Şimdi Ara

NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] (899. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.246
Cevap
753
Favori
1.772.769
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 897898899900901
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    son yaptığın işlemlerin ekran görüntüsünü paylaşırsan naystan neye göre kısıt getirildiğini söyleyebilirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cokbaska kullanıcısına yanıt

Evet isbankasi uygulamasinda kredi kartı olarak görünüyor nays kredi kartı hatta ve hatta sanal kart cikartabiliyorsunuz ve bu sanal kart maximum kart olarak görünüyor nays maximum özellikler var mı bilmiyorum ama sanal kartla maximum özellik oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banka kartıyla 10 bin yüklemek istiyorum ama limitin yetersiz diyor. Limitim var gözüküyor birşey mi atlıyorum acaba?

NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU]

• JaWs1903 J kullanıcısına yanıt
  • Nays kredi kartı mobil temassız limit belirlemek istediğimde sürekli böyle hata alıyorum iscep mobil temassız limit belirliyorum ancak nfc ile ödeme yapamıyorum MH aradim izileri aç kapa dedi ise yaramadı bir türlü böyle sorunla.karsilasan.oldu mu hiç

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    2804,19 bu ay yüklediğim tutar hocam başka yükleme yapmadım

• JaWs1903 J kullanıcısına yanıt

Tutarı bölerek deneyin NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] 

• Dostlar hiç Nays kullanmadım. Dijital bakiyeyi banka hesabıma aktarabilir muyum?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Katip3463 K kullanıcısına yanıt
    Evet

• bu ne saçmalık böyle, faturalarımı kontrol ediyordum. birden bu çıktı, şimdi hiç bir faturayı göstermiyor.

faturamızı kontrol etmenin limiti mi olur ya!!

• aylık 30 adet fatura ödeme , 90 adet sorgulama sınırı varmış. ne kadar saçma

• realacc kullanıcısına yanıt

Muhtemelen fatura ödemeyi bir hizmet olarak sunup komisyon alan iş yerlerinin bu tip sistemleri kendi yararına, ücretsiz ve izinsiz kullanmasının önüne geçilmesi için eklenmiştir. Aklıma başka bir sebep gelmedi.

Tebliğe hızlıca bakınca bu limite bazı kısıtların eklendiğini gördüm. Doğru anladıysam örneğin 100 liralık bir fatura borcunuz varsa bunu bir ay içinde N miktardan fazla kez sorgularsanız bir limite takılıyorsunuz. Ancak fatura borcunuz yoksa (borç bulunamadı) defalarca sorgulayabiliyorsunuz (diye anladım). Buradaki N miktarı da fatura ödeme üst sınırının üç katına eşitmiş.

Geçmiş olsun NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] 

https://www.tbb.org.tr/sites/default/files/son-eklenenler/FOM_Teblig_1021_04122019_0.pdf

• hEro_ kullanıcısına yanıt

evet, muhtemelen ticari kazanç için tahsilat merkezi gibi kullanan kişilerin önüne geçmek için yapılmış bir sınırlama.

• bu arada 200 tl üzeri nays kartla alışverişlerde karekod/temassız yüzde 5 hediye para kampanyasında 375.50 tl lik alışverişe yüzde 5 olarak 2.98 tl yatırmış nays efendi NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU]  çaktırmadan eksik yatırırsak belki anlamazlar diye düşünmüşler herhalde.

• %5 iade ile ortalama bir fatura ile 2-3 tane ödesen 50 TL alıyorsun zaten, ayda 30 tane fatura Nays ile ödeyen var mı ki?

• Fatura sorgulama kısıtlaması hiç olmadı. Ama zaruri bir sorgulamaya bile kısıtlama koymak hangi aklın ürünü. Bir kerede iyi bir şey yapılsada bu halk doyasıya alkışlasa

• nier kullanıcısına yanıt
    Saçmlıyorlar işte ne olacak. 50 TL alınan max iade zaten.

• arkadaşlar abimize/ablamıza da nays hesabı açtık diyelim,kendi telefonumuzda geçiş yapabiliyor muyduk bir süre sonra sıkıntı mı oluyordu ?bilgi verirseniz teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutkulu420 -- 28 Ocak 2025; 16:21:32 >
  • johnny lenn kullanıcısına yanıt

18.77 lira almanız lazımdı ne oldu sonra hocam ?

• tutkulu420 kullanıcısına yanıt

evet öyle bir tutar yatması gerekiyordu.

kayıt oluşturmak için müşteri hizmetlerine bağlandım orası da ayrı bir olay oldu. ilk temsilci kontrol için beni 5 dk bekletti sonra kendi hattan ayrıldı :)

sonra tekrar bağlandım, başka bir temsilciyle kayıt oluşturduk. evet eksik yatırılmış dedi :)

sonuçlanınca buradan paylaşırım.

• 
Sayfa: önceki 897898899900901
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.