Arkadaslar 1 ay once arabamı aldım Volswagen Polo 1.4 2000 model HB Arabayı aldıgımda Navıx teyp vardı uzerınde Teybın lınkı ve arka hoparlorun lınkı asagıda bulunmaktadır ılk actıgım konu ıcerısınde bu ses sıstemı bana yeterlı dıye dusunmustum bugun Pıonerr servısıne gıttım sag on kapıdakı hoparlor patlak ve yırtılmıs oldugunu gorduk degısmesı gereklı dedı ve gun gectıkce ses sıstemıne yogunlasmıs gıbı bırsey oldum :)
Pıoneer servısındekı arkadas Compenenttı sanırım compenent ve bır anfı senın ısını gorur dedı Sımdı aklıma takılan sorular Compunent ne bılemedım ve on kapılar ıcın sızden yardımlarınızı beklıyorum Benım araba 16 ve 17cm hoparlor olabılıyormus fazla para harcamadan orta kalıtede bır ses sıstemı ne yapabılırım Bu ay hem tup taktıracam hemde lastık yenıleyecegımden dolayı bıraz ses sıstemıne butceyı fazla ayıramıyorum
önlere 16 cm mid takımı ve 4 kanallı stereo amfi alırsanız güzel bir ses alırsınız.
JBL GTO 6508 C komponent takımı 165 TL Jameson USA 554 stereo amfi 185 TL ( istersen üstüne biraz daha para koyup daha kaliteli amfi alabilirsin ama bu amfi seni tatmin eder)