bu fiyata almış olduğum ürünü 2 gündür kullanıyorum... önce tablet yönünden bahsedeyim... bir tablet ne yapabiliyorsa herşeyi android 4.2 işletim üzerinden yapabiliyor.. araç içinde iphone üzerinden verdiğim internet ile sorunsuz bir şekilde herşey yapılabiliyor.. gayet akıcı ve hızlı..sorun yok.. ekran büyüklüğü ile gayet iş görür bir alet... ibb olsun ..başartrafik olsun..herşey çalışıyor..gmail hesabım ile senkronladım..google playstore da ne varsa indiriyorum sorunsuz kullanıyorum.. wi-fi gayet başarılı iş yerimde sorunsuz ve akıcı bir şekilde hd youtube izledim..
ben enpara kart ile aldım 259 - %20 paramı geri aldım..= 208 tl ödedim... bunu neden söylüyorum.. 200 tl bir cihaz ama çok başarılı... ayrıca ipad retinam var tabiki görüntü kalitesini kıyaslayamam ama buda iş görür..benim ufak oğlan takılır işte
gelelim navigasyona.. igo2.4 başarsoft haritasını kullanmakta.. ilk defa açtığımda 2-3 dk içinde uyduları buldu....yolu kaçırınca yeni rota düzenlemesi 2 sn sürüyor..herşeyi hızlı ekran görüntüsü olsun... yönlendirmeler olsun hiç bir sıkıntı yok.. igo2.4 ne ise bunda da o 7'' büyük ama çok keyifli onuda belirteyim.. ( tablet yönü için 7'' gerekli zaten )
tmc yi denemedim..ilk fırsatta deneyip yorumlarım..
endişelerim vardı..fakat şu an hiç bir sıkıntı yok...
forumda yazı yazan kişilerin negatif yazılarının hepsi yersizmiş.. isterlerse satın alıp denesinler..
resimlerim var..çektim yükleyeceğim.. ama fırsatım yok..yakında gelecek..
saygılar..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme