Şimdi Ara

NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] (904. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.241
Cevap
753
Favori
1.771.487
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 902903904905906
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arseyus

Hesabımda para kaldı onaysız hesap olduğu için geri alamıyorum.

İş bankası müşterisi olmam gerekiyormuş.

Kanunen bunların böyle bir yasal hakkı var mı?

Biri aydınlatırsa mutlu olurum ona göre şikayette bulunacağım.

Bu tür uygulamalara yasal düzenleme gereği onaylı müşteri olma zorunluğu yetirildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arseyus

Hesabımda para kaldı onaysız hesap olduğu için geri alamıyorum.

İş bankası müşterisi olmam gerekiyormuş.

Kanunen bunların böyle bir yasal hakkı var mı?

Biri aydınlatırsa mutlu olurum ona göre şikayette bulunacağım.

Masak' ın Aralık 2024 yılında aldığı karar ile anonim müşterilere sıkılaştırma getirdi Ocak 2025 itibariyle zorunlu şikayet etmeniz birşeyi değiştirmez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba bu daha daha puanlarla alınan nays bakiyesinde son kullanım tarihi var mıydı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nays gibi fatura ödemesine geri ödeme yapan bir uyg var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi god of psycho -- 1 Şubat 2025; 20:15:24 >
  • god of psycho G kullanıcısına yanıt
    mono vardı ama o da kalktı, şu an benim bildiğim Vodafone pay var sadece

• Aylardır sadece İstanbulkart yüklemesinde kullanıyordum, kampanya şartları daha da kötüleşmiş falan, ilgimi çekmedi bile. Nays, aylar önce öldü benim için...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arseyus kullanıcısına yanıt

Normal karekod ile harcamaya izin veriyormu ?

• 31 ocaktaki tıkla gelsin iadesi gelmedi. ertesi gün gelirdi normalde. kampanya devam etmediği için iadede yalan mı oldu acaba bizim

edit:iade geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 2 Şubat 2025; 13:56:23 >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Bazen nays 10 TL de veriyor ama hatta bana bir kere 25 vermişti yakında bu uygulama larin hepsini silerim ben

• Dün Amazon 1000₺ harcamasına bugün 100₺ geldi. O limit artık 2000₺ olmuş. Nays da kullanım ömrünü tamamladı sanırım artık.

Çözüm buldunuz mu

• kraly61 K kullanıcısına yanıt
    Ben aylık yüklemek içi kullanıyordum o yalan olmuş ztn, kendl uygulaması üzerinde aylık abonman yükleme yok , İstanbul kart uygulamasından yükleyincede artık vermiyor cashback

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • naysta kullanılabilecek tek kampanya elektirk faturası ödemesi onun dışında tam çöp oldu benim için.

• Emre Yalçınkaya kullanıcısına yanıt

Vodafonepay e de guvenmeyin. Babamin olandan da yapıyordum para yukledim sacma sekilde bloke etti sonra actilar yine para yukledim bloke edip daha acmadilar. Hesabida onaylatmistim hic para cekme falanda yapmadim. Gelecek İstanbulkart 50tl vardi %20 qr odeme 100tl de vardi 150tl çöp oldu hesapta acilmamak uzere bloke oldu bddk ya kayit actim birsey olmayacak tabi fakat yinede adina acilmis Sikayet olsun diye actim. o yüzden Vodafonepay e asla guvenmeyin sikayetvar.com da sebepsiz yere bloke edilenleri gorebilirsiniz

• Arkadaşlar naysa ne olmuş böyle?
    Temassız 1000e 50 de kaybolmuş,faturalarda limit 500 olmuş. Doğalgaz hariç hiçbir faturam 500 olamaz yani.
    Market uygulaması da görünmüyor. Yazık gerçekten içi boşalmış uygulamanın.

• furfar F kullanıcısına yanıt

Evet hocam.

Kimliğim çipli kart olduğu için uygulama üzerinden onaylı hesap işlemi yaptım.

En sonunda müşteri temsilcisi görüntülü arayıp bir kaç soru sorup anında hesap onaylanıyor ve bir kaç gün sonra iş bankası kartı evinize geliyor.

Kartı beklemeden direk parayıda çekebiliyorsunuz ki ben anında çektim.

Yukarda arkadaşlar yazmış zorunlu bir işlemmiş ne yapsanız'da parayı alabilmek için illa onaylı hesaba geçmek şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 2 Şubat 2025; 15:10:48 >
  • Nays artık fişini çekti

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gül_ym kullanıcısına yanıt

Parayı çekemeyince müşteri temsilcisi karekod ile harcama yapabilirsiniz demişti.

Ancak ben harcama yapmak istemediğim için mecburi olarak 10 dakikalık bir süreç ile uygulama üzerinden hesaplı onaya geçtim.

Çipli kimlik kartınız varsa uygulama üzerinden onaylı hesaba kısa bir sürede geçebiliyorsunuz. İşlem bittikten sonra anında hesabınız onaylı oluyor ve dilediğiniz gibi paranızı kullanabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 2 Şubat 2025; 15:15:3 >

Hesap onaylayınca en son ödül de veriyordu onu da mı kaldırmış?

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Dünden beridir herhangi gelen bir ödül yok şuana kadar.

• 
Sayfa: önceki 902903904905906
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.