Şimdi Ara

NAVITECH NAV–P110 NAVİGASYON CİHAZI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
19.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlginiz için teşekkür ederim, ben biraz daha marka ve modeller konusunda inceleme yapayım. Size de naçizane bir sorum olacak.Neden piyasada servisi methedilen bir firmanın ürünleri hem daha pahalı, hem de bu kadar çirkin dizaynları var ve renk olarak estetikten bu kadar uzak acaba ?
  • Güzellik bildiğiniz gibi görecelidir sadece servisi meth edilmiyorki o da ayrı.Ama dizayn ve rengi bence kendilerine sorsanız daha iyi olur,ulaşabileceğiniz mailleri ve adresleri heryerde yazmakta.Kafanızdaki markaları google'da aratın bence daha objektif bilgiler bulursunuz,en iyiside bu değilmi ?
  • Haklısınız teşekkür ederim.Fiyat/performansta öne çıkan ürün yine de Navitech.Kararımı verdim Navitech alacağım. Baksanıza Hepsiburada da yüzlerce kişi 5 yıldız vermiş.
  • Eh normaldir biri 3.5'' biri 4.3'' ,hayırlı olsun güzel günlerde kullanın
  • quote:

Orjinalden alıntı: gps.navigation

Eh normaldir biri 3.5'' biri 4.3'' ,hayırlı olsun güzel günlerde kullanın

200B modelinde 4.3" ekran var.Bir de 150 diye ara model çıkmış o da 4" imiş.Next iyi hoşta o turkuaz rengi yokmu nerden buldularsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the engine -- 19 Haziran 2009; 11:50:24 >
  • Garmin Pink olanı nerden bulduysa onlarda herhalde oradan buldular Neyse hayırlı olsun güzel günlerde kullanın
  • quote:

Orjinalden alıntı: the engine

quote:

Orjinalden alıntı: gps.navigation

Eh normaldir biri 3.5'' biri 4.3'' ,hayırlı olsun güzel günlerde kullanın

200B modelinde 4.3" ekran var.Bir de 150 diye ara model çıkmış o da 4" imiş.Next iyi hoşta o turkuaz rengi yokmu nerden buldularsa.

110 mu almalı yoksa bu çıkan ara modelimi tercih etmeli ne dersiniz.veya en çok bu fiyatlarda başka birşey tavsiye edermisiniz.

• selamlar.
    başlığı hortlatayım, belki halâ bu cihazı kullanan vardır.
    2,5 yıl önce aldım bu cihazı. piyasanın en ucuzuydu, çok büyük beklentiler içinde değildim, bir yıl bozulmadan kalsın başka şey istemem dedim, halâ kullanıyorum. yurt dışında bile harita yüklü olmamasına rağmen işe yaradı, giderken güzergah kaydı yaptım, dönüşte de o kayıtları kullanarak yolumu buldum karmaşık caddeler içinde.
    pili tükendi, 2 dakika bile gitmiyor, bu kaçınılmaz bir sondu benim kullanım şeklime göre, şikayetim yok.
    şimdilerde aklıma başka bir şey takılıyor, acaba deneyen oldu mu diye merak ediyorum; bu cihazın açma kapama düğmesi iptal edilip araba çalışınca açılan ve kontak kapanınca kapanan bir çalışma şekli yapılabilir mi? nasılsa pili artık çalışmıyor, arabanın standart donanımı gibi kalorifer ızgarası üstünde monte halde duruyor.
    bu konuda bilgisi ya da fikri olan var mı?
    teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.