Nays kartım ile N11 hediye çeki alacağım ama n11 de hediye çeki olayı yokmuki bulamadım. |
Nays 1. yıl kampanyası. (13. sayfa)
-
-
az önce 500 tl lik amazon hediye kartı satın aldım. açıklamada daha önce amazon'dan yaptığım alışverişlerdeki açıklama ile aynı. bu şekilde 100+75 tl gelmemesi için bir sebep yok.
bu saatte kadar kimsenin doğru düzgün cevap vermemesini de "biz arka planda sömürelim, şimdi evet yazarsak gider nays ek ibare koyar, olan bize olur" şeklinde yorumluyorum nedense.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soniquakee -- 8 Aralık 2023; 16:51:13 > -
arkadaşlar ty sarıkız e-ticaret için %10 iade veriyor mu
-
günün ilk dakikalarında yaptım alışverişi, bakalım gelecek mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Amazon dan 400 tl lik kart aldim aklım neredeyse:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
500 liralık amazon hediye çeki alsam bunu istediğim zaman, istediğim tutarda kullanabiliyormuyum. bakiye yüklemesi gibimi oluyor ?
-
N11 üzerinden bir kaç bir şey aldım eğer düşündüğüm gibi gelirse güzel kampanya olacak. 625tl lik ürüne 60tl n11 kuponu kullandım, %5 uç uç ile 30tl hesaba yüklenecek, 100tl nays verecek eğer bide ekstra olarak n11 %10 ödeme kampanyasıda geçerli olursa 56tl de oradan gelecek. Toplamda 380tl ye gelmiş olacak bakalım ne olacak 3/5 günden belli olur :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 8 Aralık 2023; 17:28:45 > -
Amazon.com.tr Hediye Kartları için ekstra bir ücret ödemenize gerek yoktur. Hediye Kartları düzenlendiği tarihten itibaren 10 yıl geçerlidir.
Birçok farklı tasarım ve tutar arasından istediğiniz Hediye Kartı’nı seçebilirsiniz.
Hediye kartları, sadece Amazon.com.tr tarafından satılan ürünleri satın almak için kullanılabilir (Amazon.com.tr’de satış yapan üçüncü taraf satıcıların ürünlerini içeren siparişlerinizde, kredi kartı veya banka kartı gibi diğer ödeme yöntemlerini kullanabilirsiniz).
Hediye Kartları, satın alındıktan hemen sonra kullanıma hazırdır. Ayrıca İsterseniz Hediye Kartı’nı bir yıl içinde ileriki bir tarih için de satın alabilir ve özel günler için önceden plan yapabilirsiniz.
Kanunlar aksini gerektirmedikçe, Amazon.com.tr Hediye Kartı için iade veya geri ödeme yapılamaz.
Amazon.com.tr Hediye Kartları sadece Amazon.com.tr ve Amazon.com.tr Hediye Kartları Hüküm ve Koşulları’nda belirtilen seçili web sitelerinde geçerli ürün ve hizmetleri satın almak için kullanılabilir. Amazon’un bir başka ülkedeki web sitesi için bir Hediye Kartı satın almak istiyorsanız lütfen o ülkelere ait web sitelerini ziyaret edin: Amazon.com, Amazon.ca, Amazon.cn, Amazon.fr, Amazon.de, Amazon.in, Amazon.it, Amazon.jp, Amazon.uk, veya Amazon.es.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Abi adamlar öyle bir sistem yapmış ki yüz tarama berbat nfc berbat. Şifre bloke oluyor yenilemek istiyorsun girdiğin bilgiler uyuşmuyor diyor. Call Center'ı arıyorsun şubeye gitmeniz gerek diyor şubeye gidiyorsun bizim yapacak bir şeyimiz yok diyorlar.
Bunun neresi NAYS ?
-
Aynı saflığı bende yaptım :))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar hepsiburada kazı kazanın ne olduğunu biri anlatabilir mi, link vb varsa
-
500/175
kaç konuya yazmıştım.
500₺ lik amozon ceki alın arkadaşlar.
500/175 oluyor.
cek 325₺ ye gelmiş oluyor size
10 yılda geçerlilik süresi var
Sanırım konuda bahsedilen kazı kazan eski HB kazı kazan ı değil. Nays ile 50 TL üzeri alışveriş yapıldığında kazı kazan hakkı veriyor, ondan bahsediliyor olsa gerek. Genelde 3 adet 5 TL buulunuyor, nadiren 10 ve 25 TL kazıyan şanslı arkadaşlar da çıkabiliyor...
-
ben poca moca bilmem. müşteri mantıgıyla bakıyorum. 400/100 de güzel 500/100 de güzel. ona bakarsanız akbank normal hesaplara geçen ay 200/100 tanımlamıştı evdeki tüm akbank hesaplardan yararlandım. şimdi akbank bunu vermişken nays'i elimin tersiyle itmem. ihtiyacım ürün varsa alırım kaçırmam çünkü her geçen yıl bir önceki yıldan daha kötü oluyor bu oranları ararız.
-
400 tl harcamaya 100 tl cashback yaptığını iddia ediyor.
-
1350 TL %15'ten 202 TL (max 200 TL)
1.YAŞ özel de 400'e 100 TL getiriyor fena değil.
-
Bende HB sanmıştım Nays kazı kazanı biliyorum. Teşekkürler
-
Bugün kazı kazan günü değil ki,nasıl veriyor, az önce hb den alışveriş yaptım bana vermedi..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Diğer hesabının derken kendi amazon hesabıma ilişkili maili yazamıyor muyum? İlk defa amazon hediye kartı alacağım da...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X