Şimdi Ara

Nazi özentileri gelsin bi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HitlerinKardeşi

Yas 20 ergen deilim siyasi gorusum fasizm.illede adolf hitler hayrani olacaz diye bisey yok. Mussolini nin askerleriyiz biz.
    FORUMUN
    İNANMASANDA FORUMUN ÇOĞU ÖYLE

BU ARADA ERGENLİK SADECE YAŞLA OLMAZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 12 Eylül 2013; 15:55:42 >
  • dikkat çekmeye çalışan ve farklı olduğunu düşünen ergen zihniyetli kişiler bakın ergen demiyorum ergen zihniyetli diyorum ilerde anlarlar yaptıkları mallıkları
  • quote:

Orijinalden alıntı: izzetaltınmeşefankılap

quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Sen saflığı tipe bakarak mı anlıyorsun ?
    Ten rengi ve tip coğrafi şartlara ve beslenmeye göre değişir ama kafatası aynı kalır. Hatta zamanında Atatürk'te kafatası ölçümleri yaptırmıştı yani bilimsel bir gerçek bu.

dünyada 3 çeşit kafatası vardır o zaman arnavutlar da türk saçma saçma konuşma

Arnavutlar Türk değildir ama akrabalık vardır. Kavimler göçü sırasında bir çok Türk kabilesi bu bölgelere kadar gelmiştir. Ayrıca bu haritadan bakabilirsin kafatasına.

Nazi özentileri gelsin bi

Ayrıca Türkler hayal ettiğinizden daha eski ve büyük bir medeniyettir.

Gamalı Haç aslında eski bir Türk Tamgasıdır.
    http://www.facebook.com/UQUS.TURK
    http://www.facebook.com/pages/Prof-Dr-Kaz%C4%B1m-Mir%C5%9Fan/106688482950

Bilmediğiniz ve bilmediğim çok şey var, bu sayfalara göz atmanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glukhovsky -- 12 Eylül 2013; 15:58:19 >

• quote:

Yas 20 ergen deilim siyasi gorusum fasizm.illede adolf hitler hayrani olacaz diye bisey yok. Mussolini nin askerleriyiz biz.

öncelikle şunu diyim yaşın 20 olsada beyin yaşın hala ergen olduğunu gösteriyo ayrıca avatarındaki adam amerikalı türk değil ve sen onu koyuyorsun avatarına hemde neden türk malı olmayan eşyaları kullanıyorsun kullanmasa madem o kadar türksün koy ss ni görelim bakalım gözlerine tenine bakıp
  • özenmek:

Bir şeyi yaparken elden geldiğince iyi yapmaya çabalamak, bir şeye büyük dikkat ve ilgi göstermek, itina.
  • Senin avatar yaşın tutmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

essahmi la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicki büyük -- 12 Eylül 2013; 16:04:21 >

• quote:

Senin avatar yaşın tutmaz.

tamam he devam et faşizme saf ırksın ya bunu da türk olmayan bi ırkın ürettiği cihazdan at hadi devam et şampiyon koçsun koç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izzetaltınmeşefankılap -- 12 Eylül 2013; 16:04:33 >
  • dünya da saf bir ırk göstersene bana?bir ırkı tanımlamak için dil-kültür birliği yeterli.türk milletinin de kendine ait dili kültürü vardır.yetmez mi?
  • izzetaltınmeşefankılap kullanıcısına yanıt
    faşizmi niye milliyetçilikle birebir bağdaşlaştırmaya çalışıyorsun çok mu ezdiler seni zamanında?
  • imza mesaj oyumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meshhead

Lan birakin eglensin coluk cocuk.

Aynen gençler eğleniyor.

Ergenlik geçince geçer.

• sen özenti değilsin yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: animaniax

faşizmi niye milliyetçilikle birebir bağdaşlaştırmaya çalışıyorsun çok mu ezdiler seni zamanında?

hayır ama ezilenin yanında durdum devrimci başkasına atılan tokatı kendi yüzünde hissedendir
  • quote:

Beyler sizi anlamıyorum kendinizi saf türk diyorsunuz hiç biriniz orta asyadakilere benzemiyorsunuz o koyduğunuz svastikalarda cermen işareti ayrıca hitler gibi bi almana özeniyoz nerde kaldı sizin milliyetçilğiniz bi de hiç biriniz türk malı şeyler kullanmıyoz şuan kulladığınız bilgisayarlar bile ''SAF OLMAYAN IRKLARIN'' ürettiği mallar.

Hitlerci değilim de sende bir komünist olarak emperyalist devletlerin ürettiği bilgisayarı kullanıyorsun.Ayrıca lenin ve stalin gibi isimler Türkler'e emin ol hitlerden daha çok zarar vermişlerdir.Dediğim gibi hitlerci ve nazi hayranı değilim,olanlara da gülüyorum ama millete laf atarken dönüpte kendimize bir bakmamız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKADAM.

quote:

Beyler sizi anlamıyorum kendinizi saf türk diyorsunuz hiç biriniz orta asyadakilere benzemiyorsunuz o koyduğunuz svastikalarda cermen işareti ayrıca hitler gibi bi almana özeniyoz nerde kaldı sizin milliyetçilğiniz bi de hiç biriniz türk malı şeyler kullanmıyoz şuan kulladığınız bilgisayarlar bile ''SAF OLMAYAN IRKLARIN'' ürettiği mallar.

Hitlerci değilim de sende bir komünist olarak emperyalist devletlerin ürettiği bilgisayarı kullanıyorsun.Ayrıca lenin ve stalin gibi isimler Türkler'e emin ol hitlerden daha çok zarar vermişlerdir.Dediğim gibi hitlerci ve nazi hayranı değilim,olanlara da gülüyorum ama millete laf atarken dönüpte kendimize bir bakmamız lazım.

bak kardeş komünizmde ürüne dayalı boykot yoktur devrimi olana kardar çevremizi kuşatan emperyalist mallarını kullanmak zorundayız yani köprüyü geçne kadar ayıya dayı dicen hesabı.Tamam stalinden bende nefret ederim o komünist falan değildir lütfen öyle sanmayın o sosyalizmi çökertmiş adamdır.Ayrıca lenin ne gibi zarar vermiştir anlatırsan mutlu olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izzetaltınmeşefankılap -- 12 Eylül 2013; 16:19:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Sen saflığı tipe bakarak mı anlıyorsun ?
    Ten rengi ve tip coğrafi şartlara ve beslenmeye göre değişir ama kafatası aynı kalır. Hatta zamanında Atatürk'te kafatası ölçümleri yaptırmıştı yani bilimsel bir gerçek bu.

OoooOO o yaptırdıysa hem ileri görüşlü hem bilimseldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr -- 12 Eylül 2013; 16:26:02 >
  • quote:

quote:

quote:

bak kardeş komünizmde ürüne dayalı boykot yoktur devrimi olana kardar çevremizi kuşatan emperyalist mallarını kullanmak zorundayız yani köprüyü geçne kadar ayıya dayı dicen hesabı.Tamam stalinden bende nefret ederim o komünist falan değildir lütfen öyle sanmayın o sosyalizmi çökertmiş adamdır.Ayrıca lenin ne gibi zarar vermiştir anlatırsan mutlu olurum

Sen şu anda bilgisayarı komünizm getirme uğruna mı kullanıyorsun?

Lenin Türk milliyetçisi bir komünistte bizim mi haberimiz yok ?

• La cahiller... hitlere sepmati duyanların çoğu günümüzün başbelası yahudileri katlettiği için seviyor. özentilik çok az var

şahsen yahudi karşıtı herkes hristiyan müslüman solcu sağcı fark etmez herkese sempati duyarım..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sen şu anda bilgisayarı komünizm getirme uğruna mı kullanıyorsun?

Lenin Türk milliyetçisi bir komünistte bizim mi haberimiz yok ?

hayır be ne milliyetçisişaka bi yana adamın ne zararı olmuşki orta asyadakiler çok iyi bi adamdı lenin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.