Bildirim
NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] (863. sayfa)
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
5 gün önce paylaşıldı
Giriş
-
nays amazonda 3d sms istemiyordu diye hatırlıyorum bugün istedi değişti mi bu durum -
Ole denedim oldu tesekkurler
-
büyük sürpriz çekilişmiş -
Nays bu ay resmen intihar etmiş
Her caschback e barem getrmisler
Elvada nays -
Hangisi hocam? E-Ticaret'teki 1000 TL harcama zorunluluğunu mu diyorsunuz? Diğer kampanyalar öncekiyle aynı sanki?
-
O kadar bildirim gönderdiler sonuç çekiliş miymiş -
E ticaret , fatura , ve temassız ödeme hepsine de barem / alt limit gelmiş -
Fatura aynı sanki hocam. Geçen ay da alt limit 100 TL'ydi diye hatırlıyorum.
-
Offf kıyametin alameti gibi, napcaz şimdi bu kadar baremle / alt limitle? Elveda Nays!!! Ama ben yine de bildirimleri açık tutayım, belki fud yapacak başka konu bulur yazarım.
-
E ticaret alt limit 500 lira idi. 1000 lira olmuş. Faturada zaten alt limit vardı. Temassız ödeme alt limiti vardı ama bu ay 200 liraya çıkmış.quote:
Orijinalden alıntı: bytunga050
E ticaret , fatura , ve temassız ödeme hepsine de barem / alt limit gelmiş -
50-60 TL lik su faturasında hatrliyorum sanki ama emin olamadım.
Çekilişle iPhone alırsak odesiriz naysla :)) -
Maşallah fışkırıyor akıl yaa paket yapıp kendine hediye etsene bildirm reizz -
-
Reizz dur ya kafam çok bozuk, bu kadar barem / alt limiti nasıl aşarım onu düşünüyorum, üstüme gelme ne olur.
-
öncesinde 50 tlydi limit sanırım sonradan artmıştı o yüzden olabilir -
Fatura alt limiti zaten aylardır 100 TL idi e-ticaret ve temassız dışında alt limiti artan bir kampanya yok zaten bir kaç aydır kampanyalar bu haldeydi kısaca telaşlanacak bir durum yok -
anlaşılan o ki yıl dönümü kampanyası da yok bu sene, çekilişle onu da geçiştirmişler. -
Allimitin 1000 olup max ödülün 100 tl olması saçmalık, markette de aynısını yapıyorlar. %10'u bile vermek istemiyorlar -
Papelde yüzde 15, cashback anında geliyor, 1000 tlye kadar parçalı alışveriş yapabilirsiniz, hepsiburadadan alışveriş için en uygunu şu an onlar.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X