NAYS hesabımdaki ön ödemeli kartımı Play Store ödeme yöntemime ekleyerek YouTube uygulaması içerisinden aile premium satın aldım. Uygulama market alışverişlerinde ve YouTube Premium üyeliklerinde %20 cashback kampanyası diyor ben de aynı şekilde yaptım fakat ödeme ekstresine LIDIO/GOOGLE PLAY-Y olarak yansıtmışlar yani cashback verilmiyor. Ne yapmam gerekiyor? NAYS kartım ile Play Store üzerinden farklı yerlerden alışveriş yapsam bile LIDIO/GOOGLE PLAY-Y olarak ekstrede gözüküyor.
%20 cashback bir iki güne gelir.
denile
kullanıcısına yanıt
07.10.2024 tarihinde Nays kartım ile YouTube Premium aldım fakat 5 gün geçmesine rağmen gelmedi. Kartım Play Store ödeme yöntemlerinde ekli ve kartımı seçerek premium aldım. Müşteri hizmetleri ödeme ekstresinde YouTube Premium yazmıyor diye cashback gelmez diyor. Bu ne saçma bir durum ben anlamadım. YouTube Premium'u almak için başka bir yöntem yok ki.
tirrekistanT
kullanıcısına yanıt
MH'ye tekrar yazın. Benim katıl ödemelerimde sorun çıkmıyordu. Olmadı bir sonraki ay Paycell kullanırsınız.
denile
kullanıcısına yanıt
Teşekkür ederim.
Youtube a internet tarayıcısından giriş yapıp premiuma ordan uye oldugunda youtube odemesi olarak geciyo. Diğer turlu google odemesi goruyo cashback vermiyodu sanırım. Ama cagrı vs ile belki bi şeyler yapabişirler. Sonraki odemeleri dediğim gibi yaparsanız cashback yatıyo
ardnz
kullanıcısına yanıt
Bilgilendirme için çok teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme