Şimdi Ara

NAVKING BİLGİ PAYLAŞIMI (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
863
Cevap
3
Favori
207.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün bir tane navking i66 cihaz aldım bu gün test edeyim dedim, hedefe 1-2 km kalmışken beni tam aksi yöne yönlendirmeye kalktı, bu durum canımı sıktı açıkcası, yine aynı şekilde geri dönerken tam evimin köşesine 300 metre kala sağa dön demesi gerekirken yin aynı şekilde tam aksi yöne dönmemi istedi.... şimdi bu rotalar bildiğim ve test amaçlı kullandığım yerlerdi demek bilmediğim yerler olduğunda dönüp duracağım ... hoşuma gitmedi bu durum cihazı geri vermeyi düşünüyorum
  • az once bursa mediamart ta navkin maxi k280 i 97 tl aldim. bircok urunde acayip indirim var. ihtiyaci olan kossun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten berbat bir haritası var. ankarada 7 yıldır metro inşaatından dolayı kapalı olan yeni ziraat mahallesi girişini açık olarak gösteriyo. daha neler neler. evet bazen işime yarıyor ama haritası genel olarak berbat. saçma sapan yerlerden götüryor. bi yere gitmeden önce google maps den yol tarifi alıyorum sonra çok sıkışırsam bu cihazı açıyorum.
  • Arkadaşlar, bu makbuz kodu nerede yazıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChonDanger

dün bir tane navking i66 cihaz aldım bu gün test edeyim dedim, hedefe 1-2 km kalmışken beni tam aksi yöne yönlendirmeye kalktı, bu durum canımı sıktı açıkcası, yine aynı şekilde geri dönerken tam evimin köşesine 300 metre kala sağa dön demesi gerekirken yin aynı şekilde tam aksi yöne dönmemi istedi.... şimdi bu rotalar bildiğim ve test amaçlı kullandığım yerlerdi demek bilmediğim yerler olduğunda dönüp duracağım ... hoşuma gitmedi bu durum cihazı geri vermeyi düşünüyorum

merhaba dostum.
    eğerki cihazı geri iade etmediysen servise göndermeni isterim.biz testlerini yapar sorunu çözer ücretsiz kargo ile adresine gönderebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

gerçekten berbat bir haritası var. ankarada 7 yıldır metro inşaatından dolayı kapalı olan yeni ziraat mahallesi girişini açık olarak gösteriyo. daha neler neler. evet bazen işime yarıyor ama haritası genel olarak berbat. saçma sapan yerlerden götüryor. bi yere gitmeden önce google maps den yol tarifi alıyorum sonra çok sıkışırsam bu cihazı açıyorum.

evet haritamızda bazı sıkıntılarımız mevcut.çözümlemek için çalışmalar ve girişimler büyük hızla devam ediyor.kullandıgınız harita nedir öğrenebilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

Arkadaşlar, bu makbuz kodu nerede yazıyor ?

kullandğın cihaz modeli ve haritasını tam olarak yazarsan yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslan selim

quote:

Orijinalden alıntı: ChonDanger

dün bir tane navking i66 cihaz aldım bu gün test edeyim dedim, hedefe 1-2 km kalmışken beni tam aksi yöne yönlendirmeye kalktı, bu durum canımı sıktı açıkcası, yine aynı şekilde geri dönerken tam evimin köşesine 300 metre kala sağa dön demesi gerekirken yin aynı şekilde tam aksi yöne dönmemi istedi.... şimdi bu rotalar bildiğim ve test amaçlı kullandığım yerlerdi demek bilmediğim yerler olduğunda dönüp duracağım ... hoşuma gitmedi bu durum cihazı geri vermeyi düşünüyorum

merhaba dostum.
    eğerki cihazı geri iade etmediysen servise göndermeni isterim.biz testlerini yapar sorunu çözer ücretsiz kargo ile adresine gönderebiliriz.

ilginiz için teşekkür ederim, cihazı geri verdim... başka cihazda almadım pek almayı da düşünmüyorum... kolay gelsin

• quote:

quote:

Modeli TS-430 harita 2011 Q2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 29 Temmuz 2012; 14:37:56 >
  • quote:

quote:

quote:

cıhazınız yeni cıhaz.makbuz kodu ıstememesi gerekir.acaba harıtayı silip tekrar mı yuklediniz?
  • quote:

quote:

gerçekten berbat bir haritası var. ankarada 7 yıldır metro inşaatından dolayı kapalı olan yeni ziraat mahallesi girişini açık olarak gösteriyo. daha neler neler. evet bazen işime yarıyor ama haritası genel olarak berbat. saçma sapan yerlerden götüryor. bi yere gitmeden önce google maps den yol tarifi alıyorum sonra çok sıkışırsam bu cihazı açıyorum.

evet haritamızda bazı sıkıntılarımız mevcut.çözümlemek için çalışmalar ve girişimler büyük hızla devam ediyor.kullandıgınız harita nedir öğrenebilirmiyim?

harita son güncellemeyle gelen harita. hatta en komiği harita gücellenmeden önce o dediğim yol doğru bir şekilde kapalıydı. güncellenince tekrar yanlış ve açık görünmye başladı

• quote:

quote:

quote:

harita son güncellemeyle gelen harita. hatta en komiği harita gücellenmeden önce o dediğim yol doğru bir şekilde kapalıydı. güncellenince tekrar yanlış ve açık görünmye başladı

2012 haritamız çıkmıştır.siz bu haritayımı yükledınız bilgi verırsenız yardımcı olmaya çalışacagım..

• quote:

quote:

quote:

quote:

2012 haritamız çıkmıştır.siz bu haritayımı yükledınız bilgi verırsenız yardımcı olmaya çalışacagım..

hemen yükeyeceğim çünkü yarın uzun yola çıacağız hemen denemelerimi yapayım

• sitenizde hala 2011 haritası duruyor. 2012 y nereden bulacağız acaba
  • navking sync programını kur. cihazda usb ayarlarına gir-activessync moduna geçir- kapat- usbden ban bilgisayara bagla-navking sync programını navking sync programını çalıştır. güncelleyi tıkla. yeni haritanı bulur. yönlendirmeleri takip et. tamamdır. ben hallettim. birçok yol açıldı(eklendi) haritaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chadear -- 4 Ağustos 2012; 6:18:57 >
  • teknik destek ve sitenin telefonlarına neden bakan yok acaba? bıktım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chadear

teknik destek ve sitenin telefonlarına neden bakan yok acaba? bıktım artık.

hafta sonları çalışmıyorlar bildiğim kadarıyla, hafta içide 9-18 arası çalışıyorlar bildiğim kadarıyla
  • quote:

quote:

quote:

quote:

cıhazınız yeni cıhaz.makbuz kodu ıstememesi gerekir.acaba harıtayı silip tekrar mı yuklediniz?

Haritayı ücretsiz güncelledim. Ama güvenlik kameralarını yüklemek istediğim zaman makbuz kodunu istiyor

• anladigim kadariyla sadece harita guncellemeleri ucretsiz. geri kalanlar parayla. hatta sur ve yuru eklentisinin guncellemesi bile parali. bu calismazsa zaten navigasyonun bir anlamida yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chadear

navking sync programını kur. cihazda usb ayarlarına gir-activessync moduna geçir- kapat- usbden ban bilgisayara bagla-navking sync programını navking sync programını çalıştır. güncelleyi tıkla. yeni haritanı bulur. yönlendirmeleri takip et. tamamdır. ben hallettim. birçok yol açıldı(eklendi) haritaya

valla hocam ben en sonunda kargoyla gönderdim bufün. çünkü ne yaptıysam olmadı. viste xp 3 farklı pc de programları kurdum ya cihazı göremiyor yada o programlar kendi kendini kapatıyor. gönderdim yüklesinler diye
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.