Şimdi Ara

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu ! (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.502
Cevap
0
Favori
30.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • B grubundakı 4. macımıda musty ıle yaptım o ev sahıbıydı ben deplesman ekıbıydım ve zorda olsa kazandım. macta en fazla 5 sayı fark oldu son sanıyede hughes 2 sayılık atısı atsaydı mac uzayacaktı ama olmadı arkadasa ılerkı maclarında basarılar dılıyorum

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !

grubun ılk macında son sanıye 3lugu ıle yıkılmıstım yıne oyle olcak sandım ama bu sefer sans benden yanaydı

• B. Grubu 9. Hafta maçı Topuzomer(Indiana) ? - ? Berksarp(Phoenix)
    Arkadaşımız berksarp bu maçı yapmak istemedi ilk başta turnuvadan çekilecekmiş zaten.
    Oynayalım dedim başladık ama arkadaş 3. periyot sonuna kadar dayanabildi.
    Skor Topuzomer 63-43 Berksarp idi 3. periyot sonuda
    Hatırlarsanız bir hafta önce oynayamadığımız ilk maçta da problem çıkmıştı maç 58-19 (39 fark)l ehime iken arkadaş ayrılmıştı.
    Şimdi benim bi önerim var 3 periyot oynandı bir kaldı a zaman biz 63-43 skorunu 4/3 ile çarpalım.
    84-58 eder (26 fark) olarak skoru tescilleyelim.Ne dersin vandosa.
    Sırf niyetim normal bi maç skoru gibi olsun diye skoru büyütmek.

• B gurubundakı arkadaslara seslenıyorum

benım mail adresım dennis_rodman91@hotmail.com
  • topuzomer ısımlı arkadasın dedıgını katılıyorum ve macın (sırf skor belırtmek amaclı) 84-58 bıttıgını onaylıyorum
  • eyupsultan
    tolga_001

Bu ıkı arkadas henuz mac yapmadılar ve bu aksam saat 24.00 e kadar mac yapmazlarsa ıkısınınde yerıne yenı arkadaslar alınacaktır

ayrıca B grubundakı berksarp ısımlı arkadas duyduguma gore turnuvadan cekılcem demı eger boyle bı nıyetın varsa en kısa zamanda bana bıldırırsen ıyı olur
  • beyler hero_erginle ikinci macimizi yaptık bayada eğlendim ama sonda ii koptu maç 99-87 aldm maçı maç benim sahadaydı..eksik fln warsa tamamlarsın kardesm sen..(hero_ergin)
  • Batı Konferansının D grubunda bulunan tolga_001 ısımlı arkadasın yerıne hamza_2014 ısımlı arkadasımız katılmıstır turnuvaya D grubundakı herkese haber ola

arkadasın maili hamza_76_1907@hotmail.com
  • slm c grubumdaki arkadaslarıma sesleniyorum ltfn maclarımızı yapalım artık nerelerdesiniz siz??msn de gorusemiyoz ki hadi ya yoksa bloke olacaksınız bak ha!! hadi cvbınızı bekliyom maclarımızı yapalım bizi bekliyo yönetimimiz!
  • yok kardeş eksik falan walla maçı bi yerde kopardın sen ama benim mallığım işte anlamadım
    son periyotta yetiştik gibi oldu ama çok basket attın tebrik ederim maçlarımız 1_1 bitti senle ii oldu sağolasın ayrıcada gruba yeni birisi geldi msn adresi vandosanın yazdığı gibi yazarsın iyi maçtı eğlendim gerçekten artık önümüze bakıcaz........
  • quote:

Orjinalden alıntı: not_human

B grubundakı 4. macımıda musty ıle yaptım o ev sahıbıydı ben deplesman ekıbıydım ve zorda olsa kazandım. macta en fazla 5 sayı fark oldu son sanıyede hughes 2 sayılık atısı atsaydı mac uzayacaktı ama olmadı arkadasa ılerkı maclarında basarılar dılıyorum

evt güzel maçtı gerçekten

1.1 saniye kala attım ama girmedi hughes değil damion jonesdu
  • Ehuehue, beyler 3. turnuva olacak mi ?! :D Gerci hizinizi almiş, maçlarinizi yapiyorsunuz ama ! :)) Yada aradan kaynak yapmak mümkün mü 2. turnuvaya ?! :P

Herkese bol şans diliyorum =-)
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfie

Ehuehue, beyler 3. turnuva olacak mi ?! :D Gerci hizinizi almiş, maçlarinizi yapiyorsunuz ama ! :)) Yada aradan kaynak yapmak mümkün mü 2. turnuvaya ?! :P

Herkese bol şans diliyorum =-)

dostum turnuvada suan bosbı yer war ıstersen gırebılırsın turnuvaya ama benımle ırtıbat gecersen ıyı olur

archiles_1193@hotmail.com
  • Lethargy ile onun sahasında ilk maçı yaptık. işte ss ler ---ben minnesota yım

iyi oyunundan dolayı tebrik ediyorum.Bu maçın rövanşınında olduğunu hatırlatıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearless -- 12 Nisan 2006; 14:23:23 >

• fear44 sanırım ılk yenılgın buydu bu sefer yanımayayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

fear44 sanırım ılk yenılgın buydu bu sefer yanımayayım

evet bu ilk oldu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fear44

quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

fear44 sanırım ılk yenılgın buydu bu sefer yanımayayım

evet bu ilk oldu..

kotu olmus

Arkadaslar C grubundan eyupsultan ısımlı arkadasın yerıne turnuvaya wolfie ısımlı arkads gırmıstır C grubundakı arkadaslara duyurulur

• Vay be fear'ı da yenmişler.
    Ne diyelim darısı namağlupların başına
  • Selam herkese,

Ben C grubunda, oyunla ilişkisi olmayan Eyupsultan'in yerine oyuna dahil oluyorum arkadaşlar.. Vincetr, denzo, kyilmaz,hipernova ile seri şekilde maç yapip acigi kapatmam gerekecek, hepinize duyurulur :) Lütfen C grubundaki arkadaşlar benimle irtibata geçsinler, tez elden maçlarimizi yapalim...

Herkese bol şans..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfie -- 29 Nisan 2006; 12:16:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: topuzomer

Vay be fear'ı da yenmişler.

takımda bir garnett i superstar olarak biliyordum sonlara doğru yanlışlıkla davis inde superstar olduğunu anladım ama son 2dk kala pek birşeyi değiştiremedi.

Francis e zaten uyuz oluyordum daha da arttı. her topu çalıp duruyor sinir oldum. Top çalmada 20/5 üstünlüğü var lethargy nin.

bu arada lethargy çok iyi oynuyor rakiplere duyurulur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: topuzomer

Vay be fear'ı da yenmişler.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.