Şimdi Ara

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu ! (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.502
Cevap
0
Favori
30.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turnuvanın Batı konferansında E grubunda bulunan cAn3 adlı arkadasımız mac yapamadıgı ıcın turnuvamızdan ayrılmıstır .... 3-4 arkadas bos yer varmı dıye bana sormuslardı bu arkadasların en kısa zamanda benımle ırtıbata gecsın yada foruma msj bıraksın
  • bu da bizim gfb seranla yaptıımız diger maçın ss leri ben suns ım
     NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sy_punisher -- 10 Nisan 2006; 22:53:59 >

• B Grubu 10. Hafta maçı Musty 90-96 Topuzomer

Gayet heyecan dolu bir maç idi. Musty'ye ve tüm arkadaşlara gelecek maçlarında başarılar!

• Vandosa ben sana msn de demiştim hatırlıyon mu geçen gün. Şimdi katılabilirmiyim 2. turnuvaya. Ben aslında 3. turnuvada oynarım diyodum ama şans güldü galiba haa
    quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

Turnuvanın Batı konferansında E grubunda bulunan cAn3 adlı arkadasımız mac yapamadıgı ıcın turnuvamızdan ayrılmıstır .... 3-4 arkadas bos yer varmı dıye bana sormuslardı bu arkadasların en kısa zamanda benımle ırtıbata gecsın yada foruma msj bıraksın

• quote:

Orjinalden alıntı: topuzomer

B Grubu 10. Hafta maçı Musty 90-96 Topuzomer

Gayet heyecan dolu bir maç idi. Musty'ye ve tüm arkadaşlara gelecek maçlarında başarılar!

tekrar tebrikler..bu maç zevkliydi..

amareyi durduramadık ama canı sağolsun,iyi oynuyo herif
  • quote:

Orjinalden alıntı: Incredible Wade

Vandosa ben sana msn de demiştim hatırlıyon mu geçen gün. Şimdi katılabilirmiyim 2. turnuvaya. Ben aslında 3. turnuvada oynarım diyodum ama şans güldü galiba haa
    quote:

Turnuvanın Batı konferansında E grubunda bulunan cAn3 adlı arkadasımız mac yapamadıgı ıcın turnuvamızdan ayrılmıstır .... 3-4 arkadas bos yer varmı dıye bana sormuslardı bu arkadasların en kısa zamanda benımle ırtıbata gecsın yada foruma msj bıraksın

tamam dostum artık batı konferansı E grubundasın turnuvada basarılar dılerım ayrıca suan netteysen bana pm at mail adresını yazmalısın ayrıca

• Bu arada e mail adresimi yazmamışım
    Ben Hasan e-mail adresim: incrediblewade@hotmail.com

E grubundaki arkadaşlar beni acilen eklerlerse maçları yapar yetişiriz sürüye geride kaldım yawww
  • suan mesgul degılsen yapalım macımızı
  • Bana uyar ama çok fark atma acemiliğimizden faydalanıp.
    quote:

suan mesgul degılsen yapalım macımızı
  • Beyler arkadasın adını unuttum kusura bakmasın gruba yenıgelen arkadasla ılk macımızı yaptık ve ben boyle bı mac oynamadım 8 dakıkalık mac yaptık ve mac 3 kere uzadı ve sonunda gulen taraf ben oldum ama sunuda belırtmem lazım eger arkadasın oyuncuları kı nerdeyse butun 5 ı foul problemıne gırmeseydı bu macı alamazdım bu mac ıcın ona tekrar tsk edıyor aramıza katıldıgı ıcın tbrk edıyorum hee bıde amare nın attıgı ıkı blok shaq' e atılmıstır bunuda not olarak yazayım

• ewet cAn3 ısımlı arkadasımızın yerıne I.wade katıldı ama henuz mac yapmayan ıkı arkadasımız daha var

bunlar

Doguda eyupsultan ve batıdada tolga_001

bu arkadasların yerıne turnuvaya katılmak ısteyenler war ıse lutfen bana ulassınlar

ha sunuda belırteyım bu arkadasları dırek yarın turnuvadan uzaklastırmayacagım dedıgım eger her turlu yoldan ulasmak ıstesektecevap alamassak bu arkadaslardan o zaman turnuvaya yenı arkadaslar alacagız

cAn3 adlı arkadasın meselesı bıraaz farklı o oyunu oynayamıyordu bız 1-2 kere oynamaya calıstık ama oyun onu hemen atıyodu bunun uzerıne turnuvadan ayrılmaya karar vermıstır yarın saat 17.00 18.00 gıbı turnuvayı tekrar guncellıcem bunuda soylemıs olayım herkese ıyı maclar
  • arkadaslar bugun lıgı yenılıcem bugun fazla gec olmamak sartıyla mac yapıcak olanlar bana bıldırsın lutfen
  • Arkadaslar lıgın son guncellen mıs halını verırken sunuda belırtmek ıstıyorum . Puan stılını yogun taleb uzerıne degıstırdım . Bundan sonra her galıbıyet 2 maglubıyet 1 puan olcak

Dogu Konferansı

İlk 8
    1-whocares-------(5-1)A
    2-hipernova------(3-1)C
    3-topuzomer-----(3-0)B
    4-vincetr----------(2-1)C
    5-yt1990----------(2-1)A
    6-_godisadj_-----(2-1)B
    7-musty-----------(1-2)B
    8-aximan2--------(1-2)A

Batı Konferans

İlk 8
    1-vandosa---------(4-2)E
    2-fear44-----------(4-0)F
    3-tracy24----------(2-3)E
    4-_zenith_---------(3-0)E
    5-immortal--------(2-2)F
    6-kobedodo-------(1-4)E
    7-sy_punisher-----(2-0)D
    8-hero_ergin------(2-0)D

• helal vandosa baya emek veriyosun bu işe

tablolar falan güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

helal vandosa baya emek veriyosun bu işe

tablolar falan güzel

bısey dııl dıcem bu sefer kendıme ayıp edıcem . bu tabloları hazırlamak ıcın 2-2.5 saat ugrastım ama yınede sagol bence lıgı boyle devamlı guncellersek daha guzel olur bılmıyorum sız ne dusunuyosunuz yoksa ben yanlısmı dusunuyorum

bırde bazı arkadaslar soyle dıyebılır 'benım 2 galıbıyetım arkadas benı 1 galıbıyetle gecmıs ' ona soyle bı cevap soylıyeyım = herkesın oynadıgı mac sayısı aynı degıl onun ıcın bazı arkadasların ne kadar fazla maglubıyet alsalarda puanları yuksek cunku nerdeyse herkesın ıstegı uzerıne maglubıyete verılen -1 puanı 1 puan olarak degıstırdım

• Arkdşlar kopan bi maç yaptık ugurla sanırım SPİCA ile .. Güzel maçtı maç yarıda koptu 1.09 dk kala.. Ama biz o 1.09 dk da yaptık o da altta.. Toplam 63 - 52 yendim Spicayı.. İşte SSler

http://img53.imageshack.us/img53/5246/nbaturnuva51ji.jpg 60-44

http://img132.imageshack.us/img132/207/nbaturnuva519sk.jpg 3-8

+ 63-52.....Ben Detroit o Miami idi..Benim sahamdaydı..

• bende 3. macımın sonunda galıbıyetle tanıstım . berksarp ısımlı arkadasa mac ıcın tskler .

B grubu 3. macım. arkadasın sahasındaydı ben phonix o detroit ti

• sorun halloldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 11 Nisan 2006; 21:06:01 >
  • vandosa D GRUBUNDAN sy_punisher le 1. maçımızı yaptık ben deplasmandım o ev sahibi ben detroit o pnx di neyse arkadaşı deplasmanda 73__67 yendim ktlarım çok iyi oynuyor ss koymayı bilmiyorum o yüzden yazarsın hero_?ergin
  • B. Grubu 4. hafta maçı Berksarp (Phoenix) 69-79 (Indiana)
    Bi değişiklik olsun dedik aldık indianayı.
    Jermaine O'Neal ın tripple-duoble performansı bizi galibiyete taşıdı

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.