Migros sanal market olur mu 400 üzeri harcama hem %10 da gelir mi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nays 1. yıl kampanyası. (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Vodafone yanımda opet yakıt alsak sayar mı? Daha önce başka kart ile alışveriş yaptım harcama detayı vodafone/vodafone pay gözüküyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gelir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hepsiburada üzerinden kuzenime Starbucks kupa aldım valla iyi oldu bu kampanya.
-
Hepsiburada üzerinden yemek sepeti kodu aldım 150+150+100 şeklinde, insallah dahil olur :)
Bu kodlar oluyor. Yalnız o kodların son kullanım tarihlerine dikkat edin.
-
amazon cuzdana sil supur vermedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
500 TL üstü Amazon harcamalarına %15 cashback var hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro26 -- 8 Aralık 2023; 13:14:0 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
500 amazon hediye çeki aldım kazı kazan vermedi
-
-
500 üzeri hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cepte Şok veya A101 Kapıda'da geçiyor mu acaba?
-
Sorun yok hocam ama bu arada oyna kazan vermedi acaba bugüne özel kaldırılmış olabilir mi?
Nays kart online oluyor sanırım yoksa normal kartımı veriyorlar Bu harcamayı online kart ilçede yapabiliyor muyuz
Amazona kendiliğinden geçen ay da vermedi. Müşteri temsilcisi kayıt oluşturuyor. 2 güne hak tanınıyor.
-
amazona oynakazan vermiyor...
illa 5 liramı alacağım diyorsanız mh yazıyorsunuz.
-
Migros'tan kullanım yapacaklar petrol ofisinden 500/50 veya türk telekom prime üyesi ise 1000/200 kodlarını da kullanarak kombo yapabilirler. Neredeyse yarı yarıya geliyor.
Bu durumlarda 400/100+ yüzde10+1000/200 (bazı durumda 1000/200 'ün üstüne 500/50'yi de işletiyor.)
-
QR/Temassız hiç bir işleme vermeyecekler gibi görünüyor kampanya şartlarına bakılırsa.
Uygulamayı ilk kez kullandım. Şimdi kazan hakkı verdi ama "hemen oyna" deyince "katılım sağlanabilecek hakkın bulunmuyor" diyor
Bende de KK peşin seçmeme rağmen detayda bu şekilde yazıyor. Bence burada bir dümen döndürecekler..quote:
Orijinalden alıntı: ehliask
Nays harcama detayı kısmında Hepsipay yazıyor mu ? Bende Aytemiz yakıt kodu aldım ama resimdeki gibi gözüküyor . Müşteri hizmetleri net bilgi vermiyor .
Alıntıları Göster
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X