Şimdi Ara

NBA 2005 Slam Dunk'ta Sorunu Olanlara Ufak Bir Yardım!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gamepadi olmadığı için alley hoop hareketlerini yapamayan arkadaşlar aşağıdaki değişiklikleri yaparak bu derdinizden kurtulabilirsiniz.. Öncelikle "My Documents\NBALive2005\configs" klasörünü açıyoruz. Hemen ardından "aftershock.jfg" dosyasını notepad ile açıp dosyanın başına aşağıdaki satırları ekliyoruz:
    bind axis0 XAXISCHANGE
    bind axis1 YAXISCHANGE
    bind axis2 RYAXISCHANGE
    bind axis4 RXAXISCHANGE
    sonra "Profilisminiz.kfg"(Klavye için ayarladığınız profil adı) dosyasını açıyoruz.
    "bind XXX CALLPLAY"(XXX burda ayarladığınız oyun kurma tuşu oluyor) satırından sonra
    bind K_5 XAXISCHANGE
    bind K_6 YAXISCHANGE
    bind K_7 RYAXISCHANGE
    bind K_8 RXAXISCHANGE

satırlarını ekleyip kaydediyoruz. Artık smaç yarışmalarınızda rahatlıkla 7-8 tuşlarını kullanıp(numerik kısımdakiler değil) alley-hoop yapabilirsiniz. Ayrıca 5-6 havada dönmeye yarıyor sanırım ama onu beceremedim daha:-)
    Thanks Hakari

• Allah senden razı olsun dracula senin gibi playerlar oldugu surece sırtımızı yere gelmez saol varol allah tuttugunu altın etsin
  • ya alley oop ta nasıl smaç atıyosun bi de onu yazarmısın. deniyorum bi türlü topu yakalayamıyorum. sağol teşekkürler.
  • bak şimdi 8 e bas sonra dunk modifiye var keybord da c tusu default olarak ona basılı tutarak d tusuna bas takla ata ata gider sonra c tusundan elını bırakmadan x e bas unutma timing cok onemlı ben bu smacı tam 3 bucuk saate cozdum hadı sana kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Daywalkerr

My Documents diye bi dosya yok. nerden bulcam ben o dosyayı

belgelerim demek..
  • ne kadar karmaşık bi konu görmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ghanna

bak şimdi 8 e bas sonra dunk modifiye var keybord da c tusu default olarak ona basılı tutarak d tusuna bas takla ata ata gider sonra c tusundan elını bırakmadan x e bas unutma timing cok onemlı ben bu smacı tam 3 bucuk saate cozdum hadı sana kolay gelsin

denedim olmuyor.doğru yazdığından emin misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SLAM DUNK KADAR KOLAY BİŞEY VARMI BU NBA LİVE DA
  • quote:

Orjinalden alıntı: vin_diesel

SLAM DUNK KADAR KOLAY BİŞEY VARMI BU NBA LİVE DA

var! benim senin gibi comezleri nba'de yenmem!
  • Arkadaşlar benim soyledigim tuslar keyboard 1 e gore ayarlıdır ama sıze daha acık olara bi daha anlatabilirim

hareketi yapmak için once daha once verilen degısıklıkleri yapman lazım.Ondan sonrası cok kolay controller config içinde bi tuşvar eğer turbo tusunu left shift olarak ayarladıysan onun hemen altında dunk modifyer okey!!!!!(bu tusun hangi tus oldugunu oğrenmek icin dunk schoola gel ve o tusa basılı tutmadan bi smac yap sonra basılı tutarak yap eger degişiklik olursa dunk modify tusu odur)!Bütün sır işte o tuşda şimdi bi daha anlatıyorum aşama aşama
    1-alley up tusu yani 8 e bas
    2-dunk modifyer tusuna(sen hangisini ayarladıysan)basılı tutarak herhangi bir smac tusunu dene eger takla atarsa tusumuz odur(burda onemli olan takla atmasıdır unutma
    3-sonra dunk modifyer tusunu bırakmadan istediğin sekilde smacını yapabilirsin
    Afiyet Olsun!!!!!!!!
    NOT:İşin sırrı zamanlama sakın bu hareketi sallama yaparak yapmaya calısma yapamazsın bu smacı yapmak için en az 5 tusa basmak bi tanesinide basılı tutmak lazzzımm ok

• Bak Vin-kursunsuz dizel kardeşim bizim amacımız ole aptal aptal topu alıp potaya sokmak deil bizim amacımızı topu fırlatıp takla ata ata potayı ezmek anladın mı slam dunk filan bunlar hikaye hade bakeyim hade!!!!!!!1
  • quote:

Orjinalden alıntı: ghanna

Arkadaşlar benim soyledigim tuslar keyboard 1 e gore ayarlıdır ama sıze daha acık olara bi daha anlatabilirim

hareketi yapmak için once daha once verilen degısıklıkleri yapman lazım.Ondan sonrası cok kolay controller config içinde bi tuşvar eğer turbo tusunu left shift olarak ayarladıysan onun hemen altında dunk modifyer okey!!!!!(bu tusun hangi tus oldugunu oğrenmek icin dunk schoola gel ve o tusa basılı tutmadan bi smac yap sonra basılı tutarak yap eger degişiklik olursa dunk modify tusu odur)!Bütün sır işte o tuşda şimdi bi daha anlatıyorum aşama aşama
    1-alley up tusu yani 8 e bas
    2-dunk modifyer tusuna(sen hangisini ayarladıysan)basılı tutarak herhangi bir smac tusunu dene eger takla atarsa tusumuz odur(burda onemli olan takla atmasıdır unutma
    3-sonra dunk modifyer tusunu bırakmadan istediğin sekilde smacını yapabilirsin
    Afiyet Olsun!!!!!!!!
    NOT:İşin sırrı zamanlama sakın bu hareketi sallama yaparak yapmaya calısma yapamazsın bu smacı yapmak için en az 5 tusa basmak bi tanesinide basılı tutmak lazzzımm ok

yaptım yaptım ghanna yardımların icin çok saol bide yandaki panele atmayı becersem bu dunk modify tuşu çok işe yarıyor.(kolunu potaya sokmak vb.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 11 Kasım 2004, 18:13:37 >

• yukarıdaki kontrollere göre ardarda 7 ve 8 e basın (yada 8 -7 ) bakalım noolcak
  • Evet bi tanesini yaptık kaldı 4999 tane alley up dunk ben arada deniyorum bi tane alley up buldum vince carter smacı topu Pota saatine atıp bacaklarının arasından gecırıp potaya kolunu sokma hareketi sırf bu hareketi yapmak için yarın bi tane joystick alacam cunku klavyede yapılmaz yapılamaz ayrıca fifa 2005 i joystickle oynayınca sanki başka bi oyun oynuyormus gibi oluyor arkadaş ta oynadım bu bizim shift tusuyla yaptıgımız ya da yapmaya calıstıgımızı hareketleri tek tusda yapıyosun (örnek del pierro calımı zidane nın 180 derecelik calımı sagdan atıp soldan kacma) ve sutları daha dengeli frikikler daha isabetli olmakla beraber underground direksiyon almadıgı için alternatif oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.