Şimdi Ara

NAVKING BİLGİ PAYLAŞIMI (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
863
Cevap
3
Favori
207.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nav66 model aldım güncel harita var. Eds Güvenlik Kameraları tarif edildiği gibi videodaki kurdum güvenlik kameraları türkiye içindeki aç klasörüne bastığımda alttaki hatayı veriyor aynı şekilde bu kameraların alarm ayarı içinde denileni yapmaya çalıştığımda aynı alttaki hata oluşuyor

HATA ŞU:

error the application has encountered an exception and it will be closed

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademi51 -- 8 Ocak 2012; 0:53:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akademi51

Nav66 model aldım güncel harita var. Eds Güvenlik Kameraları tarif edildiği gibi videodaki kurdum güvenlik kameraları türkiye içindeki aç klasörüne bastığımda alttaki hatayı veriyor aynı şekilde bu kameraların alarm ayarı içinde denileni yapmaya çalıştığımda aynı alttaki hata oluşuyor

HATA ŞU:

error the application has encountered an exception and it will be closed

izmirde eds pek olmadığından yüklemekle ilgilenmedim malesef yardımcı olamicam, müşteri hizmetlerini arayın derim hafta içi
  • Route Sync 66 programında cihaza güncelleme vs çıkıyor evet diyorsun eds dahil yükleme hatası diyor. Haritayıda beğenmedim. Yazılım iyi değil. Harita kapsamlı değil acemice geldi. Alalı yeni oldu iade etmeyi düşünüyorum. 8 gün içinde iade hakkım var sanırım soğudum cihazdan sevemedim.
  • quote:

Route Sync 66 programında cihaza güncelleme vs çıkıyor evet diyorsun eds dahil yükleme hatası diyor. Haritayıda beğenmedim. Yazılım iyi değil. Harita kapsamlı değil acemice geldi. Alalı yeni oldu iade etmeyi düşünüyorum. 8 gün içinde iade hakkım var sanırım soğudum cihazdan sevemedim.

izmirde bulamadığım adres yok gibi, harita tatmin ediyo beni. Menü > Ara > Serbest Metin

kısmına Sokak ismi boşluk ilçe yada izmir yazıyorum kolaylıkla buluyor.

örnek:
    1021 izmir
    1021 buca
    1021 sok buca

vb gibi aramayı daraltıcı şeylerle kolay şekilde adres buluyorum rahatlıkla, genelde sadece sokak gibi il yazmayı tercih ediyorum daha kolayıma geliyor
  • Arkadaşlar yorumların çok büyük bir kısmını okudum.Kardeşimde Telefunken TLF350 mi ne öyle bi navigasyon aleti var geçenlerde maltepeden hiç bilmediğimiz güngörendeki bir adresi nokta atışı gibi buldu :) Bende epeydir forumlarda bir navigasyon (max 200-250 TL) cihazı araştırıyordum.Bugün Carrefourda 189 TL / 12 taksitle Navking X5-HD modelini gördüm.Satıcıya cihazı açtırdım ekrandaki renkler sönük,cansız ve menüsüde çok basit gibiydi.Belki tam şarjlı olmadığından olabilir bilemicem ? Alırsam memnun kalmaz isem yada herhangi bir durumda iade edebilirmiyim diye sorduğumda,cihazda bir arıza ve hata olmadıkça geri iade almıyoruz dedi.Kısacası bende burdaki yorumlara baktığım zaman herhalde almamakla iyi etmişim.Piranha alacaktım onuda kötülediler aman uzak durun diye :) belki o Navkingde daha iyidir.En azından menüsü daha canlı kullanışlı gibi.
  • Şarjda olmayan cihazlar genelde ekran ışığını %50 civarında verirler; bu yanıltıcı olmasın...
  • Merhaba arkadaslar ben guncelleme yapmak ıstıyorum yardımcı olabılcek varmı
  • yapı kredi araba vergisi kampanyasından indirimli navking w50m aldım.gerçi yapı kredi ile vergimi ödemeden,sadece araba plakası ve kredi kartımın istenilen bazı rakamlarını girerek !
    neyse cihaz geldi,olayı bilmediğim için win 7 kurulu makinada windows mobile üzerinden işlem yapıp, güncelleme var ise mail ile bana bildiriidikten sonra işlem yapacağıma (sonradan öğrendim), cihazın harita yazılımcısı olan route66 ara yüzünü makinaya kurup,onun üzerinden güncelleme yaptım ve sistem çöktü.
    ama işin güzeli,navkinge mail yoluyla ulaştım,2 gün boyunca ben olayı kavrayana dek sürekli telefonda saatlerce bana yardımcı oldular.en son cihaz çalışır duruma geldi.(2 günlük süre de benim hatalarım)
    şunu paylaşmak istedim:kimse babamın oğlu değil,bi de para verip almışım; bu saatten sonra cihazım pert bile olsa gam yemem,arkamda böyle bir müşteri desteği olan firma görmek beni çok memnun etti.yıl boyunca binlerce lira ciro yaptığım bankalardaki müşteri temsilcilerine ulaşmak bile cehennem azabı gibiyken,benim değil, navking çalışanlarının bana ulaşması çok güzel.hepsine , özellikle de melek hanıma saygılarımı sunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emefey -- 25 Ocak 2012; 14:50:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fevri

Merhaba arkadaslar ben guncelleme yapmak ıstıyorum yardımcı olabılcek varmı

güncelleme var ise zaten kayıtlı olan mail adresinize bilgi geliyor.merak ediyorsanız da; 444 ' lü numaradan ulaşamasanız,diğer no 0533 950 4330
  • merhaba arkadaşlar.....ben navking ı-66 ve ya w50-m almayı düşünüyorum?bilgisi olan varmı?2 si arasındaki fark nedir acaba?teşşekküüürlerr
  • merhaba arkadaşlar
    Ben navking ı-66 ve ya Telefunken Gps350 modeli arsında kaldım ne önerirsiniz ve navking ı-66 modeline igo primoyu destekliyormu 2haftadır araştırıyorum sonuca varamadım yardımcı olursanız memnun olurum beyler.
  • igo yüklü bir cihaz alın derim. Route 66 haritasını beğenmedim nav 66 ı yı gördüm. Beğenmedim. Makina iyi olabilir ama harita zayıf. Avrupa için iyi harit bu. Türkiye için İgo Başarsofttan şaşmayın. Next 525 - 545 yada telefunken 250- 350 alın. Bende bu aşamadayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eco2000

merhaba arkadaşlar.....ben navking ı-66 ve ya w50-m almayı düşünüyorum?bilgisi olan varmı?2 si arasındaki fark nedir acaba?teşşekküüürlerr

aralarında kasa farkı var,

W50-M de kulaklık çıkışı mevcut. I-66 da yok.

I-66 cep telefonuzun bluetootutu üzerinden internete girebiliyor.

harita olarakta son güncel olan harita çoğu yerde işimi görüyor, poi olayında başarsofttan çok daha iyi, aradığım çoğu şeyi buluyor. başarsoftta malesef bulamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaka -- 25 Ocak 2012; 23:16:21 >
  • quote:

igo yüklü bir cihaz alın derim. Route 66 haritasını beğenmedim nav 66 ı yı gördüm. Beğenmedim. Makina iyi olabilir ama harita zayıf. Avrupa için iyi harit bu. Türkiye için İgo Başarsofttan şaşmayın. Next 525 - 545 yada telefunken 250- 350 alın. Bende bu aşamadayım.

Aklımdaki navigasyon telefunken350 modeli fakat navking I-66 modelin sadece beni cezbeden yanı ekran çözünürlüğü 800*480 olması sizde makine almayı düşünüyorsunuz galiba fakat ben NEXT düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmsolak -- 26 Ocak 2012; 19:14:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamaka

quote:

Orijinalden alıntı: eco2000

merhaba arkadaşlar.....ben navking ı-66 ve ya w50-m almayı düşünüyorum?bilgisi olan varmı?2 si arasındaki fark nedir acaba?teşşekküüürlerr

aralarında kasa farkı var,

W50-M de kulaklık çıkışı mevcut. I-66 da yok.

I-66 cep telefonuzun bluetootutu üzerinden internete girebiliyor.

harita olarakta son güncel olan harita çoğu yerde işimi görüyor, poi olayında başarsofttan çok daha iyi, aradığım çoğu şeyi buluyor. başarsoftta malesef bulamıyorum.

teşekkürler açıklamalar için I-66 aldım....
  • bu gün mediamark tan 79 tl ye navking mini-s320 aldım, arabada bulunsun belki bir gün lazım olur mantığıyla, ne dersiniz, iş görürmü bu alet,
  • quote:

Orijinalden alıntı: airporter

bu gün mediamark tan 79 tl ye navking mini-s320 aldım, arabada bulunsun belki bir gün lazım olur mantığıyla, ne dersiniz, iş görürmü bu alet,

cihaz mutlaka işinizi görür, cihazının üzerindeki haritanın güncel olup olmadığına bakmalısınız ilk olarak ardından kullanımını iyi öğrenmelisiniz. bunları yaptığınızda sıkıntısız kullanırsınız, iyi fiyata almışsınız. sanırım seri sonu üründü.
  • quote:

quote:

bu gün mediamark tan 79 tl ye navking mini-s320 aldım, arabada bulunsun belki bir gün lazım olur mantığıyla, ne dersiniz, iş görürmü bu alet,

cihaz mutlaka işinizi görür, cihazının üzerindeki haritanın güncel olup olmadığına bakmalısınız ilk olarak ardından kullanımını iyi öğrenmelisiniz. bunları yaptığınızda sıkıntısız kullanırsınız, iyi fiyata almışsınız. sanırım seri sonu üründü.

seri sonu değildi, valla ben aldığımda koca sepet ağzına kadar doluydu, yaklaşık 40-50 tane vardı, beylikdüzü mediamarkt magazaya özel indirimmiş, biraz kurcaladım bu gece, dediğiniz gibi,iş görecek bir alete benziyor, hatta 8 gb lık sd kart vardı boşta, çocukların cizgi filmlerini convert ettim 25 e yakın film aldı,ve hepsini oynatıyor, iyi oldu, dvd playerimiz vardı, ama uzun yola giderken tek ekran olunca, iki çocuk, yok benim filmi seyredeceğiz kavgasından kurtulmuş olurum, birine kulaklıkla bunu veririm diğeride dvd playerden devam eder, bu fiyata bu kadar özellik bana yeter,

• quote:

quote:

quote:

seri sonu değildi, valla ben aldığımda koca sepet ağzına kadar doluydu, yaklaşık 40-50 tane vardı, beylikdüzü mediamarkt magazaya özel indirimmiş, biraz kurcaladım bu gece, dediğiniz gibi,iş görecek bir alete benziyor, hatta 8 gb lık sd kart vardı boşta, çocukların cizgi filmlerini convert ettim 25 e yakın film aldı,ve hepsini oynatıyor, iyi oldu, dvd playerimiz vardı, ama uzun yola giderken tek ekran olunca, iki çocuk, yok benim filmi seyredeceğiz kavgasından kurtulmuş olurum, birine kulaklıkla bunu veririm diğeride dvd playerden devam eder, bu fiyata bu kadar özellik bana yeter,

anladım iyi kampanyamış :) iyi günlerde kullanın video çözünürlüğünü rahat oynatması için çözünürlüğü ekran boyutuna indirgemeniz video oynatımı için iyi olur. yüksek çözünürlükte bu cihazlar iyi performans sağlamıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

anladım iyi kampanyamış :) iyi günlerde kullanın video çözünürlüğünü rahat oynatması için çözünürlüğü ekran boyutuna indirgemeniz video oynatımı için iyi olur. yüksek çözünürlükte bu cihazlar iyi performans sağlamıyor.

aynen öyle yaptım, (320x240 mp4) hem çok az yer kaplıyor bu ölçekte,hem hiç takılma olmadan, hemde cam gibi net görüntü oldu, sadece movie player olarak kullansam bile parasını hak ediyor.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.