|
NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] (865. sayfa)
-
-
500 TL üzeri bir siparişime 50 TL'nin biraz üzerinde bir iade gelmiş dün, o sanırım e-ticaret kampanyası. 500'e 50 kampanyasından gelecek iadeyi bekliyorum ben de. Kampanya koşullarında kaç gün yazıyordu, ekran görüntüsü alan var mı?
-
Evet o kampanyanın ss’i var mı? Kampanya tarihi kasım ayıyla beraber mi başlamıştı? -
arkadaş tami kullanayım dedim, uygulamayı indirdim kaydoldum. %10 kampanyasına baktım, nakit iadeler 03 ocak tarihinde yüklenecektir diyor. ne yani 1 ay bekleyecez mi iade gelecek diye, onu görünce kapattım uygulamayı vazgeçtim. nays hiç değilse ertesi gün iadeyi yatırıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realacc -- 2 Aralık 2024; 19:17:45 > -
5 TL verecekse vermesin vallahi hakaret sayılır ayıp yahu. -
min 500 lira + %10 + 250 lira kota üçlemesi nays'a göre güzel
ben de tami indirdim ama henüz kayıt olmadım
internetten alışveriş yapacağım zaman denemeyi düşünüyorum
iade gelsin de ne zaman gelirse gelsin hiç yoktan iyidir bence
-
Nays alt sınır 1000 TL -
-
bana halen 25-30 kasim kampanyasının iadesi gelmedi.
-
haftaya salıya kadar süreleri var daha 7 iş günü demişler -
Teşekkürler.
-
Merhaba iphone çekilişi biletlerimizi görme şansımız yok mu? 15000 tl'lik bir alışveriş yaptım. 150 tane biletim mi var şu an? -
Şu an en iyisi Parolapara. Tami ise eğlence platformları için verdiği cashbackle ön plana çıkıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SquidGame -- 3 Aralık 2024; 8:44:9 > -
parolapara tek seferlik olduğu için sıkıntılı ama. tabii ilk sefer için baya iyi kampanyaları -
25_30 Kasım eticaret kampanyası iadesi 7 gün muydu -
Kampanya alt sınırı bin TL ise siz bu rakamın altına düşmüş oluyorsunuz iade ile. 500₺ ise siz haklısınız 70₺ yatması lazimdi. -
10000/100=100 ✓ -
arkasında banka olmayan uygulamalara pek güvenemiyorum
"Parolapara, Elektronik Para Ve Ödeme Hizmetleri Anonim Şirketidir"
-
Hocam geçenlerde yanlış yöntemle 2 Bin lira atmıştım. Para hesaba geçmeyince aradım bir saat içerisinde iade ettiler. Güven meselesine gelince bu hesaplara en fazla 1-2 bin lira atıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X