Şimdi Ara

NAYS cashback sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NAYS hesabımdaki ön ödemeli kartımı Play Store ödeme yöntemime ekleyerek YouTube uygulaması içerisinden aile premium satın aldım. Uygulama market alışverişlerinde ve YouTube Premium üyeliklerinde %20 cashback kampanyası diyor ben de aynı şekilde yaptım fakat ödeme ekstresine LIDIO/GOOGLE PLAY-Y olarak yansıtmışlar yani cashback verilmiyor. Ne yapmam gerekiyor?
    NAYS kartım ile Play Store üzerinden farklı yerlerden alışveriş yapsam bile LIDIO/GOOGLE PLAY-Y olarak ekstrede gözüküyor. NAYS cashback sistemi

• %20 cashback bir iki güne gelir.
  • denile kullanıcısına yanıt
    07.10.2024 tarihinde Nays kartım ile YouTube Premium aldım fakat 5 gün geçmesine rağmen gelmedi. Kartım Play Store ödeme yöntemlerinde ekli ve kartımı seçerek premium aldım. Müşteri hizmetleri ödeme ekstresinde YouTube Premium yazmıyor diye cashback gelmez diyor. Bu ne saçma bir durum ben anlamadım. YouTube Premium'u almak için başka bir yöntem yok ki.
  • tirrekistan T kullanıcısına yanıt
    MH'ye tekrar yazın. Benim katıl ödemelerimde sorun çıkmıyordu. Olmadı bir sonraki ay Paycell kullanırsınız.
  • denile kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • Youtube a internet tarayıcısından giriş yapıp premiuma ordan uye oldugunda youtube odemesi olarak geciyo. Diğer turlu google odemesi goruyo cashback vermiyodu sanırım. Ama cagrı vs ile belki bi şeyler yapabişirler. Sonraki odemeleri dediğim gibi yaparsanız cashback yatıyo
  • ardnz kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.