< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seronet -- 9 Eylül 2020; 11:11:35 > |
NaviMex Navigasyon Klübü (40. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Selamlar Windows tabanlı navimex 9976 cihaz var sürekli tarihî sıfırliyor acaba bios pili falan mı var cihazın yanlız saat doğru gösteriyor sadece tarihî 2000 olarak gösteriyor her seferinde uydudan güncelleme yapıyorum doğru göstersin diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar,
Zlink uygulaması ile bluetooth üzerinden carplay ile çalışıyor sanırım bunlarda.
Ama ne yaptıysak ilk bağlantıdan sonra tekrar eşleşme ve sorunsuz bağlantı sağlayamadık. Ünitenin ismini de ayarlarda kendisi siliyor.
Bu sorunu yaşayan ya da bir çözümü olan var mı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriNeO -- 14 Ekim 2020; 10:2:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Merhaba bu model bilmiyorum ya
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Selamlar,
Bende de 2014 model jetta var. Bir süredir gidip geliyorum Navimex taktırsam mı ekran diye.
2 model arasında kaldım.
-Nav 9902--> 7 inch
-Nav 7715 --> 10 inch full touch
2si de Anroid 10 px5 4GB RAM 64GB hafıza
sizce hangisi?
Ya da başka önerisi olan var mı?
-
-
Ben bir türlü resetleyemedim servise gitti cihaz onlar halledip yolladı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
nereden aldınız cihazı
-
microfonu nereye taktırdınız
-
araçta elektriğin kesilmemesinden kaynaklı olabilir efendim
-
telefondan kaynaklı olabilir efendım görüşmede problem yoksa, müzikten oldugunu zannetmiyorum
-
android sürümünü güncelleme yapmaz efendım
-
cihazlara android sürümü güncelleştirme olmaz, internet üzerinden yapabilirsiniz fakat sağlıksız olur :)
-
android 10.0 olanı geldi efendım sahibinden özen elektronik üzerinden ulaşabılırsınız
-
:))
-
carplay li cihazım geldi efendım telefonunuzu multımedıa uzerınden kontrol edebılıyorsunuz , güncel ilanları özen elektronik sahibinden uzerınden takip edebılırsınız
-
sirkeci doğubank kat 2 234 235 no gelıp kendı gozunuzle gorebılırsınız efendım
-
hepsi aktif olarak çalışır efendım, 4 amfi çıkışı var cihazın sıkıntısız bi şekilde çalışır
-
0532 611 11 50 ergin teknik servis arayın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X