Şimdi Ara

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu ! (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.502
Cevap
0
Favori
30.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ve dediğimi yaptım -> whocares'i yenmeyi başardım geçen maç 1 sayıyla yenilmiştim bu sefer affetmedim 1 sayıyla yendim işte screenshotlar ;

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !

• kutluyorum güzel maçdı

son saniye nasıl atamadım o sayıyı bilinmez ama günden 2 den fazla maçı bünyem yemiyormuş bunu anladım

anyway , I love all game

• _zenith adlı arkadasla harıka nı mac yaptık tebrık edıyorum arkadası
  • topuzömerle maç yaptık biraz önce o phoenix ben spurs oldum galiba 103-86 yendi birazdan resimleri ekler

yalnız maç baya sancılı oldu

arkadaşın sıkı kuralları var geri adam da atmıyo baya konuştuk bi sonuca varamadık

ben new jersey olcaktım carterla jefferson outside scorer yapmasını rica ettim kabul etmedi oyunun normali neyse öyle oynarmış arkadaş,cleveland aldım ilgauskas inside scorer yap dedim gene kabul etmedi (o oyunda beni 3.periyotta attı arkadaş öndeydi ama baştan oynadık)

2. sorun fatigue açarmış arkadaş gerçekci olsun diye ben de açmayalım ben hiç fatigueyle oynamadım alışık değilim dedim gene arkadaş bildiğini okudu fatigue %50 açık oynadık..tabi o yüzden yedekleri güçlü takım almak gerekiyo arkadaş phoenix almış ben de hem outside scorer olan hem de güçlü yedeği olan takım olarak spursu seçtim ve ilk defa spursla oynadım

şunu da söyleyeyim arkadaş gerçekten güzel oynuyor yukardakileri de bahane falan diye düşünmeyin sadece bundan sonra bu konularda anlaşmazlık olursa nasıl çözcez onu tartışalım istedim.arkadaşa göre ev sahibi belirlermiş kuralları bu bana saçma geldi en nihayetinden dandik (!) bi turnuva maçı bu kadar kasmaya gerek yok oturup konuşup anlaşırız diye düşündüm ama olmadı

sonuç olarak maç zevkliydi güzeldi ama insanın canı sıkıldı mı bazı şeylere direk soğuyosun oyundan

bu arada tebrik ederim ,arkadaş hem basketboldan anlıyo hem oyunu iyi biliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 9 Nisan 2006; 3:04:57 >

• Birinci maç başında fatigue 50 olsun dedim yok olmasın dedi ben olsun dedim ve ayrladım 50.
    Clevelandtı aldığı maç (ilk maç) içinde dedi bu bana 50 yapmışsın fatigue yi ben de evet dedim neyse devam et dedi devam ettik hız yavaş dedi 50 dedim
    İlgauskas inside scorer değil nedn dedi ben de dedim benim roster resetli ne ise odur ki nitekim reset edince inside scorer falan değil
    Superstar konusu bundan ibaret.

Fatigue konusuna gelince arkadaş çok katısın falan dedi kendin kural koyuyon dedi
    ilk maç 8 dk idi oyuncular yoruluyor dedi
    pekala maçı 6 dk yaptık fatigue 40 yaptık inanın hiç oyuncu değiştirmeseniz bile oyuncular yorulmadı ki zaten değiştirmedik pek
    Arkadaş nedeen aramızda geçenlerle sizi boşuna rahatsız etti bilmem ama bana cevap hakkı doğdunu düşündüğümden yazdım.
    quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

topuzömerle maç yaptık biraz önce o phoenix ben spurs oldum galiba 103-86 yendi birazdan resimleri ekler

arkadaşın sıkı kuralları var geri adam da atmıyo baya konuştuk bi sonuca varamadık

ben new jersey olcaktım carterla jefferson outside scorer yapmasını rica ettim kabul etmedi oyunun normali neyse öyle oynarmış arkadaş,cleveland aldım ilgauskas inside scorer yap dedim gene kabul etmedi (o oyunda beni 3.periyotta attı arkadaş öndeydi ama baştan oynadık)

2. sorun fatigue açarmış arkadaş gerçekci olsun diye ben de açmayalım ben hiç fatigueyle oynamadım alışık değilim dedim gene arkadaş bildiğini okudu fatigue %50 açık oynadık..tabi o yüzden yedekleri güçlü takım almak gerekiyo arkadaş phoenix almış ben de hem outside scorer olan hem de güçlü yedeği olan takım olarak spursu seçtim ve ilk defa spursla oynadım

şunu da söyleyeyim arkadaş gerçekten güzel oynuyor yukardakileri de bahane falan diye düşünmeyin sadece bundan sonra bu konularda anlaşmazlık olursa nasıl çözcez onu tartışalım istedim.arkadaşa göre ev sahibi belirlermiş kuralları bu bana saçma geldi en nihayetinden dandik (!) bi turnuva maçı bu kadar kasmaya gerek yok oturup konuşup anlaşırız diye düşündüm ama olmadı

sonuç olarak maç zevkliydi güzeldi ama insanın canı sıkıldı mı bazı şeylere direk soğuyosun oyundan

Bu arada arkadaşa gelecek maçlarında başarılar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topuzomer -- 9 Nisan 2006; 3:16:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: topuzomer

Birinci maç başında fatigue 50 olsun dedim yok olmasın dedi ben olsun dedim ve ayrladım 50.
    Clevelandtı aldığı maç (ilk maç) içinde dedi bu bana 50 yapmışsın fatigue yi ben de evet dedim neyse devam et dedi devam ettik hız yavaş dedi 50 dedim
    İlgauskas inside scorer değil nedn dedi ben de dedim benim roster resetli ne ise odur ki nitekim reset edince inside scorer falan değil
    Superstar konusu bundan ibaret.

Fatigue konusuna gelince arkadaş çok katısın falan dedi kendin kural koyuyon dedi
    ilk maç 8 dk idi oyuncular yoruluyor dedi
    pekala maçı 6 dk yaptık fatigue 40 yaptık inanın hiç oyuncu değiştirmeseniz bile oyuncular yorulmadı ki zaten değiştirmedik pek
    Arkadaş nedeen aramızda geçenlerle sizi boşuna rahatsız etti bilmem ama bana cevap hakkı doğdunu düşündüğümden yazdım.
    quote:

topuzömerle maç yaptık biraz önce o phoenix ben spurs oldum galiba 103-86 yendi birazdan resimleri ekler

Bu arada arkadaşa gelecek maçlarında başarılar diliyorum.

abi 6 dk fatigue 40 yapınca oyuncular yorulcak mı yorulmayacak mı bilmiyorum ki dediğim gibi hiç oynamadım fatigueyle

yorulmayacaklarını bilsem yedekleri güçlü diye spurs almazım bildik takım alırdım neyse bunları zaten baya uzun konuştuk senle bi sonuca varamamıştık burda da konuşcak gene varamayacaz

ben sadece bi daha böyle durum olursa ne yapılcak o bilinsin diye buraya yazdım yani belki kurallar belirlenir ve herkes o kurallarla oynar böyle süprizler karşılaşınca hoş olmuyo

• B Grubu 5.Hafta maçı Topuzomer 108 - 89 Musty

Bu arada ligde bayağı maç oynanmış bu hafta sonu sevindirici
    Öte yandan bizim gruptaki arkadaşları nette pek görememek de üzücü

• Tamam Musty kardeşim uzatmanın manası yok dediğin gibi
    Ama cidden tartışmakta fayda var bu kuralları.
    Yani isteyen diğerine şu oyuncunun superstarını değiştir diyosa bana saçma geliyo.
    maç öncesi ben sana derim arkadaş sen nash in üçlüğünü bi 95 falan yap
    bence pek fark yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topuzomer -- 9 Nisan 2006; 3:33:40 >
  • quote:

Tamam Musty kardeşim uzatmanın manası yok dediğin gibi
    Yani isteyen diğerine şu oyuncunun superstarını değiştir diyosa bana saçma geliyo.
    bence pek fark yok

ne alakası var abi

oyunda carter hem outside scorer hem highflyer hem de 3lükçü

şimdi ben oyun tarzıma uygun olanı seçerim bunun senin dediğinle ne alakası var ki

oyun bize seçme hakkı vermiş sonuçta ama sen ben seçtirmem diyosun
  • quote:

bence pek fark yok

superstar özelliği değiştirmenin bence hiçbir garip yönü yok sonuçta eğlenmek için oynuyoruz bu oyunu iki tarafında anlaşması lazım kurallarda. Ben ev sahibiyim diye karşı tarafın görüşlerini, isteklerini kabul etmemezlik yapmayalım. Bu konuda F grubundaki arkadaşlara çok teşekkür ediyorum bu konuda hiç sorun çıkarmadılar ve hepsi istediğin bir ayar varmı diye sordular...

musty ninde değidiği gibi nash in üçlüğünü 95 yapmakla superstar özelliğini değiştirmenin hiç alakası yok

• kurallarda ev sahibi takımın istediği kurallarla oynaması hakkı mevcut !

rica edersin sonuç alamıyorsan oynamak zorundasın. Kurallar bunu söyler!

Musty ev sahibi olunca sende istediğin ayarı yaparsın tabiki nash in smacını 99 yapıpda bacak arası smaç yaptırmamak koşuluyla
    düşünsene maçda direk nash bacak arası ters smaç koyuyor direk böyle olurum herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whocares -- 9 Nisan 2006; 13:11:11 >

• vamdosa puan tablosu ne zaman güncellenecek boşsan bi zahmet
  • B Grubu 4. hafta maçı Berksarp-Topuzomer maçının üçüncü periyodunun 2. dk sında skor 58-19 lehime iken berksarp arkadaş ile bağlantımız kesildi. Aynı anda hamachi ve msn de de offline idi arkadaş.dilerim internetinde bi sorun yoktur.Kendisinden veya yönetimden cevap bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topuzomer -- 9 Nisan 2006; 14:20:55 >
  • quote:

quote:

bence pek fark yok

ne alakası var abi

oyunda carter hem outside scorer hem highflyer hem de 3lükçü

şimdi ben oyun tarzıma uygun olanı seçerim bunun senin dediğinle ne alakası var ki

oyun bize seçme hakkı vermiş sonuçta ama sen ben seçtirmem diyosun

Carter'ın superstar olayinda musty haklı yani mesala ben nashin playmaker değilde scorer özelliğini kullanmak istiyorum buna hakkım olmalı ancak zilgauskas'a inside scorer özelliği vermek haksızlık olur çünkü oyunun orjinalinde zilgauskas'ın attack özelliğine hiç bir şey verilmemiş bu yüzden değiştirmek haksızlık olur düşünsene bi o zaman detroitteki bütün disablelari enable yaptığını

• quote:

B Grubu 4. hafta maçı Berksarp-Topuzomer maçının üçüncü periyodunun 2. dk sında skor 58-19 lehime iken berksarp arkadaş ile bağlantımız kesildi. Aynı anda hamachi ve msn de de offline idi arkadaş.dilerim internetinde bi sorun yoktur.Kendisinden veya yönetimden cevap bekliyorum.

farklı galibiyete doğru gidiyormuşsun fakat basketbol bu belli olmaz. 4. period olsaydı tamam yenmişsin denilebilir belki ama 3. period da bağlantı problemi yaşanmışsa maçınızı tekrarlamanız gerekecek gözüküyor.

Vandosa arkadaşada bir danışın
  • Benim için tekrar etmek sorun olmaz ama zaten ayda yılda bir aynı anda müsait oluyoruz.Onda da arkadaş sırra kadem bastı.Neyse artık bi çözüm bulucaz.
  • quote:

B Grubu 4. hafta maçı Berksarp-Topuzomer maçının üçüncü periyodunun 2. dk sında skor 58-19 lehime iken berksarp arkadaş ile bağlantımız kesildi. Aynı anda hamachi ve msn de de offline idi arkadaş.dilerim internetinde bi sorun yoktur.Kendisinden veya yönetimden cevap bekliyorum.

bu konu hakkında whocares sana katılmıyorum eger perıyot 6 dakıkadan fazla degılse (kı tahmınım 5 dakıka olmus ) bu macın donme sansı yok ama berksarp adlı arkadasla topuzomer ısımlı arkadasların anlasıp bana cevap vermelerı daha ıyı olur
  • arkadaşlar bugün nba2006 için çıkan milli takımlar yamasını indirdim güzelmiş gerçekten
    acaba bu turnuvadan sonra milli takımlarla oynanacak bi turnuva düzenlenme şansı varmı
    yorumlarınızı bekliorum...
  • B grubundakı arkadaslara seslenıyorum benım mail adresımı dennis_rodman91@hotmail.com diye degıstırın
  •  NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !

Lethargy ile gerçekten güzel bir maç yaptık.Son 2.7 saniye kala BEN in smaçı ile maçı aldım

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.