Şimdi Ara

NAVKING BİLGİ PAYLAŞIMI (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
863
Cevap
3
Favori
207.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    K 280 cihazıma guvenlik kameralarını yukledim alarm menusunden alarmleri secmek istediğim the application has encountered error diyip navigasyonu kapıyor. yanlış birseymi yapıyorum, veya hata nedir ? tecrube eden arakadas varmı ?
  • maxi k280 den memnun musunuz arkadaşlar? medaimarkt ta 149 tl ye düşmüş, almayı düşünüyorum bende.
  • Herkese iyi akşamlar, navking navigasyon cihazımı kullanmakta zorlanıyorum, sanırım biraz teknoloji özürlüyüm.Verimli kullanamıyorum, cihaz ekranında, mavi bi zemin çıkıyor, oysa ben, yol görünsün istiyorum, birkaç sefer güç bela yolu gösteren ekranı buldum tesadüfen, ancak sonra bulamadım.Sürekli mavi zemin çıkıyor, mavi zeminin altında yol görünüyor, ancak ben o mavi zeminin hiç çıkmasını istemiyorum. Birde uzunluk ölçüsü olarak yabancı bırşey söylüyor, şuan aklımda değil, örneğin, 300 metre diyeceği yerde, yabancı bi terim kullanıyor.Bunları nasıl düzeltebilirim, yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuzboylu

Herkese iyi akşamlar, navking navigasyon cihazımı kullanmakta zorlanıyorum, sanırım biraz teknoloji özürlüyüm.Verimli kullanamıyorum, cihaz ekranında, mavi bi zemin çıkıyor, oysa ben, yol görünsün istiyorum, birkaç sefer güç bela yolu gösteren ekranı buldum tesadüfen, ancak sonra bulamadım.Sürekli mavi zemin çıkıyor, mavi zeminin altında yol görünüyor, ancak ben o mavi zeminin hiç çıkmasını istemiyorum. Birde uzunluk ölçüsü olarak yabancı bırşey söylüyor, şuan aklımda değil, örneğin, 300 metre diyeceği yerde, yabancı bi terim kullanıyor.Bunları nasıl düzeltebilirim, yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler

Sizin sorununuz cihazda bir arıza olduğunu gösteriyor. Yeni aldıysanız aldığınız yere bir sorun.Yada güncellemeyi deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: stuka

maxi k280 den memnun musunuz arkadaşlar? medaimarkt ta 149 tl ye düşmüş, almayı düşünüyorum bende.

Geç kalmış olabilirim ama benzer soruyu soracak arkadaşlar için cevap vereyim.
    Yukarıdaki onca mesajdan da anlaşılıyor ki bu haritayı kullandığı sürece navking alınmaz. isterse 50 lira olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

quote:

Orijinalden alıntı: stuka

maxi k280 den memnun musunuz arkadaşlar? medaimarkt ta 149 tl ye düşmüş, almayı düşünüyorum bende.

Geç kalmış olabilirim ama benzer soruyu soracak arkadaşlar için cevap vereyim.
    Yukarıdaki onca mesajdan da anlaşılıyor ki bu haritayı kullandığı sürece navking alınmaz. isterse 50 lira olsun.

tesekkürler,zaten mediamarkt a gittigimde kampanya bitmis,alamadım zaten.
  • quote:

quote:

Herkese iyi akşamlar, navking navigasyon cihazımı kullanmakta zorlanıyorum, sanırım biraz teknoloji özürlüyüm.Verimli kullanamıyorum, cihaz ekranında, mavi bi zemin çıkıyor, oysa ben, yol görünsün istiyorum, birkaç sefer güç bela yolu gösteren ekranı buldum tesadüfen, ancak sonra bulamadım.Sürekli mavi zemin çıkıyor, mavi zeminin altında yol görünüyor, ancak ben o mavi zeminin hiç çıkmasını istemiyorum. Birde uzunluk ölçüsü olarak yabancı bırşey söylüyor, şuan aklımda değil, örneğin, 300 metre diyeceği yerde, yabancı bi terim kullanıyor.Bunları nasıl düzeltebilirim, yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler

Sizin sorununuz cihazda bir arıza olduğunu gösteriyor. Yeni aldıysanız aldığınız yere bir sorun.Yada güncellemeyi deneyin.

Cihazda arıza olduğunu sanmıyorum açıkcası, kullanım formatıyla alakalı bişey olduğunu düşünüyorum, ancak dediğim gibi ben kullanmasını tam olarak algılayamadım. Zemin mavi, ancak üzerinde ok işaretleri var, o mavi zeminin altında, normal yol gösteriyor, ancak ben mavi zemini istemiyorum, 300 metre diyeceğine, 300 yeard diyor. Açıkcası, cihazdan memnun değilim, kavşaktan 3. çıkışı al diyor, 4. çıkışı al diyor, ben nerde bilecem 3. çıkış, 4. çıkış neresi....yaklaşık 200 tl para verdim, 10 kuruşluk bi faydasını görmedim. İlgilenen arkadaşlara duyrulur. bu arada Hepsiburada.com dan almıştım dolayısıyla soracak bi yer değil.

• quote:

quote:

quote:

Cihazda arıza olduğunu sanmıyorum açıkcası, kullanım formatıyla alakalı bişey olduğunu düşünüyorum, ancak dediğim gibi ben kullanmasını tam olarak algılayamadım. Zemin mavi, ancak üzerinde ok işaretleri var, o mavi zeminin altında, normal yol gösteriyor, ancak ben mavi zemini istemiyorum, 300 metre diyeceğine, 300 yeard diyor. Açıkcası, cihazdan memnun değilim, kavşaktan 3. çıkışı al diyor, 4. çıkışı al diyor, ben nerde bilecem 3. çıkış, 4. çıkış neresi....yaklaşık 200 tl para verdim, 10 kuruşluk bi faydasını görmedim. İlgilenen arkadaşlara duyrulur. bu arada Hepsiburada.com dan almıştım dolayısıyla soracak bi yer değil.

Cihazınızın bi problemi yok ayarlarını değiştirmiştiniz.

ilk olarak mavi ekranı düzeltmek için,

Menü> Kısayol Göster> Sonraki Görünüm

yolunu izleyerek yönlendirme çubuğu görünümleri hiç olmicak, ince, kalın yada tam ekran yapacak şekilde ayarlayabilirsiniz.

diğer sorununuz için Menü>Ayarlar>Genel en altın bi üstü olması lazım uzunluk birimi metrik yapıp tamama bastığınızda düzelcektir.

Çıkış olayı konusunda nasıl birşey söylemesini istersiniz merak ediyorum başka bir yolu varmıdır? Piyasadaki cihazlar farklı bir şekilde mi yönlendiriyor?

Cihaz kullanmasını beceremeyen ve egosunu tahmin etmek isteyen sizin gibi bir çok insan burda cihaz kötülüyor.
    Aklınızda burda bir kaç satır kötü birşey yazınca verdiğiniz paranın karşılığını mı alıyorsunuz çok merak ediyorum. İnsan gibi sorular sorsanız yada cevap vermeye değicek şeyler yapsanız cevablarınızı alırsınız. Ben burda navking çalışanı değilim, sadece böyle özellikle ego tatmin edici şeylere gıcık oluyorum.

Ha bu arada garanti belgesi üstünde kocaman müşteri hizmetleri numarası yazıyor, ego tatmin etmeyi bırakıp orayı arayabilirsiniz.

tabi şimdi kaybetmişinizdir, google da sitenin adresini vermiyordur siteye giripte müşteri hizmetlerinin numarasınıda bulamıyorsunuzdur ben verim 444 34 66

• arkadaşlar kardeşim geçenlerde navking x20 hd almış ve bana gönderdi. yalnız ben biraz teknoloji özürlüsü olarak kullanmakta sıkıntı çekiyorum açıkçası. sizlerin yardımına ihtiyacım var.

öncelikle yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

1.cihazda şuan 2010 türkiye haritası mevcut ben güncel türkiye haritasını yüklemek istiyorum fakat bir türlü nasıl yükleyeceğimi çözemedim. ücretli mi yüklemem gerekiyor haritayı.
    2.cihazın dahili hafızasını nasıl kullanacağız.
    3.birkaç kez arkadaşımda görmüştüm hangi marka bilmiyorum ama gideceği adresi girerken harfleri yazdıkça tahmin modu ile kolay yazabiliyodu. (örn: ankara yazacak a ve n tuşlarına bastığında geriye sadece k, a ve r harfleri kalıyordu.)
  • iyi günler dün navking x20 hd aldım vatan bilgisayardan. alırken Güvenlik Kameraları (EDS) ücretsiz denildi. internet sitesindende kontrol ettim ordada bedava görünce cihazı aldım. dünden beri uğraşıyorum kredi karttı bilgilerini girmemei istiyor. makbuz numarasu nedir hiç anlamadım. bilgisi olan varsa cevap lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: mureynur

iyi günler dün navking x20 hd aldım vatan bilgisayardan. alırken Güvenlik Kameraları (EDS) ücretsiz denildi. internet sitesindende kontrol ettim ordada bedava görünce cihazı aldım. dünden beri uğraşıyorum kredi karttı bilgilerini girmemei istiyor. makbuz numarasu nedir hiç anlamadım. bilgisi olan varsa cevap lütfen

Route66 Sync programıyla yüklemeniz gerekiyor o zaman ücretsiz bir şekilde kod filan istemeden yapabiliyorsunuz, yapamazsanız müşteri hizmetlerini arayıp yardım alabilirsiniz.
  • navigasyon aletimi kurcalarken haritaları silmişim. yukarıdaki talimatları uygulayarak rar dosyalarını yükledim.....ms activestnc 4.5 (bilgisayarım xp) kurdum fakat navking x20 hd cihazımı bağladığımda hala bağlantı hatası veriyor.......
    Not: dün ilk kez bilgisayara bağladığımda cihazla bilgisayarı eşleştirmiştim. ne yapatıysam tekrar bağlanamadım. (zaten bağlanmaya çalışırken herşeyi mahvettim neyse) activestnc'yi denetim masısından kaldırarak kurmama rağmen bağlantı hatası var. Soru:
    1. navigasyon cihazında activestnc nasıl güncellenebilir.
    2. ne b..k yicem ben
  • şimdi farkettim benim cihaz navking x20 hd ancak activestnc 4.5 bağlantı kurulamama uyarısı olarak cihazın WINDOWS MOBİLE olarak algılandığı uyarısını gördüm. nasıl çözeceğim yardım.......
  • quote:

şimdi farkettim benim cihaz navking x20 hd ancak activestnc 4.5 bağlantı kurulamama uyarısı olarak cihazın WINDOWS MOBİLE olarak algılandığı uyarısını gördüm. nasıl çözeceğim yardım.......

Xp de yapamıyorsunuz, windows vista yada windows7 de yapabilirsiniz. ordada windows mobile device center diye bi yazılım var onla aktivasyon yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamaka

quote:

şimdi farkettim benim cihaz navking x20 hd ancak activestnc 4.5 bağlantı kurulamama uyarısı olarak cihazın WINDOWS MOBİLE olarak algılandığı uyarısını gördüm. nasıl çözeceğim yardım.......

Xp de yapamıyorsunuz, windows vista yada windows7 de yapabilirsiniz. ordada windows mobile device center diye bi yazılım var onla aktivasyon yapabilirsiniz.

dün bütün gece kurcalandı bir abim tarafından. şonuç olarak onun toplayamadığını toplayacak adam yok.....gittik bu gün vatan bilgisayara ve iade talep ettik. delikanlı firmaymış aldılar. tabii abimin engin bilgisi çok işe yaradı...bir daha asla ama asla navkingin yanından geçmem. kimseye de tavsiye etmem......

• bu arada haberiniz olsun usb girişi arızalandı garanti dışı saydılar ve 100liraya aldığım ürüne 35 lira masraf istediler haberiniz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: öztin

bu arada haberiniz olsun usb girişi arızalandı garanti dışı saydılar ve 100liraya aldığım ürüne 35 lira masraf istediler haberiniz olsun

söylediğiniz şey başıma geldi, kullanıcı hatası olarak kabloyu fazla gerdirdim ve usb girişi anakarttan attı. bunun tamiri için ücret istiyorlar, sanırım sizin usb portta anakarttan ayrılmış yada kırılmıştır. başka firmalarda daha yüksek ücretlerde duydum böyle bir işlemde.
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kamaka

quote:

dün bütün gece kurcalandı bir abim tarafından. şonuç olarak onun toplayamadığını toplayacak adam yok.....gittik bu gün vatan bilgisayara ve iade talep ettik. delikanlı firmaymış aldılar. tabii abimin engin bilgisi çok işe yaradı...bir daha asla ama asla navkingin yanından geçmem. kimseye de tavsiye etmem......

windows xp de yapamamış olmanız normal, kimi çağırırsanız çağırın o cihazı xp de kimse güncelleyemez. keşke müşteri hizmetlerini arayıp bi yardım almayı deneseydiniz. sonuçta size yardımcı olmak için varlar.

• sayın kamaka.....
    hiçbir cihazmı yoksa yukarıda zikredilen cihazmı XP ile güncellenmez..
    ben XP ile bağlanabiliyorum cihazıma onun için sordum...birde sorulan sorulara çok kısa sürede cevap veriyorlar(servis).
    ben ücretli harita yüklettim (servise bizzat gittim)öğlen tatili olmasına rağmen sistemli bir çalışma izledim..kullanımda bazı sıkıntılar yaşadım.sorularıma anında cevap verdiler(internetten)hatta cihazı"aras"kargo ile ücretsiz gönderin biz birdaha gözden geçirelim dediler amma bazı şeyler düzeldiği için göndermedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hezerfen

sayın kamaka.....
    hiçbir cihazmı yoksa yukarıda zikredilen cihazmı XP ile güncellenmez..
    ben XP ile bağlanabiliyorum cihazıma onun için sordum...birde sorulan sorulara çok kısa sürede cevap veriyorlar(servis).
    ben ücretli harita yüklettim (servise bizzat gittim)öğlen tatili olmasına rağmen sistemli bir çalışma izledim..kullanımda bazı sıkıntılar yaşadım.sorularıma anında cevap verdiler(internetten)hatta cihazı"aras"kargo ile ücretsiz gönderin biz birdaha gözden geçirelim dediler amma bazı şeyler düzeldiği için göndermedim...

Tüm cihazları mass storoge(usb drive) olarak Windows Xp ye bağlayabilirsiniz, hatta yazılım aktivasyon istemedikçede harita güncelleyebilirsiniz. Fakat X10, X20, X30 ve devamında çıkan tüm cihazlar Vista yada Win7 de aktivasyon yapılabiliyor. Sebebi ise yeni çıkan cihazları Windows Xp'de bulunan eski mobile yazılım Microsoft Active Sync yazılımı cihazları tanımıyor. Bu yüzden üst yazılım olan Windows Mobile Device Center yazılımı ile aktive ediyorsunuz. Üstte yazan arkadaş mass storoge olarak bağlayıp yazılım atmış fakat xp kullandığından aktivasyon yapamamış, o yüzden iade etmiş.

Ayrıca sizin ücretli yükletmeniz yazılım versiyon farkındandır tahminimce, eski yazılımdan yeni yazılıma geçerken yazılım ücreti alıyorlar. o ücreti ödedikten sonrada harita güncellemede ücretsiz oluyor. yani sizden bi daha güncelleme ücreti istenmeyecektir kanımca.

bazı kişiler burda müşteri hizmetlerini aramadan, burda yapamadıkları şeyler yüzünden direk firma kötülüyorlar, sanki herşey çok zormuş gibi anlamadım gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaka -- 4 Ocak 2012; 18:51:07 >

• sayın kamaka.....açıklayıcı bilgiler için teşekkür ederim..cihazım eski ,olan haritayı silmiştim,istanbula gidince uğrayıp harita yüklettirdim.
    bu ara başka cihaz da almıştım.onunla gittim zaten.navking merkezine.yarım saat kadar bekledim haritayı yüklediler.işin açıkçası epey kulanamadım.çünkü tamamen farklı bir yazılım yüklenmişti amma zamanla alıştım birazcık...
    sitesinde eğitim videoları var sıkıntı çeken arkadaşlara tavsiye ederim.önemli bilgiler içeriyor.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.