Şimdi Ara

NAVİTECH 2012 MODEL QXV SERİSİ NAVİGASYONLARI SATIŞA SUNUYOR (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
14
Favori
110.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Navitech QXV-524 Cihazıma müzik atayım diye bilgisayara taktığımda güncelleme gördüm.. Cihaza sağlam bir güncelleme gelmiş herhalde.

Epeyce bişey yükledi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 5 Temmuz 2014; 22:55:27 >
  • NAVİTECH QXV-712 PRİMO 7?? NAVİGASYON CİHAZI almak istiyorum tavsiye edermisiniz ayrıca 7 inç araçta büyük mü duruyor...5 inçte sanki küçük gibi..aracım b sınıfı kaç inç tavsiye edersiniz veya başka model var mı daha iyi olan
  • Merhaba 442 Primo Cihazımı, bilgisayara bağladığımda USB aygıtı tanınmadı hatası alıyorum. Toolbox'da yüklü harita güncelleme yapmak için ayrıca özel bir microsd kart mı satın almak gerekiyor? Herhangi bir kartı taktığımızda harita yükleme veya güncelleme yapamıyor muyuz?
  • pilotlaw P kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Bilgisayarınız cihazınızı tanımyorsa USB driver sorunu var demektir. Cihazı bilgisayardan ayırmadan arkasındaki küçük reset tuşuna basıp tekrar deneyiniz.

İşletim sisteminizde bir sorun yoksa görecektir. Bir de Windows güncellemelerinizin yapılmış ve tamam olması gerekiyor.

Saygılar.
  • merhabalar navitech 212f cihazım var 1 sene kadar önce navigasyon kartını biçimlendirdim galiba neyse eskı dosyalar vardı attım toolbox tan güncellemeler yaptım kartı taktıgımda navigasyon acılmıyor navitech ile görüştüm 90 tl ye yeni kart gönderebilriz dedi

ayrıca elinizdeki kartı gonderın eger lisans ıcındeyse ucretsız yaparız dedi

bu ihtimallerin dışında ücretsiz navigasyon yazılımı var mıdır karta atıp 212f te kullanabiliyeim ?
  • Ne yaptıysam cihazı naviextras'a bağlıyamadım. Cihazı pc'ye bağladığımda Windows Mobil Aygıt Merkezi diye bir program yükledi,takınca direk ona bağlanıyor.

Nasıl bağlıycam naviextras'a ?

Edit:

Tamamdır arkadaşlar cihazı zar zor bağladım,bağlantı tipini ayarlamak gerekiyormuş cihazdan. Bellek modunu seçtim. 3-5 defa çıkarttım usb taktım oldu. sağlam güncelleme yaptı,ne işe yarıycak bilmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenktun34 -- 18 Ağustos 2014; 19:04:04 >
  • cenktun34 kullanıcısına yanıt
    Cihazınız kendini aktif senkronizasyon moduna almış. Ayarlar altında "Bağlantı" seçeneği var, oradan Depolama Aygıtını seçin. Restart yapın bağlanır.

Saygılar.

Edit: Editinizi geç gördüm Halletmişsiniz; geçmiş olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 18 Ağustos 2014; 19:37:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenktun34

Ne yaptıysam cihazı naviextras'a bağlıyamadım. Cihazı pc'ye bağladığımda Windows Mobil Aygıt Merkezi diye bir program yükledi,takınca direk ona bağlanıyor.

Nasıl bağlıycam naviextras'a ?

Edit:

Tamamdır arkadaşlar cihazı zar zor bağladım,bağlantı tipini ayarlamak gerekiyormuş cihazdan. Bellek modunu seçtim. 3-5 defa çıkarttım usb taktım oldu. sağlam güncelleme yaptı,ne işe yarıycak bilmem.

merhabalar navitech 212f cihazım var 1 sene kadar önce navigasyon kartını biçimlendirdim galiba neyse eskı dosyalar vardı attım toolbox tan güncellemeler yaptım kartı taktıgımda navigasyon acılmıyor navitech ile görüştüm 90 tl ye yeni kart gönderebilriz dedi

ayrıca elinizdeki kartı gonderın eger lisans ıcındeyse ucretsız yaparız dedi

bu ihtimallerin dışında ücretsiz navigasyon yazılımı var mıdır karta atıp 212f te kullanabiliyeim ?

yardım eder mısnız

• PES_21_Murat kullanıcısına yanıt
    Hocam daha bilgili birine sorarsanız daha iyi olur,çünkü hafıza kartından güncelleme veya yedekleme tekrar geri yükleme nasıl yapılır bilmiyorum. Ben cihazı usb ile pc'ye bağlayıp güncelliyorum. Bu yüzden pek bu konuyu araştırmadım açıkcası.
    Naviextras Toolbax ile güncelleme yaptısanız; yedek almış mıydınız?

Yedekleme yaptıysanız Naviextras Toolbox ile geri yükleyebilirsiniz.
    Çözüm oldu mu bu cevap?

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Naviextras Toolbax ile güncelleme yaptısanız; yedek almış mıydınız?

Yedekleme yaptıysanız Naviextras Toolbox ile geri yükleyebilirsiniz.
    Çözüm oldu mu bu cevap?

Saygılar.

pc ye cok kez format attım kalmamaıstır yedek olsa bile galiba lisanslı kartı kaybettım

ücretsiz navitech ile uyumlu navigasyon programı yok mu acaba ?
    Üzüldüm;

Bildiğim kadarıyla yok...
  • navitech qxv 714 navigasyon cihazım var.128 MB DDR rame sahip..herhangi bir şikayetim yok.ama bunu 256 mb a veya daha yükseğine artırma şansımız vatrmı..yüksek olmasının bir avanatajıo olurmu acaba
  • hocam nasıl güncelleniyo bi yardım edin banada güncelleme yapayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: asnhbh1

hocam nasıl güncelleniyo bi yardım edin banada güncelleme yapayım

http://forum.donanimhaber.com/m_48248201/tm.htm

Linkteki konuda güncelleme için detaylı anlatım var yardimcı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 28 Mayıs 2015; 17:55:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

İlginize teşekkür ederim fakat gerekli programı kurduktan sonra usb aygıtı tanımadı hatası alıyorum hata ekte sanki bu sorunu aşsam olacak win7 32 bit işletim sistemim bana yardımcı olursanız çok sevinirim
     NAVİTECH 2012 MODEL QXV SERİSİ NAVİGASYONLARI SATIŞA SUNUYOR

• quote:

quote:

quote:

İlginize teşekkür ederim fakat gerekli programı kurduktan sonra usb aygıtı tanımadı hatası alıyorum hata ekte sanki bu sorunu aşsam olacak win7 32 bit işletim sistemim bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Hocam cihazın ayarlar bölümünde bağlantı seçeneği varmı? Varsa usb ,olanı seçin. Bir de cihazın modelini yazarsanız daha kolay yardım alırsınız

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam cihazın ayarlar bölümünde bağlantı seçeneği varmı? Varsa usb ,olanı seçin. Bir de cihazın modelini yazarsanız daha kolay yardım alırsınız

modeli qxv 442 primo bağlantı bölümü var orda 'eş zamala' ve 'bellek' var her ikisinide denedim yin eolmadı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

modeli qxv 442 primo bağlantı bölümü var orda 'eş zamala' ve 'bellek' var her ikisinide denedim yin eolmadı

Bellek olanı seçin varsa başka usb kablosuyla ve pc nin diğer usb portlarını deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 28 Mayıs 2015; 21:05:16 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bellek olanı seçin varsa başka usb kablosuyla ve pc nin diğer usb portlarını deneyin.

kablo arızalı diye yenisini aldım diğer usb lerde de denedim hatta pc yide dun yeniledim yine aynı hata

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.