1. markasız/güncellemesiz/korsan yazılımlı, gittigidiyorda 170-180tl ye satılan cihazları almak. işte en ucuz onlar. 2. igo8+başarsoft harita kullanmayan cihazlar. (malesef p100 gibi)
iyi temennilerin için teşekkür ederim.
nav-p110 a uydu fotolarını ekleyebiliyormuyuz arkadaşlar, google earth gibi uydu fotoları kullanamaz mıyız, bir bilen varsa açıklayabilir mi.
arkadaşlar, dün gaza gelip kurtköy kavşağındaki electroworl mağazasından garmin nuvi200 aldım. alet süper. ankaraya gittim, otelimin önüne kadar yanaştım. ancak ben video oynatabildiğini sanıyordum, bir gafletle yanılmışım. şimdi diyorum ki acaba garmin cihazımı benden isteyen bir arkadaşıma versem de sırf mp3 ve video oynatma seçeneği var diye ben yaklaşık aynı paraya navitech p 110 mu alsam? ne dersiniz.... hata mı olur? yoksa iyi bir değişim mi?
Herkese selamlar.
Bugun, Navitech NAV-P110 model navigasyon cihazi sipari$ ettim. Kullanici yorumlarina bakip, uygun fiyata makul bir performans alabilecegim bir cihaz oldugu icin NAV-P110'u tercih ettim. Cihazla ilgili bir soru sormak istiyorum. Elimde 128 MB'lik bir SD kart var. Cihazi MP3 vs... icin kullanmak istemiyorum, zaten aracimda MP3 calar mevcut. Bu kart navigasyon programi icin yeterli olur mu? Yoksa 1GB'lik bir SD kart almali miyim?
Cevabiniz icin te$ekkurler...
quote:
Orjinalden alıntı: bulker
Herkese selamlar.
Bugun, Navitech NAV-P110 model navigasyon cihazi sipari$ ettim. Kullanici yorumlarina bakip, uygun fiyata makul bir performans alabilecegim bir cihaz oldugu icin NAV-P110'u tercih ettim. Cihazla ilgili bir soru sormak istiyorum. Elimde 128 MB'lik bir SD kart var. Cihazi MP3 vs... icin kullanmak istemiyorum, zaten aracimda MP3 calar mevcut. Bu kart navigasyon programi icin yeterli olur mu? Yoksa 1GB'lik bir SD kart almali miyim?
Cevabiniz icin te$ekkurler...
Navigasyon cihazın flash belleğinde yüklü durumda. Ayrıca bir sd kart almanıza gerek yoktur.
arkadaşlar bende alalım cihazı 1 gün oldu 236 liraya carfourdan aldım yalnız araç şarz cihazı bazen şarz ediyor bazen atmiyor temassızlık var birde kalemini kaybettim acaba şarz cihazını garantiden halledebilirmiyim
quote:
Orjinalden alıntı: emregulec_1905
arkadaşlar bende alalım cihazı 1 gün oldu 236 liraya carfourdan aldım yalnız araç şarz cihazı bazen şarz ediyor bazen atmiyor temassızlık var birde kalemini kaybettim acaba şarz cihazını garantiden halledebilirmiyim
hayırlı olsun aynısını kullanıyorum 02124828600 şahin beyi isteyin servisten yardımcı olur..gerçi satış sonrası destekleri zayıf biraz.. kolaygelsin
telefonla aradım şarz cihazını getirin bakalım dediler kalemi sordum ellerinde yokmuş yedek parça getirmiyorlarmış,, varmı böyle bir servis anlayışı ben cihazımı almışım kalemi kayboldu bana mutlaka temin etmeleri gerekiyor? arkadaşlar kalemi bulabileceğim yer biliyormusunuz
quote:
telefonla aradım şarz cihazını getirin bakalım dediler kalemi sordum ellerinde yokmuş yedek parça getirmiyorlarmış,, varmı böyle bir servis anlayışı ben cihazımı almışım kalemi kayboldu bana mutlaka temin etmeleri gerekiyor? arkadaşlar kalemi bulabileceğim yer biliyormusunuz
evet ben cihazı hiç araştırma yapmadan aldım malesef.navitec satış sonrası çok zayıf geçenlerde ben başka birşey için aradıgımda yedek parça konusunu sordum ellerinde hiç yedek parça olmadığını belirttiler..ben orijinal de kutudan çıkan tutucudan alacaktım diğer arabama takmak için herseferinde söktak olmasın diye yok ..eskiler boşuna dememiş unun varsa fırıncıya ver diye..güncellemesi 2010 sonunakadar onunda pek arkasında duracaklarını sanmıyorum ama ücretsiz güncelleme ler bittiğinde kısmet olursa next cihaza geçecegim forumlarda satışsonrası destegi okudukça içim gidiyor
güncellemesini nasıl yapacağız benimkinin kutusundada yazıyordu 2011e kadar güncelleme diye
ben bunu alalı 1.5 ayı geçti. gayet memnunum.şarjında veya aparatında sorunum yok.ancak ben alırken kalem cıkmıyordu içinden.şimdikilerde çıkıyor galiba...
quote:
Orjinalden alıntı: bucegu60
ben bunu alalı 1.5 ayı geçti. gayet memnunum.şarjında veya aparatında sorunum yok.ancak ben alırken kalem cıkmıyordu içinden.şimdikilerde çıkıyor galiba...
nasıl kalem çıkmıyor cihazın sol üst köşede yeri var kalemin orada yok mu yoksa düşmüstür olması lazım
selamlar.. p110 sd karta vide vs yüklemek için cihazın pil anahtarını off duruma getirip sd yi çıkartın, bilgisayarınızdaki sd kart yuvasına takıp yükleme yapın sonra sd kartı p110'a takın ve pil anahtarını on durumuna getirin. akabinde cihaz hemen açılacaktır bekleyin ve multimedia ya girin . extra pil ile deforme olabilecek olan araç tutucu parçasından birer adet yedek almanızı öneririm. saygılarımla....
quote:
Orjinalden alıntı: murat6767
quote:
nasıl kalem çıkmıyor cihazın sol üst köşede yeri var kalemin orada yok mu yoksa düşmüstür olması lazım
yok benimkinde çıkmadı.özellkle kutunun her yerine baktım yoktu.duyduğuma göre kalem çıkmayan sadece ben değilmişim.
Kutudan çıkmıyor, sol üst arka köşesinde gömülü vaziyettedir. Dışarıdan kalem olduğuna dair iz yoktur, belirtiğim yerdeki tırtıllı alanı tırnağınızda dışa doğru asılın. Buna rağmen yok derseniz cidden şaşırtıcı olacak.
quote:
quote:
quote:
yok benimkinde çıkmadı.özellkle kutunun her yerine baktım yoktu.duyduğuma göre kalem çıkmayan sadece ben değilmişim.
Müzik yada video yüklemek için daha kolay bir yöntem var. Üstelik SD kart olmasa da olur (Malum cihazla birlikte sd kart verilmiyor) 1-Kutudan çıkan usb kablosu ile pc niz ile bağlantı kurun ve cihazı açın. 2-Bilgisayara flash disk takılmış gibi "bilgisayarım" klasörü içerisinde belirecektir örn: (F:) şeklinde 3-Tıkladığınızda açılan klasöre yükleyebilirsiniz. Eğer SD kartı taklı ise örn (F:) ile birlikte bir de örn (G:) açılacaktır (iki ayrı cihaz bağlanmış gibi. SD karta yüklemek isterseniz yine kartın içindeki herhangi bir yere kopyalayabilirsiniz.
Ek bilgi: Video oynatıcıda wma ve mpeg4 desteklediği yazıyor. Ben cep telefonumdan 3gp uzantılı bir video yüklediğimde onu da oynattı. Elinde olanlar varsa cihaza yükleyebilir.
quote:
Orjinalden alıntı: çeşme
selamlar.. p110 sd karta vide vs yüklemek için cihazın pil anahtarını off duruma getirip sd yi çıkartın, bilgisayarınızdaki sd kart yuvasına takıp yükleme yapın sonra sd kartı p110'a takın ve pil anahtarını on durumuna getirin. akabinde cihaz hemen açılacaktır bekleyin ve multimedia ya girin . extra pil ile deforme olabilecek olan araç tutucu parçasından birer adet yedek almanızı öneririm. saygılarımla....
quote:
4077 SAYILI TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN:
Satış Sonrası Hizmetler
Madde 15- (Değişik: 6/3/2003-4822/22 md.) İmalatçı veya ithalatçılar, sattıkları, ürettikleri veya ithal ettikleri sanayi malları için o malın Bakanlıkça tespit ve ilân edilen kullanım ömrü süresince, yeterli teknik personel ve yedek parça stoku bulundurmak suretiyle bakım ve onarım hizmetlerini sunmak zorundadırlar.
İmalatçı veya ithalatçıların bulundurmaları gereken yedek parça stok miktarı Bakanlıkça belirlenir.
İthalatçının herhangi bir şekilde ticari faaliyetinin sona ermesi halinde, kullanım ömrü süresince bakım ve onarım hizmetlerini, o malın yeni ithalatçısı sunmak zorundadır.
Bakanlık, hangi mallar için servis istasyonları kurulmasının zorunlu olduğu ile servis istasyonlarının kuruluş ve işleyişine dair usul ve esasları Türk Standartları Enstitüsünün görüşünü alarak tespit ve ilânla görevlidir.
Garanti belgesiyle satılmak zorunda olan bir sanayi malının garanti süresi sonrasında arızalanması durumunda, o malın Bakanlıkça belirlenen azami tamir süresi içerisinde onarımı zorunludur.
/-/-/-/-/-/-/-/
bu maddeyi hatırlatıp tüketici mahkemesine gideceğinizi söyleyin. bunu yapmak zorunda kalmanız acı bir durum ama başka çare yok.
quote:
Orjinalden alıntı: chips
Kutudan çıkmıyor, sol üst arka köşesinde gömülü vaziyettedir. Dışarıdan kalem olduğuna dair iz yoktur, belirtiğim yerdeki tırtıllı alanı tırnağınızda dışa doğru asılın. Buna rağmen yok derseniz cidden şaşırtıcı olacak.
quote:
quote:
quote:
:) kendimi çok salak hissettim.siz demeseniz ben onu bulamazdım heralde.hakikaten dediğiniz yerdeymiş buldum.
selamlar... p110 u yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. adres kayıtlı diilse google earh den koordinat bulup cihaza girince problem kalmıyor. mp3 ve diğer özelliklerini de sürekli kullanıyorum. yanlız... navigasyon çalışırken pil 2 saat in altında bitiyor. sanki şehir şebekesinden şarj edince daha çok dayanıyor gibi geldi bana . ama emin değilim. ederi de göz önüne alındığında bana göre 10 numara bir cihaz. saygılarımla.....
merhabalar p110 navigasyon aldım fakat hiç kullanamadım. herşeyi yapıyorum tam navigasyona başlıyor, 3-5 dakka sonra uydu bağlantısı kesildi diyor ve birdaha uydu bulmuyor, kapatıp açınca buluyor fakat gene en fazla 5 dakika sonra gene kopuyor. yardım edebilecek biri varsa çok sevinirim acaba ayarlarla ilgili bir problemmi var yoksa hava biraz kapalı onunlamı ilgili? yoksa hemen geri iade mi etmeliyim? lütfen yardım.