Arkadaşlar 1-2 gün içerisinde double din alıcam.Pioner gibi markaların fiyatları uymadıgı için Daha düşük meblağdaki double dinler arasında en iyisi navitech diye düşünüyorum ve bu iki model arasında kaldım acaba hangisi daha iyi bilgisi olanlar lütfen yardım etsin NX in özellikleri arasında parlamayan ekran gibi özellikler var ama diğer özellikler arasında hangisi daha iyi bilemiyorum
NX 212 F Teknik özellikler
• Türkiye şartlarına özel IGO 8 tabanlı ‘’Navitech’’ navigasyon yazılımı • Çift Çekirdekli 600 MHz Samsung İşlemci • 128 MB Dual Core Ram • 6.2’’ HD Dijital TFT LCD 800 x 480 Yüksek Çözünürlüklü Ekran • Anti-Glare (Parlamayan) Dokunmatik Ekran • 4 x 50W Mosfet Yüksek Çıkış Gücü • 2 GB SD Kart ( Navigasyon Datası Yüklü ) • Bluetooth Fonksiyonu • DVD, VCD, CD, MP3, WMA, DIVX uyumlu • AM/FM Radyo 30 Kanal Hafızası ve RDS Fonksiyonu • Otomatik hafıza ve arama • Dual Zone Özelliği ile Aracın ön kısmında navigasyon işlemi yapılırken, koltuk arkası ekranlarda film seyredilebilir • CAN Uyum Protokolü ile ürün fonksiyonları direksiyon üzeri düğmelerden kumanda edilebilir • USB / SD Fonksiyonları • Ekolayzer modu • Sub Woofer Çıkışı • Park Kamerası Girişi • 4 Kanal RCA Çıkışı • AUX Girişi • Kart tipi full fonksiyon uzaktan kumanda
DX 9000 in özellikleri
· 6.2” Dijital Dokunmatik, HD (800X480) TFT LCD Ekran, · Navigasyon , Türkiye’nin en kapsamlı haritası , · Yüksek performanslı Dahili- TV alıcısı , · 30 Kanal Radyo Hafızası (18FM/12AM) , · DVD/Div X/MP3/MPEG-4/VCD/CD oynatabilme özelliği , · Direksiyon kumandasına adapte olup aracın orjinal direksiyon kumandasını kullanabilme özelliği, · USB, SD, MMC, AUX Girişi , · Bluetooh özelliği ile aracınızın içinde cep telefonunuzla handsfree konuşma , · Dual Zone Özelliği (Video&Ses) , · Geri Görüş Kamerası Girişi , · 4x50 Watt Çıkış Gücü , · 4-Kanal Amfi Çıkışı , Subwoofer Çıkışı , · PAL/NTSC Uyumu , · Full Fonksiyon Uzaktan Kumanda