arkadaşlar arabama navigasyon cihazı almak istiyorum. bunun için 2 marka üzerinde yoğunlaştım biri tomtom diğeride navturk. ancak tomtom un fiyatı hem pahalı hemde türkiye için çok fazla detay yokmuş sanırım. bir diğeri navturk.türkiye menşeyli olduğu için daha fazla detay var sanırım. navturk navigasyon cihazını kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini buraya aktarabilirler mi.? kafamdaki belli başlı sorular şunlar. navturkte sesli yönlendirme var mı ,aracımızın hızını cihazdan görebiliyor muyuz. detaylar nasıl gerçekten doğru konumlandırma yapıyor mu. ben izmirde yim izmirde kullanan varsa gerçekten banka, benzinlik ,atm,lokantaları tam olarak görebiliyor musunuz,yazılım desteği nasıl. program sürekli güncelleniyor mu? kullanan arkadaşlar gerçekten memnun mu ya da bu cihazın olumsuz yanları neler. saygılar..
merhaba ben navtürk kullanıyorum.mio c510 cihazıyla beraber aldım.cihaz sorunsuz çalışıyor.sorularına tek tek cevap vereyim.navtürkde sesli yönlendirme var.aracının hızını cihazdan görebiliyosun.detaylar doğru.benzinlik atm banka lokanta cami ptt bunun gibi önemli yerleri tek tek gösteriyor.hatta bankaları kendi logolarıyla gösteriyor.yani hangi banka olduğunu anlıyosun.ben memnunum.ancak izmirde kullanmadım.samsunluyum samsun trabzon tokat çevresinde çok güzel çalışıyor.izmirdede mutlaka güzel çalışacaktır saygılarımla
sorularin cevaplarini bulmak icin neden Navigasyon bolumune gitmiyorsun?
58 sayfa bilgi hazinesi orasi...
burada haftada bir cevap ancak gelir.
ACABA KKTC HARİTASI VARMI?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme