Şimdi Ara

NAVKING BİLGİ PAYLAŞIMI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
863
Cevap
3
Favori
207.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende maxi-hd aldım.bugün ilk denememi yaptım ve çok memnun kaldım.
    yalnız birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.
    1- saat ayarlarını yapıyorum.fakat cihazı kapatıp açınca saat ve tarih sıfırlanıyor.
    2- sitesind "Ücretsiz EDS kamera uyarısı" olduğu yazıyor ama bu özelliği kullanmayı başaramadı.
    bilgisi olan varsa cevap yazabilir mi?teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpbey78

arkadaşlar merhaba;
    bende maxi-hd aldım.bugün ilk denememi yaptım ve çok memnun kaldım.
    yalnız birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.
    1- saat ayarlarını yapıyorum.fakat cihazı kapatıp açınca saat ve tarih sıfırlanıyor.
    2- sitesind "Ücretsiz EDS kamera uyarısı" olduğu yazıyor ama bu özelliği kullanmayı başaramadı.
    bilgisi olan varsa cevap yazabilir mi?teşekkürler...

1- saat uyduya bağlanınca otomatik düzeliyor....
    2-EDS şuan ücretli imiş... ücretsiz olunca mail ile bildereceğiz dediler.. cihazınızı kayıt ettirin siteden....
  • Allah bilir milletin oluşturduğu dosyaları EDS yaptık diye parayla satarlar
  • arkadaşımın çin malı navigasyon cihazı var... ama çok işlevli mesela rota üzerindeki birçok yerin ismini otomatik ekranda yazıyor. navkingte ise sadece semboller var... memnunum ama bir alışverişmerkezinin yanından geçerken sembol yerine ismini bilmeyi tercih ederdim.... birde navigasyon anında saati göremiyorum.....
  • Merhaba navking maxi hd route 66 marka bir navigasyon cihazım var.cihazı 3 gün önce aldım cihaz güzel cihaz yanlız cihazda fm var ama arabada fm radio frekansını girince çıkmıyor fm dalgasını arabaya veremiyorum anlayan varsa bana yardımcı olsun lütfen .... iyi geceler
  • arkadaşlar bir navigasyon cihazı almak istiyorum,navking'in hangi modelini tavsiye edersiniz? 400 liraya kadar limitim var.Haritaları sorunsuz,dokunmatiği iyi,hedeften saptığımda alternatifi hızlıca çizebilen,fm transmitter ve bluetooth gibi ekstra özellikleri olan bir cihaz istiyorum.Fm transmitter şart değil aslında,menüsü basit,kullanımı kolay olsun.Hangi modeli tavsiye edersiniz ?
  • maxi-hd nin ekranını forumun üstünde bulunan resimdeki gibi ayarlayamıyorum.
    ayarlayan varsa nasıl ayarlayabileceğimi anlatır mı acaba?
    şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADNAN13

Merhaba navking maxi hd route 66 marka bir navigasyon cihazım var.cihazı 3 gün önce aldım cihaz güzel cihaz yanlız cihazda fm var ama arabada fm radio frekansını girince çıkmıyor fm dalgasını arabaya veremiyorum anlayan varsa bana yardımcı olsun lütfen .... iyi geceler

cihazdan ses bölümünden fm i seçin. çakmağı bağlayın. frekansları ayarlayın.
  • quote:

maxi-hd nin ekranını forumun üstünde bulunan resimdeki gibi ayarlayamıyorum.
    şimdiden teşekkürler...

resimdeki gibi derken neyi kastediyorsunuz?sürüş modu mu,ekrandaki bilgiler mi?

Ben de size bişey sorayım, cihazınızın işletim sistemi windows 5.0 mı 6.0 mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

quote:

şimdiden teşekkürler...

Ben de size bişey sorayım, cihazınızın işletim sistemi windows 5.0 mı 6.0 mı acaba?

resmin sağındaki bilgilendirmelerden bahsediyorum.(mavi alan)
    işletim sistemi 6.0'dır.
  • quote:

quote:

Merhaba navking maxi hd route 66 marka bir navigasyon cihazım var.cihazı 3 gün önce aldım cihaz güzel cihaz yanlız cihazda fm var ama arabada fm radio frekansını girince çıkmıyor fm dalgasını arabaya veremiyorum anlayan varsa bana yardımcı olsun lütfen .... iyi geceler

Teşekkür ederim _Lupara_

Sabah ilk işim söylediklerinizi uygulamak olacak.
    Anacak Fm den şarkı dinlemek için cihazı illede çakmak girişine bağlamak mı lazım?
    Uyduruk fm transmitterlerde bile kablosuz bağlantı var bunda yok mu?

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim _Lupara_

Sabah ilk işim söylediklerinizi uygulamak olacak.
    Anacak Fm den şarkı dinlemek için cihazı illede çakmak girişine bağlamak mı lazım?
    Uyduruk fm transmitterlerde bile kablosuz bağlantı var bunda yok mu?

uyduruk fm trans. lerde çakmak enerjisi ile çalışıyor.:)
    Anladığım kadarıyla çakmağa bağlamanın amacı enerji ihtiyacı.

• quote:

quote:

quote:

şimdiden teşekkürler...

işletim sistemi 6.0'dır.

O veriler sürüş modunda yada rota simülasyon modunda çıkıyor. Benim cihazın k280 de veriler altta çıkıyor. Maxi HD de yanda olabilir.

Bir arkadaşım 230 liraya maxi hd alacaktı. işletim sistemi 5.0 diye söylüyordu.O nedenle sormuştum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

şimdiden teşekkürler...

işletim sistemi 6.0'dır.

O veriler sürüş modunda yada rota simülasyon modunda çıkıyor. Benim cihazın k280 de veriler altta çıkıyor. Maxi HD de yanda olabilir.

Bir arkadaşım 230 liraya maxi hd alacaktı. işletim sistemi 5.0 diye söylüyordu.O nedenle sormuştum.

maxi-hd İşletim Sistemi Windows Mobile CE 6.0

• quote:

quote:

Merhaba navking maxi hd route 66 marka bir navigasyon cihazım var.cihazı 3 gün önce aldım cihaz güzel cihaz yanlız cihazda fm var ama arabada
    fm radio frekansını girince çıkmıyor fm dalgasını arabaya veremiyorum anlayan varsa bana yardımcı olsun lütfen .... iyi geceler

Çakmak bağlantısınıda yaptım ama malesef değişen bir şey yok.Sesi araçtaki radyodan alamıyorum.Defalarca taratmama rağmen radyo fm dalgası
    cihazdan gelen frekansı bulamıyor.
    Navking sitesine mesaj attım bakalım ne cevap verecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADNAN13 -- 16 Ekim 2010; 17:01:38 >

• quote:

quote:

quote:

Merhaba navking maxi hd route 66 marka bir navigasyon cihazım var.cihazı 3 gün önce aldım cihaz güzel cihaz yanlız cihazda fm var ama arabada
    fm radio frekansını girince çıkmıyor fm dalgasını arabaya veremiyorum anlayan varsa bana yardımcı olsun lütfen .... iyi geceler

Çakmak bağlantısınıda yaptım ama malesef değişen bir şey yok.Sesi araçtaki radyodan alamıyorum.Defalarca taratmama rağmen radyo fm dalgası

benimde cihazı alalı bir hafta oldu.hiç fm transmitteri denememiştim.bu yazı üzerine bir deneyeyim dedim.hemde evde arabada da değil,cep telefonumun radyosunda.
    önce maxi-hd de ayarlar kısmından ses bölümüne girip fm kutucuğunu tikledim.sonra fmi 100 yaptım.daha sonra radyoda 100 ayarlayıp
    maxi-hd de müziği çalmaya başladım ve sonuç evet telefonumun radyosundan müziği dinleyebiliyorum.tabi ses biraz parazitli geliyor ve
    maxi-hd den 1 metre bile uzaklaştığımda ses kayboluyor. yani cihazı çakmağa falan bağlamana gerek yok.bence ayarlarını bir gözden geçir.
    ayarlarının doğru olduğunu düşünüyorsan cihazda bir problem olabilir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpbey78 -- 16 Ekim 2010; 19:50:02 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

benimde cihazı alalı bir hafta oldu.hiç fm transmitteri denememiştim.bu yazı üzerine bir deneyeyim dedim.hemde evde arabada da değil,cep telefonumun radyosunda.
    önce maxi-hd de ayarlar kısmından ses bölümüne girip fm kutucuğunu tikledim.sonra fmi 100 yaptım.daha sonra radyoda 100 ayarlayıp
    maxi-hd de müziği çalmaya başladım ve sonuç evet telefonumun radyosundan müziği dinleyebiliyorum.tabi ses biraz parazitli geliyor ve
    maxi-hd den 1 metre bile uzaklaştığımda ses kayboluyor. yani cihazı çakmağa falan bağlamana gerek yok.bence ayarlarını bir gözden geçir.
    ayarlarının doğru olduğunu düşünüyorsan cihazda bir problem olabilir bence.

Galiba haklısınız cihazda bir arıza var gibi görünüyor.

• arkadaslar m 500 almıstım ama verım alamadıgım ıcın ıade ettım kımse baglantı konusunda sorun yasamamıs uydu baglantısında ama ben cok gec baglanıyordum yanımda navıgon veya garmınle denedım ıkısıde 1015 snde baglandı yenı acıp bnmkı ıse 5 dakkayı buldu garmın nerdeyse 3 yıllık bır cıhaz navıgon yenı alındı bunlarda atlas 4 uydu antenı bulundugunu bılıyorum cok hızlı baglantı yapması gerek ama benım cıhazdanmıdır nedır cok agırdı sınırımı bozdu verdım ama cıhaz yapı olarak her nekadar elestırısede harıtada fena degıl yazılımı bence super tık hemen adresı gosterıyor ...
    lutfen yardım edın eger m500 veya herhangı bırınde hemen baglanıyorsa benım cıhazda problem vardı dıcem gene alacam m 500...
    sımdıden tesekkurler ...
  • maxi hd kullanan arkadaş varmı?
  • adres ara dediğimde
    Arama sonucu yok.arama metnini kontrol edin.
    şeklinde bir ifade çıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.