Şimdi Ara

Navitech Ömür Boyu Harita Güncelleme(yenler) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
3
Favori
89.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2010 harıta ıle kaybolmazsınız. Donunce yapamazsanız gonderırsınız cıhazınızı yetkılı servıse yaparlar.
    Ben anlamıyorum arkadaslar Wın7 kullanıyorum. 3 tanesı kendımın olmak usere es dost 8 cıhaz gunceeldım. Sızdekı sorunu ben anlamakta gucluk cekıyorum.
    Sevgıler ve saygılarımla.
  • arkadaşlar az önce xp kurulu bilgisayarda denedim yine olmadı bence sorun olsa bile xpden dolayı değil toolbox programının 3.0 versiyonundan kaynaklı bir önceki versiyonda sorunsuz yapmıştım ben ama şimdi olmuyo işte o porgramı nerde bulabiliriz acaba
  • ben şimdi toolboxu açtığımda bunlar yüklendi ama arakadşlar 2011/Q3 demişlerdi cihazdan haritaları açtım orda da

Basemap 2009.09
    Data Source

Türkiye 2011.03
    2011 Basarsoft Compuer. Limted felan yazıyo

http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/7vdfb53u/navi.jpg.html

bu durumda cihaz güncellenmiş mi oldu ???

ama cihazdan lisanslara bakınca bçyle gösteriyo arakdaşınki gibi temel, haritalar, şehir harita 2001.03 değil ?

Navitech Ömür Boyu Harita  Güncelleme(yenler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balkonkusu -- 5 Ağustos 2011; 18:22:55 >

•  Navitech Ömür Boyu Harita  Güncelleme(yenler)

MicroSD kart üzerinde çalışan yazılım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 9 Ağustos 2011; 11:39:20 >

• arkadaşlar px205f navigasyonumu hala güncelleyemiyorum. takıyorum pc ye aleti güncelleştirmelerim kısmı bile çıkmıyor. cihaha bakıyorum 2010/04 haritası var. delcoyu aradım.sorun yok diyorlar. güncelleyenler ya da güncelleyemeyenler var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hugo__mboy

arkadaşlar px205f navigasyonumu hala güncelleyemiyorum. takıyorum pc ye aleti güncelleştirmelerim kısmı bile çıkmıyor. cihaha bakıyorum 2010/04 haritası var. delcoyu aradım.sorun yok diyorlar. güncelleyenler ya da güncelleyemeyenler var mı?

2 px 120 içinde güncelleme yapmadı. Güncelleme yok Sorun yok Delco söylemiş
  • cihazlarını güncellemeyen arkadaşlar cihazlarınızı aras kargo ile garanti belgesinde yazan adresimize karşı ödemeli olarak gönderiniz firma olarak biz güncelleyip tarafınıza gönderelim
  • cihazınızı güncellemişsiniz toolbox da indirilen 2011 Q01 olarak görünüyor .
    sırası ile hakkında / sol alta harita yazısını dokunun /türkiye'nin devamında 2011 Q03 olarak göreceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: navitechservis

cihazlarını güncellemeyen arkadaşlar cihazlarınızı aras kargo ile garanti belgesinde yazan adresimize karşı ödemeli olarak gönderiniz firma olarak biz güncelleyip tarafınıza gönderelim

Bence yıllardır güncelleme yapanlar bile güncelleme yapamazken bunu açıklayan bir anlatımı sitenize koyunuz.Bu kadar basit bir güncelleme yapılamıyorsa size gelince siz yapabiliyorsanız bunda başka bir sorun vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

quote:

Orijinalden alıntı: navitechservis

cihazlarını güncellemeyen arkadaşlar cihazlarınızı aras kargo ile garanti belgesinde yazan adresimize karşı ödemeli olarak gönderiniz firma olarak biz güncelleyip tarafınıza gönderelim

Bence yıllardır güncelleme yapanlar bile güncelleme yapamazken bunu açıklayan bir anlatımı sitenize koyunuz.Bu kadar basit bir güncelleme yapılamıyorsa size gelince siz yapabiliyorsanız bunda başka bir sorun vardır.

hocam tebrik ediyorum seni. çok güzel yorum yapmışın. birde millet kargo ile uğaşacak. gönder, sonra bekle gelsin ne zaman gelirse artık. bugün aradım delcoyu. düzgün cevap bile veremiyorlar. anca sorun yok diyorlar. oraya gelsem deneyebilir miyiz dedim. tabi dedi eleman ama cihazı hemen alamazsınız. neden peki? orada deneyeceğiz işte. neden hemen alamıyorum cihazımı?

• Aslında bunu adam gibi açıkça yazmak onlara düşer ama genede bu nedenin 1 nedeni vardır o da piyasada bazı parti gelen cihazlardaki firmware yani cihazın yazılımı düzeltilmiştir bazıları ise eskiden geldiğinden kalmıştır.Zaten sorunda budur,o nedenle "yapamıyorsunuz" lafı çok abes olmuş.Kimse unutmasın ki günümüzde artık çoğu kullanıcılar teknik servislerden daha fazla bilgi ve beceriye sahipler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Aslında bunu adam gibi açıkça yazmak onlara düşer ama genede bu nedenin 1 nedeni vardır o da piyasada bazı parti gelen cihazlardaki firmware yani cihazın yazılımı düzeltilmiştir bazıları ise eskiden geldiğinden kalmıştır.Zaten sorunda budur,o nedenle "yapamıyorsunuz" lafı çok abes olmuş.Kimse unutmasın ki günümüzde artık çoğu kullanıcılar teknik servislerden daha fazla bilgi ve beceriye sahipler

bundan dolayı güncelleme yapamıyorsunuz diyen servisteki arkadaşlar şu an piyasada yoklar!!!
  • Ben böyle birşey görmedim. Güncelleyemeyen servise göndersin diyorlar. Ama servise bizzat götürdüğüm cihazı kendileri de güncelleyemiyorlar.
    Ben vazgeçtim bu işten. Cihazı da satışa çıkardım.
    Tavsiye edeceğiniz sorunsuz bir cihaz var mıdır arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onnumara

Ben böyle birşey görmedim. Güncelleyemeyen servise göndersin diyorlar. Ama servise bizzat götürdüğüm cihazı kendileri de güncelleyemiyorlar.

Bende gonderdim 1 hafta sonra geri geldi hicbir degisiklik yapilmamis telefon actim xp de dene dediler, es gecmisler benim cihazi guncellemeyi birde not var halbuki guncellendi diye hala 2010 haritasi... Gittim xp buldum ondada yapamadim telefon actim tekrar yollayin dediler yolladim 1 hafta daha gecti inadina aramiyorum bakalim es gecmeden bu sefer yollucaklarmi diye...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpiya

quote:

Ben böyle birşey görmedim. Güncelleyemeyen servise göndersin diyorlar. Ama servise bizzat götürdüğüm cihazı kendileri de güncelleyemiyorlar.

Bende gonderdim 1 hafta sonra geri geldi hicbir degisiklik yapilmamis telefon actim xp de dene dediler, es gecmisler benim cihazi guncellemeyi birde not var halbuki guncellendi diye hala 2010 haritasi... Gittim xp buldum ondada yapamadim telefon actim tekrar yollayin dediler yolladim 1 hafta daha gecti inadina aramiyorum bakalim es gecmeden bu sefer yollucaklarmi diye...

sizin pc deki kurulu olan toolbox'ta güncelleme görünmüyorsa onlardakindede görünmez.Onlarda aynı toolbox ile güncelleme yapıyorlar,gerçekten ilginç bir durum var ortada.Ben px120 cihazımı geçte olsa güncelleyebildim,fakat bazı serilerde sorun devam ediyor sanırım.

• Çok kötü ya; Navitech Teknik Servisi daha da kötüye gidiyor. Üzülüyorum açıkçası... Biz bir avuç insan; araştırdık inceledik bozduk yaptık ama kendi söküğümüzü diker hale geldik bunca zaman içinde. Hiç bilmeyen, cihazı bile daha tam kullanamayan kullanıcılar var. Yazık bu insanlara, kimsenin onlara bu eziyeti yapmaya hakkı yok... Şiddetle Kınıyorum !!!
  • Yaptığım araştırmalar sonucu, teknik servisinden en çok memnun kalınan markanın next olduğunu öğrendim. Bimeksten G525 modelini satın aldım. Bu navitech belasından da kurtulmuş oldum. Bir daha tövbe.
  • quote:

Yaptığım araştırmalar sonucu, teknik servisinden en çok memnun kalınan markanın next olduğunu öğrendim. Bimeksten G525 modelini satın aldım. Bu navitech belasından da kurtulmuş oldum. Bir daha tövbe.

Hayırlı olsun cıhazınız. Guzel bır tercıh uapmıssınız.
    Keyıflı navıgasyonlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

quote:

Yaptığım araştırmalar sonucu, teknik servisinden en çok memnun kalınan markanın next olduğunu öğrendim. Bimeksten G525 modelini satın aldım. Bu navitech belasından da kurtulmuş oldum. Bir daha tövbe.

Hayırlı olsun cıhazınız. Guzel bır tercıh uapmıssınız.
    Keyıflı navıgasyonlar.

Teşekkür ederim.
    Bu arada dileyene Navitech 210'u satabilirim. Kutu içeriği eksiksiz, sorunu malumdur.
  • Merhaba arkadaşlar,

Geçen hafta navitech px 120 cihazımı teknik servise gönderdim. Cihaz dün teknik servisten geri geldi. Cihaza baktığımda herhangi bir değişiklik yapılmamış.Gönderdiğim gibi geri gelmiş. Kendileri beni aradı, lisans bilgilerini gerekli yerlere iletildiğini, bir sonraki güncellemede aktif olacağını söylediler. Şimdi yeni güncellemenin çıkmasını bekleyeceğim, bakalım ne olacak.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.