Şimdi Ara

Navyfield yeni turkiye sitesi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Navyfield oyuncuları icinwww.nv-turkiye.com sitesi kurulmustur. aklınıza takılanlar, merak ettikleriniz, yardım etme amaclı butun NV oyuncularını bekliyoruz

Edit: siteyi yanlıs yazmısım neyse simdi duzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiphopci -- 27 Ağustos 2008; 14:28:30 >

• Şu Oyunu Hep Oynayacam Dedim İçime Dınk Etti Düzgün Bir iNdirme Flashget icin link bulamadım Site Hayırlı Olsun (Yalnız kApalı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orafike -- 27 Ağustos 2008; 14:03:50 >
  • Birde bu oyunu Turkcesi ciksa tam super olacak bizlerde oynayabiliriz boylece.Ama site kapali hala.
  • site acık ben suanda linke tıklayıp gire biliyorum. ayrıca oyun ole aman aman bi ingilizce gerektirmiyor. ve turk clanları ile baglantı kurarsan (mesela ben) elimizden geldigince yarıdmıcı oluruz.
  • siteye baktımda oyunla ilgili birşey bulamadım nasıl bir oyun bu?

edit:sitesini buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 9 Eylül 2008; 10:35:31 >
  • oynıyanlar serverlarını adlarını fln yazsın :) şuan dl ediyorum ilgimi çekti
  • oyun pek aktif bir aksiyon icermiyor konusu 2.dunya savasında gectigi daha cok strateji tarzından hoslananlar icin uygun oldunu dusunuyorum. Oyunda 3 server var en cok oyuncunun oldugu ve en eski server arizona (bende ordayım) sonra sırayla Missouri ve new york var ama bu serverlarda oyuncu sayısı az. Oyunda olaylar su sekilde ilerliyor ilk oyuna girdinizde size 4 adam ve kucuk bi gemi veriyor. ilk once bu gemiyle bikac savasa giriyorsunuz(ana haritaya gecince kucuk haritayı acın orda battle room diye savas alanını gosteriyor. oyuncuların kurdugu farklı savas odaları var.) 12 lvl oldunuzda 4 ulkeden birini seciyorsunuz tabi iyi bi gemiye sahip olmak istiyorsanız once hangi alanda oynamak istedinize karar vermeniz lazım(ucak gemisi,savas gemisi,torpidobot vs) daha sonra dev gemilere kadar yolu var. oyuna baslıcak arkadaslar bana pmle oyundaki isimlerini (IDlerini yani) yazarlarsa yardımcı olabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.