Umarım kimlik gibi TC ye özeldir, İstanbul kart 10.000 tane türü var kişiye özel / özel olmayan hepsi karıştı cünkü. Ayrıca her il içi olması da iyi, gidilen illerin kartlarını almak zorunluluğu da kalkıyor. Keşke minibüslerde de geçse şunlar. |
NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] (849. sayfa)
-
-
Yup -
valla olur, olmaz emin değilim. belki çok saçma bir düşüncedir, ama her yaptınızı, her alışverişinizi, her seyehatinizi big brother'ın izlemesini dört gözle bekliyor olmanız bana garip geldi şahsen. -
Dört gözle bekliyor olmanız derken neyi kast ettiniz anlamadım? Saçma düşünce olan nedir tam olarak.
-
saçma olabilecek düşünce, benim yazdığım.yani olmaz da, hani ya olursa babında. yani bu tip tek kartla, hem seyehat, hem kredi kartı özelliği vb. olur ise, bu kartın datalarının ne olacağı, bilgilerin encamı vs. ile ilgili.
tüm kişisel verileri elden ele gezdirilen ülkenin vatandaşı olarak yazdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 2 Kasım 2024; 17:14:22 > -
onlar zaten işlerine gelince herkesi ayakkabı numarasına kadar biliyorlar o işin garantisi zaten de, tek karta geçme bahanesiyle ondan da kart parası diye kim bilir ne kadar ücret alacaklar. şu an bile kart olmadan mesela e-devlet üzerinden sanal kart/cüzdan uygulaması açıp bunu yapabilirler. ama belediyeler el değiştirdi diye burdan nemalanmak akıllarına şimdi gelmiş olabilir.
hatta kendilerinin kartına bile gerek yok. herkeste neredeyse bankamatik maaş kartı ya da kredi kartı var. hatta nays'ın da var artık. dersin ki artık bankaların kartları üzerinden her ilde belediyelerin belirlemiş olduğu tarife ücretlerinden kartlarınızı tanımlatıp kullanabilirsiniz, iş komple çözülmüş olur.
-
Aklımda Kayseri diye kalmıştı ama değilmiş. Sadece son paragraf için yazıyorum, önceki mesajları okumadım.
https://www.youtube.com/watch?v=87Xc0xbirJc
HER KART GAZİANTEP KART İLE ULAŞIMDA BÜYÜK KOLAYLIK
Anında başvuru hemen kullanım.
Yetersiz bakiye, bekleme, kart işlem merkezlerine gitme, dolum noktası arama problemlerine son veriyoruz.
Her kart ile pratik ve anında dönüşüm.
Türkiye’de ilk olan “Her Kart Gaziantep Kart” projesi ile toplu taşımada temassız özellikli banka ve kredi kartınızı online başvuru ile Gaziantep Kart’a dönüştürebileceksiniz.
Her kart ile kolay, hızlı ve masrafsız çözüm.
Kart alım maliyeti olmadan, herhangi bir yere başvuruya gitme zorunluluğu olmaksızın,https://herkart.gaziantepkart.com.tr/ adresinden temassız özellikli kredi veya banka kartlarını indirimli, serbest ya da tam Gaziantep Kart’ a dönüştürerek anında kullanabilirsiniz.
-
Nays harici bol kampanyalı uygulama arayanlar, papel ve parolaparaya bakabilir. -
Arkadaşlar gecen aydan fazla alışveriş kampanyasinin hediye yuklenme tarihî neydi -
Bunları ilk defa duydum güvenilir mi -
Parolaparanin kampanyalarini paylaşabilir misiniz , üye olmadan bakalım -
Konusu var forumda bütün detayları var 👇quote:
Orijinalden alıntı: DeathLess_55
Parolaparanin kampanyalarini paylaşabilir misiniz , üye olmadan bakalım
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159192124
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 3 Kasım 2024; 12:25:23 > -
İstanbulkart abonman için cashback veren yer var mı? -
fatura ödeme cashback varmı bildiğiiniz
-
-
mono var 250 ve üzerine 75 veriyor. nays da %5 veriyordu
-
Monoyla uğraşılmaz.. -
Uygulama marketi kampanyası %5 e inmiş, buda benim Nays ile işimin kalmadigini gösteriyor. Üyeliğimi iptal edeceğim. -
Tüm Kampanların %10 ve %5 düştüğü gün benim içinde biter. Zaten son dönemde az kullanıyorum.
-
Arkadaşlar, 1200 tl üzeri fatura ödemesine 100 tl iade vardı geçen ay. Bu kampanyanın iadesi yattı mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X