evet ,iade geliyor |
Bildirim
evet ,iade geliyor |
Teşekkürler hocam. Naysta başka kampanya ile birleşmiyor değilmi ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 8 Mart 2025; 11:10:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ya arkadaşlar ne olcak bu düzen her tarafta yolları kapatıyorlar köşeye sıkıştırdılar milleti nefes aldırmıyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
2167 tl Trafik cezası yedim. Erken ödemeyle %25 daha az, yani 1625 TL ödeme yapacağım. bu online ödemeye cashback veren herhangi bir yer var mı arkadaşlar? ne yapmamı önerirsiniz |
İSYANNNNN |
Trafik cezası kampanyaları daha başlamadı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
adaletsizliğe sefalete en kötüye en beterine kendini layık gören bir toplum oldukça hiçbir halt olmayacak. |
Benim de kartların bazılarını engellemişler. Nays da itici olmaya başladı. Karttan para yüklettirmiyor bende. |
Benim anladığım çoğu ön ödemelileri kısıtlamışlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
fups-param-oldubil-paycell engellendi |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 9 Mart 2025; 4:40:41 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |