.
-
Linki özel mesaj ile atıyorum ama işinizi görmeyebilir.
-
İşimi gördü hocam teşekkürler.
-
Navimex 9931 hd cihazim var. Netflix bu cihaz ile uyumlu degildir diyor. Bunu cozmenin bir yolu var midir?
Artkadaşlar duster aracımda orjinal necvox cihaz var bunu değiştirmek istiyorum kağnı gibi.
Nevimex 9966 hd 8 çekirdek 4gb ram 64gb hafızalı versiyonu nu almak istiyorum. Bu modelde carplay ve dsp özelliği varmı tam emin olamadım.
Tavsiye edermisiniz yoksa başka bir markaya mı yöneleyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 27 Temmuz 2022; 10:35:43 > -
-
Ben hala kapanma sorununa çözüm bulamadım. Aküpü söküp takmazsan 1 hafta kadar bekleyince önce geri görüş kamerası çalışıyor sonrada ekran geri geliyor.
Bu güncellemeler opel corsa d için olan modelde uyumlu mudur? Şuanda içinde Android 7.1.2 var.
-
Arkadaşlar 5 yıldır kullandığım aracımın Navimex multimedia cihazını 6.0.1 den yükseltmek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? XDA dan birkaç rom denedim ama olmadı. Bilginiz varsa yardımınızı rica ediyorum.
Aracımda çalışan cihaz bilgileri;
3.10.0 rocky@hctr930 #1320 Thu Jan 25 12:28:05 CST 2018
Derleme numarası
px5-userdebug 6.0.1 MXC89L user.hct.20180125.140354 test-keys
MCU Versiyonu
MTCE MX_V3.30_1 Aug 6 2019 10:58:50
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hguresci -- 18 Ağustos 2022; 20:46:49 >
-
www.navimex.com.tr
Navimex Araç Navigasyon Cihazlarıhttps://www.navimex.com.tr/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
Sa navimex marka multimedya buldum nasıl güvenilir satıcı mı acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X