Şimdi Ara

nazi zombie için ps3 de hile lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bazı video ları izledim adamların bulunduğu bir kaç bölgeye zombies ler yaklaşamıyor ama ben oraya gittiğimde mığlıyorlar beni
    ps3 de cod waw için hile kodu girilme gibin bişey yokmu acaba

• dostum o oyunundaki bir bug sadece bende denedim doğru zıplamayı yaparsan zombiler sana yaklaşamıyor ve elinde flamethrower varsa sınırsız zombi kesiyorsun adamlar 500 level yapmış boru değil yalnız ben bi türlü flamethrower çıkaramadım kutudan o yüzden 20lerden yukarısını göremedim neyse senin soruna cevap vereyim
    cod5 eğer patchlendiyse o hatalar temizlenir ben bug olayını pc 1.0 sürümünde denedim pcde 1.1 çıktı büyük ihtimal orada temizlenmiştir bunlar bide deneme amaçlı yapmak istersen sona kalan zombiyi biraz uzaklaştır sonra git zıplamanı yap dene bakalım gelebiliyor mu gelemiyorsa ne güzel bide bişey daha farkettim ilk denemede yani zombilerin gelemediği yerden çıkınca bir daha giremiyorsun yada ben yapamadım ilk denemem de zombiler 2 metre uzaktan gelemiyorlarken ikinci denemede 1 metre dibime gelebiliyorlardı böyle olunca üst üste yığılıp bi tanesi seni indirebiliyor

• Şans eseri subway bölümünde bi yerde tıkanmıştım zombi gelemiyodu bug çok yaa
  • cod 5 te zombiler kaçıncı bölümde arkadaşalr
  • bu buglar call of duty 4 de de vardı map dışı yapıyoduk çok zevkli oluyordu.

Zombie oyunun en son bölümünde geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aglarm

cod 5 te zombiler kaçıncı bölümde arkadaşalr

Oyunu bitirdikten sonra extra map olarak açılıyor.. Oyunun ana menüsündeyken de konsola /map nazi_zombie_prototype yazarsan açılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyBeRBoY

quote:

Orjinalden alıntı: aglarm

cod 5 te zombiler kaçıncı bölümde arkadaşalr

Oyunu bitirdikten sonra extra map olarak açılıyor.. Oyunun ana menüsündeyken de konsola /map nazi_zombie_prototype yazarsan açılır

,,

bunu ben bilmiyordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.