Bun her ürün alınıyor mu? Deneyen var mı? Mediamarket kampanyası < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeheart44 -- 9 Mart 2025; 13:3:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] (922. sayfa)

-
-
neyse ki 3 ay önce vedalaştım bu nays ile...
-
Sadece ön ödemeliler mi yoksa banka kartları da dahil mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
nays kampanyalarını kullanmak için banka kartı ile yükleme yapıp harca diyor
ön ödemeliler banka değil ki
Ön ödemeli kartlarında çoğu banka kartı statütüsünde.
-
Paycell'i de mi engellediler. Benim açımdan kötü oldu çünkü paycelle ile para atıp ondan sonra kampanyalar kapsamında harcamaları mı yapıyordum. Normal banka kartına mahkum kalırsak eminim çoğu kişi bırakır çünkü normal banka kartlarını kullanabilmek için kartlara nakit para yüklemek gerekiyor.
Evdeyken anlık harcama yapan insanlarınız. Evden çıkıp bir bankamatik bulup para mı yatıracağız. Yıl olmuş 2025 millet aya gitmeyi bırıktı artık başka gezegenlere gitmenin hesaplarını yapıyor bizim uğraştığımız şeylere bak.
-
Benim için hepsi bitti hocam Nays,Fups,OlduBil,Param,Paycell.
Acaba para harcamayanların kartlarını mı blokelediler, yoksa herkesin mi blokelediler. Ben mesela Şubat'ta Nays ile harcama yapmıştım, Mart'ta ise hiç harcamam yok. Acaba bu yüzden mi oldu?
-
Böyle bir şey yok, ön ödemeliler prepaid card statüsünde oluyor insanları yanlış bilgilendirmeyin.
Yani kolaylıkla prepaid kart olanların hepsini engelleyebilirler ki yaptıkları gibi.
-
Ön ödemeli kartlardan bakiye yükleme yasaklandı.
Harcama yapmakla alakası yok.
Bu tür işlemler faizsiz nakite ulaşma amacı taşıdığı için ve ekonomi yönetiminin de amacı söze parasal sıkılaşma olduğu için alınan tedbirlerden bir tanesi.
-
Bildim kadarıyla ıbana atıp harcama yapabilirsiniz ben yıllardır her uygulamada bu şekilde yapıyorum kolay oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bildiğim kadarıyla banka kartlarına faiz konuldu kredi kartı zaten faizliydi. Banka kartında nakite dönmek nasıl oluyor, hesap kartı değil mi bunlar. Kredili bir ürün değil diye biliyorum :)
Ben onu Nays hesabıma Paycell kart ile para atabildiğim için dedim. Adını söylediğiniz kart türünü ilk defa sizden duyuyorum. Forumda 2 yıldır ilk defa siz uyardınız ve bu kart türünden söz ettiniz. Daha önce keşke diğer arkadaşlarda uyarsaydılar. Bu arada verdiğin bilgi için teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://www.mastercard.co.uk/en-gb/personal/find-a-card/general-prepaid-mastercard.html
https://usa.visa.com/pay-with-visa/cards/prepaid-cards.html
Buradan detaylı bilgileri edinebilirsiniz, rica ederim
-
Bakayım. Tekrar teşekkür ederim. Yalnız engellenme olayı kötü oldu. Nays tarih oldu artık benim için demektir. Çünkü bankadan direk para atma şansım yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Paycell gibi bir cüzdana kredi kartıyla para yükleyip Paycell kartınızdan da Nays’a para yüklediğinizde kredi kartındaki parayı çekmiş oluyordunuz. Şimdi bunu engellediler. :)
bu kredi kartından para çekenler nakitle ne yapıyordu genellikle
-
Yatırım nolucak başka 🙃
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X