Şimdi Ara

Nazi özentileri gelsin bi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hitlere bundan 6-7 ay öncesine kadar benimde bir düşkünlüğüm vardı ancak sonradan bir kukla olduğunu ve zengin bir yahudi ailesi tarafından beslendiğini duyunca hiçbir ilgim kalmadı ayrıcada nefret eder oldum.

Ama hâlen hitlerin konuşmalarına hastayımdır o mimikleri ve el haraketleri sanki insanı cesaretlendiriyor gibi böyle bir lider beni savaşa çağırsa o mimiklerle ve seslenme konuşmasıyla giderdim

Ama dediğim gibi hitler kendi başarmamıştır hiçbir şeyi arkasında multi milyarder aile tarafından kaynakları ve silahları verilmiştir.Hitler sadece o ailenin kullandığı ve yönettiği kukladan ibarettir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

La cahiller... hitlere sepmati duyanların çoğu günümüzün başbelası yahudileri katlettiği için seviyor. özentilik çok az var

şahsen yahudi karşıtı herkes hristiyan müslüman solcu sağcı fark etmez herkese sempati duyarım..

sıra türklere gelseydi ne diyecektin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: izzetaltınmeşefankılap

quote:

Orijinalden alıntı: TEKADAM.

quote:

quote:

quote:

Beyler sizi anlamıyorum kendinizi saf türk diyorsunuz hiç biriniz orta asyadakilere benzemiyorsunuz o koyduğunuz svastikalarda cermen işareti ayrıca hitler gibi bi almana özeniyoz nerde kaldı sizin milliyetçilğiniz bi de hiç biriniz türk malı şeyler kullanmıyoz şuan kulladığınız bilgisayarlar bile ''SAF OLMAYAN IRKLARIN'' ürettiği mallar.

Hitlerci değilim de sende bir komünist olarak emperyalist devletlerin ürettiği bilgisayarı kullanıyorsun.Ayrıca lenin ve stalin gibi isimler Türkler'e emin ol hitlerden daha çok zarar vermişlerdir.Dediğim gibi hitlerci ve nazi hayranı değilim,olanlara da gülüyorum ama millete laf atarken dönüpte kendimize bir bakmamız lazım.

bak kardeş komünizmde ürüne dayalı boykot yoktur devrimi olana kardar çevremizi kuşatan emperyalist mallarını kullanmak zorundayız yani köprüyü geçne kadar ayıya dayı dicen hesabı.Tamam stalinden bende nefret ederim o komünist falan değildir lütfen öyle sanmayın o sosyalizmi çökertmiş adamdır.Ayrıca lenin ne gibi zarar vermiştir anlatırsan mutlu olurum

Sen şu anda bilgisayarı komünizm getirme uğruna mı kullanıyorsun?

Lenin Türk milliyetçisi bir komünistte bizim mi haberimiz yok ?

hayır be ne milliyetçisişaka bi yana adamın ne zararı olmuşki orta asyadakiler çok iyi bi adamdı lenin

Türkler,sovyetler birliği uğruna öldürülmüş,sürgün edilmişlerdir.Bunun sorumlusuda bu birliği kuran adamlar değil midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: hckr

quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Sen saflığı tipe bakarak mı anlıyorsun ?
    Ten rengi ve tip coğrafi şartlara ve beslenmeye göre değişir ama kafatası aynı kalır. Hatta zamanında Atatürk'te kafatası ölçümleri yaptırmıştı yani bilimsel bir gerçek bu.

OoooOO o yaptırdıysa hem ileri görüşlü hem bilimseldir.

Kafatası ölçümünün bilimsel olmadığını mı söylüyorsun ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler sizi anlamıyorum kendinizi saf türk diyorsunuz hiç biriniz orta asyadakilere benzemiyorsunuz o koyduğunuz svastikalarda cermen işareti ayrıca hitler gibi bi almana özeniyoz nerde kaldı sizin milliyetçilğiniz bi de hiç biriniz türk malı şeyler kullanmıyoz şuan kulladığınız bilgisayarlar bile ''SAF OLMAYAN IRKLARIN'' ürettiği mallar.

Hitlerci değilim de sende bir komünist olarak emperyalist devletlerin ürettiği bilgisayarı kullanıyorsun.Ayrıca lenin ve stalin gibi isimler Türkler'e emin ol hitlerden daha çok zarar vermişlerdir.Dediğim gibi hitlerci ve nazi hayranı değilim,olanlara da gülüyorum ama millete laf atarken dönüpte kendimize bir bakmamız lazım.

bak kardeş komünizmde ürüne dayalı boykot yoktur devrimi olana kardar çevremizi kuşatan emperyalist mallarını kullanmak zorundayız yani köprüyü geçne kadar ayıya dayı dicen hesabı.Tamam stalinden bende nefret ederim o komünist falan değildir lütfen öyle sanmayın o sosyalizmi çökertmiş adamdır.Ayrıca lenin ne gibi zarar vermiştir anlatırsan mutlu olurum

Sen şu anda bilgisayarı komünizm getirme uğruna mı kullanıyorsun?

Lenin Türk milliyetçisi bir komünistte bizim mi haberimiz yok ?

hayır be ne milliyetçisişaka bi yana adamın ne zararı olmuşki orta asyadakiler çok iyi bi adamdı lenin

Türkler,sovyetler birliği uğruna öldürülmüş,sürgün edilmişlerdir.Bunun sorumlusuda bu birliği kuran adamlar değil midir?

e onların yararına olacak bişeye karşı ayaklananlar sürgün edildiler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

La cahiller... hitlere sepmati duyanların çoğu günümüzün başbelası yahudileri katlettiği için seviyor. özentilik çok az var

şahsen yahudi karşıtı herkes hristiyan müslüman solcu sağcı fark etmez herkese sempati duyarım..

sıra türklere gelseydi ne diyecektin?

bılmedıgın konularda konusma.daha adamınn derdının yahudılerle oldugunu anlayamamıssın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reyyizz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

kendi imzası ve avatarını adolf yapıp biz hitlerciyiz diyen ergenler sadece

o herif alman ve türkleri de düşük ırk olarak görüyordu bunlardaki kafayı çok merak ediyorum

bunlardaki kafayı öğrenmek için adolf hitlere sor

çok göze batmaya başladın fenomen falan olmaya çalışıyosun heralde

• çünkü almanlar çok güç ve saf rerörerö
  • quote:

Orijinalden alıntı: PembePanjur

Hitlere bundan 6-7 ay öncesine kadar benimde bir düşkünlüğüm vardı ancak sonradan bir kukla olduğunu ve zengin bir yahudi ailesi tarafından beslendiğini duyunca hiçbir ilgim kalmadı ayrıcada nefret eder oldum.

Ama hâlen hitlerin konuşmalarına hastayımdır o mimikleri ve el haraketleri sanki insanı cesaretlendiriyor gibi böyle bir lider beni savaşa çağırsa o mimiklerle ve seslenme konuşmasıyla giderdim

Ama dediğim gibi hitler kendi başarmamıştır hiçbir şeyi arkasında multi milyarder aile tarafından kaynakları ve silahları verilmiştir.Hitler sadece o ailenin kullandığı ve yönettiği kukladan ibarettir.

hıtlerı batılı sıyonıst yahudıler fınanse ettı dogru. Ancak adam gercekten antısemısıtıstdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunları konuşan birinin imzasında Lenin'in resmini bulundurması ne ironik.
    Ama yok ironik değil pardon ergen işi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.