Şimdi Ara

Navitech Ömür Boyu Harita Güncelleme(yenler) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
3
Favori
89.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Black Sabbath

Navitech Qx-B513 almayı düşünüyorum.Güncelleme sıkıntısı hala sürmüyor değil mi?

Hayır; uzun zaman oldu Ömür Boyu Güncelleme sıkıntısının aşıldığı.
  • Arkadaşlar en son güncelleme ne acaba.ben 2011.7 yi güncelledim en son.Gelişme var mı ?
  • son harita Türkiye 2011.10 sizin harita bir önceki sürüm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Çok teşekkürler hemen bir bakayım..
  • Konuyu biraz hortlacam:)

Navitech QX-353 modelini veya Navitech px-405 modelini almayı düşünüyorum 2 sorum olacak

1- Güncelleme sıkıntısı var mı ?
    2- hangisini tavsiye edersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim026

Konuyu biraz hortlacam:)

Navitech QX-353 modelini veya Navitech px-405 modelini almayı düşünüyorum 2 sorum olacak

1- Güncelleme sıkıntısı var mı ?
    2- hangisini tavsiye edersiniz ?

Her iki cihaz da Amigo yazılımlı,

1- QX-353 cihazda güncelleme sıkıntısı yaşamazsınız. Diğeri Ömür Boyu Güncelleme yazmıyor sitesinde.
    2- Ekran boyutu daha yüksek olduğundan PX-405 alabilirsiniz; 353 cihaz 3.5" ekrana sahip.

Saygılar :)
  • "navigation connect manager calsımayı durdurdu"

diyor ve acılmıyor naviextratoolbox 'ım
    2 ayrı laptopda denedim..
    yardımcı olabilecek öneris olan var mı?
  • 2 ayrı laptopta aynı versiyon toolbox mı denediniz? Güncelleme var diye uyarma yapmadımı?

Ayrıca hangi aşamada bu hatayı veriyor?
  • Arkadaşlar Merhaba,

2010 yılının Temmuz ayında 1 yıl yazılım güncelleme taahütlü Navitech PX-120 almıştım. Cihazı fazla kullanmadığım için bu zamana kadar güncelleme ihtiyacı hissetmemiştim ve 2.5 sene sonra harita güncellemesi yapmaya karar verdim. Naviextras'a cihazı bağlayınca otomatik olarak yedekleme aldı ve güncellemeleri yaptı. Şu an cihazın haritalar bölümünde Basemap 2009.09 ve Turkiye 2012.07 bölümleri mevcut. Aklıma takılan soru şu; anladığım kadarıyla cihaza en son harita yüklendi. Ancak ben bu cihazı alırken 1 yıl ücretsiz güncellemem vardı. Bu durum değişti mi? Bilgilendirmenizi rica ederim.

İyi günler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: demir_mert

Arkadaşlar Merhaba,

2010 yılının Temmuz ayında 1 yıl yazılım güncelleme taahütlü Navitech PX-120 almıştım. Cihazı fazla kullanmadığım için bu zamana kadar güncelleme ihtiyacı hissetmemiştim ve 2.5 sene sonra harita güncellemesi yapmaya karar verdim. Naviextras'a cihazı bağlayınca otomatik olarak yedekleme aldı ve güncellemeleri yaptı. Şu an cihazın haritalar bölümünde Basemap 2009.09 ve Turkiye 2012.07 bölümleri mevcut. Aklıma takılan soru şu; anladığım kadarıyla cihaza en son harita yüklendi. Ancak ben bu cihazı alırken 1 yıl ücretsiz güncellemem vardı. Bu durum değişti mi? Bilgilendirmenizi rica ederim.

İyi günler...

Sayın demir_mert;

Navitech in tüm PX , QX , QXV serisi modelleri Ömür Boyu Ücretsiz Güncelleme opsiyonuna sahiptir. Siz cihazı satın aldıktan sonra bu uygulama başlamış ve satılmış olan ürünlerde bu uygulamaya dahil edilmiştir.

Basemap 2009.09 ilk yüklenen haritadır, ve güncellemeden sonrada sürüm versiyonu olarak orada yazar. 2012. 07 haritası cihazınızda yüklü şu anda. Bir sorun yok.

Güle güle kullanın

Edit: reklam videonuz silinmiştir,reklam vermek için reklam departmanıyla temasa geçebilirsiniz
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: navitechservis

quote:

Orijinalden alıntı: demir_mert

Arkadaşlar Merhaba,

İyi günler...

Sayın demir_mert;

Navitech in tüm PX , QX , QXV serisi modelleri Ömür Boyu Ücretsiz Güncelleme opsiyonuna sahiptir. Siz cihazı satın aldıktan sonra bu uygulama başlamış ve satılmış olan ürünlerde bu uygulamaya dahil edilmiştir.

Basemap 2009.09 ilk yüklenen haritadır, ve güncellemeden sonrada sürüm versiyonu olarak orada yazar. 2012. 07 haritası cihazınızda yüklü şu anda. Bir sorun yok.

Güle güle kullanın

Edit: reklam videonuz silinmiştir,reklam vermek için reklam departmanıyla temasa geçebilirsiniz

Merhaba,

İlgi ve alakanıza çok teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim...

• arkadaşlar son harita 2013.03 mü
  • arkadaşlar merhaba,

navitech px-408 model gps'im var ve çok sinir bozucu bir sorunla karşı karşıyayım. cihazı birkaç dakika kullandıktan sonra "Sistem kaynak yetersizliği, açık olan arkaplandaki uygulamaları kapatın" diyor ve "Tamam / İptal" yuşlarından birine basmamı istiyor. İşin garibi sadece gps amaçlı kullanıyorum. Tamam'a basarsam gps'ten çııkıp ana menüye dönüyor, iptal'e basarsam bazen rotayı göstermeye devam ediyor, bazen kilitleniyor, ne yapacağımı bilemedim.
  • arkadaşlar;

navitech QX-B432 Primo cihazın yazılımı en son sürüm (bugün yükledim) ücretsiz harita güncellemesini nasıl yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YXZ

arkadaşlar;

navitech QX-B432 Primo cihazın yazılımı en son sürüm (bugün yükledim) ücretsiz harita güncellemesini nasıl yapabilirim?

http://resim.donanimhaber.com/m_48248201/tm.htm bu konuda harita güncellem anlatım mevcut
  • Merhabalar. Belki konu dışı ancak bende Navitech QX-505 aldım. geçen günlerde Adana'ya iş amaçlı gittiğimde kullanmıştım. Tekrar istanbula döndüm ancak navigasyon hala beni Adana'da gösteriyor. yeni rota çizdiğimde sürekli olarak son kaldığım Adana Şakir Paşa Hava Alanından rotayı çiziyor. Bununla alakalı yardımcı olursanız sevinirim.

resittabak@gmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: rsttbk

Merhabalar. Belki konu dışı ancak bende Navitech QX-505 aldım. geçen günlerde Adana'ya iş amaçlı gittiğimde kullanmıştım. Tekrar istanbula döndüm ancak navigasyon hala beni Adana'da gösteriyor. yeni rota çizdiğimde sürekli olarak son kaldığım Adana Şakir Paşa Hava Alanından rotayı çiziyor. Bununla alakalı yardımcı olursanız sevinirim.

resittabak@gmail.com

Cihaz uydu bağlantısı yaptığında bulunduğunuz konumu gösterir,anlattığınıza göre şu an cihaz uydu bağlantısı yapamamış görülmekte
  • İmkansız kullanıcısına yanıt
    Bİ arkadaşımdan emanet navitech qx-b511 aldım.. nasıl ve nereden güncellerim. nelere dikkat etmem gerekir.. yazılanlara baktımmmmm güncelleme zor oluyormuş sanırım. tşk
  • herdemasivemavi H kullanıcısına yanıt
    Naviextras Toolbox indirip PC'ye kurun; Restart yapıp cihazınızı bağlayın. Otomatik yapacaktır güncellemeleri.

Şu an küçük bir güncelleme var; Harita güncellemeleri yayınlanmak üzeredir acele etmeyiniz.

İmzamda 2 llink var; bu linkler size yardımcı olacaktır.

Hayırlı olsun cihazınız
  • arkadaşlar merhaba.bende de cruze uyumlu Navitech GRD-NX52CR modeli var.bunu ömür boyu ücretsiz güncellemeyi nasıl yapabilirim.cihaz ile denediğimde ücretsiz sürümler çıkmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.