Şimdi Ara

NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] (902. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: orhancub Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.243
Cevap
753
Favori
1.771.931
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 900901902903904
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan şu ülkede bir tane güzel haber duyacak mıyız acaba..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-ticaret kampanyasınıda alt limiti aralıkta önce 500'den 1000'e, şimdi de 1000 tl'den yüzde yüz güncelleyerek 2000'e çekmişler!

market kampanyası ve karekod/temassız alışveriş kampanyalarını da kaldırmışlar!

nays resmen artık müşterilerine naş naş güle güle demiş!

• Nays Dead

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Önceden Nays'ın ekmeğini çok yedik ama son 2 aydır uygulamaya girmiyorum bile. Berbat kampanyaları var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bishamonten kullanıcısına yanıt
    300-400 liralık su faturaları yalan oldu 🙄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ön ödemelilerin kampanyalar da banka kampanyalarına benzedi. Ayda 1 kere sağlam kampanya yapsa onun harici hiç kampanya yapmasa bundan kat kat iyi olur.

• Engin8479 E kullanıcısına yanıt
    Nays son aylarda ankette yapıyor. Ben daha sağlam kampanya yaparlar umuduyla her defasında verilen oran ve miktar artarsa iyi olur diye yazıyorum adamlar inadına tersini yapıyorlar. Bir daha ankete filan katılmam valla. Resmen dalga geçiyorlar.

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

Limitten ziyade oranda ilk kez düştü. 2000'e 100 için neden nays kullanayım.

• Serciey kullanıcısına yanıt
    Hocam aklıma şimdi geldi sevgililer günü için ayrı kampanya yaparlarsa dediğin belki olur ama mevcut kampanya da değişiklik yapacaklarını sanmıyorum. Neden dersen gecen yıl 1 ile 5 şubat arasında E-ticaret kampanyası yapılmadı diye hatırlıyorum. 5 şubat dan 14 şubata kadar geçerli bir kampanya başlattı. O bitince klasik kampanyadan devam etti. Yanlış hatırlamıyorsam.

• nays öldü ..
    trajik komik bir e ticaret kampanyası yapmış ,
    100 lira almak için en az 2000 lira harcaman lazım diyor , 1990 lira harcarsan kampanya dışı kalıyorsun komik olan şu , en fazla 100 lira kazanabilir diyor zaten 100 lira için 2000 lira harcaması gerekiyor , 2000 liranın % de 5 i 100 lira yapıyor , yani 100 liranın altını kazanma şansı yokki...
    neyin kafasını yaşıyor bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 1 Şubat 2025; 10:53:34 >
  • DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt
    300 liralık faturaya 15 lira geri verince noluyordu ki zaten konuşmaya bile değmez.

• Nays öldü. Gassal lazim.......

• Nays elveda

• Tosla olma yolunda tam gaz devam ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 1 Şubat 2025; 11:25:36 >
  • karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt
    Sen niye burdasın hocam ozaman? Amacımız ne burda %10 %20 neyse onları alabilmek zaten.
    300 liraya 200lira mi versin geri nedir?

O amaçla demiyorum hocam sanki çok bir iade veriyormuş gibi bir de limit yükseltmişler ona ayar oluyorum ben en az 20 25 vermen lazım 40 45’den sonra ki oranlarda iyi denilebilir oranlardır ama nerede anca milletin aklıyla dalga geçsin iş gücünü sömürsünler..

savun kardeş, ana babanı savunur gibi savun. her markanın bir savunucusu çıkıyor güzide ülkemizde zaten. ölmüş nays'ı da sen savun. zaten yavaş yavaş, tek başına kalacaksın bu konuda.

• karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt
    Eyvallah ben yazını yanlış anlamışım ozaman , kusura bakma hocam.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    :) ben kimseyi kurumu savunmuyorum hocam yanlış anlaşıldım herhalde.

o zaman ben özür dilerim. 5 lira verip, bunu konfetiler atarak, tebrikler diyerek şova dönüştüren garip uygulamayı kimse savunmasın zaten.

not:sim kart değiştiren uygulamayı ototmatik iptal ediyor. git nfc li telefon bul diyor m.h. şubeye gidip dilekçe doldur diyor falan. tamamen gereksizleşmiş nays. adı nays, kendi pırt.

• 
Sayfa: önceki 900901902903904
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.