Şimdi Ara

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu ! (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.502
Cevap
0
Favori
30.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam, DENZO ile ilk maçimi yaptim, C grubundandim..

Maçin sonucu Wolfie(Cleveland) : 83 - 69 Denzo (Detroit Pistons)

Oyun benim sahamdaydi.. Screen shot ise bu adrestedir.

http://img131.imageshack.us/img131/2185/mac15nd.jpg

Hepinize iyi oyunlar dilerim.. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfie -- 12 Nisan 2006; 20:14:04 >
  • ben wolfie ile arkadasla mac yaptık cekişmeli oyandık ve sonunda kontrolumu kaybettim neyse ona da basarılar diliyom rovansta gorusuruz ben detroit im o cleveland dı. sonuc det:69 cle:83
  • ya ss nasıl yapılıyo?bilen varsa bana anlatırsanız cok sevinirim hadi bakalım bekliyom ss yapacagınızı
    grsz herkese basarılar dilerim!!!

Anyway, I like this game !
  • guraktan arkadaşla ilk maçımızdı maç benim sahamdaydı screenshotlar aşağıda ben kazandım miami ile

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !
  •  NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyupsultan

Arkadaşlar beni bilen bilir ilk turnuvanın finalistlerindendim

2. turnuvamıza da katıldım ilk hafta maçım denzo ileydi ama maçı yapmak kısmet olmadı

Zaten 2. hafta maçım da yoktu ve bu hafta çok önemli vizelerim başladı

Ve işte bugün turnuvadan ATILDIĞIMI görüyorum.

Bir gün foruma giremedik diye hemen elenmemiz çok üzüntü verici şu an çok sinirliyim herkese iyi turnuvalar

Ama nerde Whocares arkadaşın yaptığı turnuva ne kadar güzelmiş meğer

haklı yönlerin de var ama bu turnuvayı kötüleymezsin sadece atıldığın için
    whocares in yaptığı turnuva daha organizeydi tamam ama bunun sebebi katılan sayısının az olmasıydı
    bence vandosa arkadaşımız ondan daha çok emek veriyor gerek tablolar olsun gerek yaptığı duyurular olsun

• whocares - vandosa - eyupsultan ile msn de sohbet ettik

karşılıklı anlaşıldı. Eyupsultan arkadaşım hatasını kabullendi. Biraz ihmalkarlığı söz konusu idi. Çünkü gerekli duyurular birçok kez yapıldı ben de şahidim.

Keşke çıkmasaydın arkadaşım turnuvadan ama sağlık olsun. Bir sonrakinde hıncını alırsın herkesden :P Dua et benim için

Bu arada çabalarından ve turnuvamızı iyi bir şekilde organize ettiğinden dolayı Vandosa arkadaşa teşekkürlerimizi bir borç bilmeliyiz

• quote:

Arkadaşlar beni bilen bilir ilk turnuvanın finalistlerindendim

2. turnuvamıza da katıldım ilk hafta maçım denzo ileydi ama maçı yapmak kısmet olmadı

Zaten 2. hafta maçım da yoktu ve bu hafta çok önemli vizelerim başladı

Ve işte bugün turnuvadan ATILDIĞIMI görüyorum.

Bir gün foruma giremedik diye hemen elenmemiz çok üzüntü verici şu an çok sinirliyim herkese iyi turnuvalar

Ama nerde Whocares arkadaşın yaptığı turnuva ne kadar güzelmiş meğer

Bır anlık sınırle boyle seyler yazman benı uzdu ozellıklede turnuvayı duzenleyısım hakkında bılmıyorum ben ıyı yaptıgımı dusunuyodum eger daha yapabılecegını ıddaa eden warsa bırakırız canım

• B. Grubu 3. Hafta maçı godisadj 54-58 topuzomer
    Bu galibiyetle 6-0 oldum

Bu arada vandosa'ya yapılan haksız eleştirileri esefle kınıyorum
    Arkadaş bizim için gece gündüz çalışırken onu kutlayıp teşekkürler etmek yerine bu şekil eleştirmek haksızlık.
    Hele bi de iki haftadır maç yapmayan arkadaşlardan birinin bunu yapmaya hakkı hiç yok sanırım.
    Ama olayın tatlıya bağlanması da sevindirici
    İnşallah arkadaşla 3. turnuvada güzel maçlar oynarız.İyi oynayan birinden turnuvanın mahrum kalması da üzücü

• godisadj yle 2.maçımızı da yaptık

o detroit ben 76ers onun sahasında oynadık maç 67-74 bitti

aradaki fark hep 1-2 civarındaydı sonlara doğru taktik faullerle falan açıldı biraz

çok eğlenceli maçtı teşekkür ediyorum kendisine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 12 Nisan 2006; 21:13:50 >

• vandosa ben turnuwadan çıkmak istiyorumm
  • B. Grubu 8. Hafta maçı topuzomer 90-73 godisadj
    Bu da 7 oldu. Eeee vandosa şimdi bi güncelleme yap da (please) gururla inceleyeyim puan tablosunu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topuzomer -- 12 Nisan 2006; 21:19:18 >
  • B grubu costu bu aksam
  • quote:

Orjinalden alıntı: topuzomer

B. Grubu 8. Hafta maçı topuzomer 90-73 godisadj
    Bu da 7 oldu. Eeee vandosa şimdi bi güncelleme yap da (please) gururla inceleyeyim puan tablosunu!

ooo coştun gidiyosun.. tebrikler

bu arada F grubundan arkadaşlar şu maçlarımızı yapalım artık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: denzo

ya ss nasıl yapılıyo?bilen varsa bana anlatırsanız cok sevinirim hadi bakalım bekliyom ss yapacagınızı

Maç sonunda Alt-PrintScreen ile ekranı kopyala ve Paint e yapıştır.Sonra .jpeg olarak farklı kaydet
    www.imageshack.us adresine gir.Gözat a tıkla kaydettiğin resmi seç. Altta host it e tıkla bi 3 dk falan bekle.Sana linkler verecek.Onlardan en altta direkt bilmemne var onu kopyala.
    Foruma gel mesaj yazma kısmına gel.Oraya linki yapıştır.Sonra linki tam seç.yani link tam mavi olsun.boşluk alma sadece linki baştan sona.Sonra image tuşuna tıkla üstten.Linkin başına [simage] sonuna[/simage] yazısı gelir işte ölee bişi
    sonra yes de yolla
    offff be bitti nihayet.
    Valla hızana anlatır gibi anlattım artık yapamazsanız IQ testi yaptırın

• Fear sen hiç konuşma. Milleti korkutup topunu elinden çalıp yeniyosun.
    Benim ne kadar oynadığımı da biliyon şimdi mütevazi takılma.
    Şampiyon belli uşaklar boşuna oynuyosunuz.Haberiniz ola
    Ha bi de whocares var o da iyi baya galiba.Allaha şükür hiç karşılaşmak nasip olmadı
    Olmasın aman birileri kazayla elesin şunları yaaw.Musty bu iş gene sana düşer.Ama sen de bizim konferanstasın sen gene döner döner beni elersin.
    Bişeyler olsun da bana şu ikisi gelmesin nooolur.

quote:

Orjinalden alıntı: fear44

quote:

B. Grubu 8. Hafta maçı topuzomer 90-73 godisadj

ooo coştun gidiyosun.. tebrikler

bu arada F grubundan arkadaşlar şu maçlarımızı yapalım artık...

• Arkadaşlar Vandosa arkadaşımızdan özür dilerim bir anlık sinirle biraz abartılı şeyler yazmışım

VANDOSA arkadaşın yaptığı turnuva da son derece yolunda gidiyor.Benim yanlış anlamalarım sonucu oldu bu olay ve biraz da forumu takip etmememden

Ama ben forumlarda daha yeniyim forum olayını öğrenecez.Bir dahaki turnuvada yine görüşmek üzere

I love this game!
  • quote:

Arkadaşlar Vandosa arkadaşımızdan özür dilerim bir anlık sinirle biraz abartılı şeyler yazmışım

VANDOSA arkadaşın yaptığı turnuva da son derece yolunda gidiyor.Benim yanlış anlamalarım sonucu oldu bu olay ve biraz da forumu takip etmememden

Ama ben forumlarda daha yeniyim forum olayını öğrenecez.Bir dahaki turnuvada yine görüşmek üzere

I love this game!

bu msajı gondererek ne kadar ıyı nıyetlı oldugunu bıkez daha kanıtladın bı dahakı turnuvaya armaızda gormek ısterız senı

Bırde arkadaslar suan turnuvayı guncellıyorum bu andan ıtırbaren gonderdıgınız mac sonucları gecerlı olmıcaktır , onları ancak bı daha kı guncellemeye yukleyebılırım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: denzo

ya ss nasıl yapılıyo?bilen varsa bana anlatırsanız cok sevinirim hadi bakalım bekliyom ss yapacagınızı

Maç sonunda Alt-PrintScreen ile ekranı kopyala ve Paint e yapıştır.Sonra .jpeg olarak farklı kaydet
    www.imageshack.us adresine gir.Gözat a tıkla kaydettiğin resmi seç. Altta host it e tıkla bi 3 dk falan bekle.Sana linkler verecek.Onlardan en altta direkt bilmemne var onu kopyala.
    Foruma gel mesaj yazma kısmına gel.Oraya linki yapıştır.Sonra linki tam seç.yani link tam mavi olsun.boşluk alma sadece linki baştan sona.Sonra image tuşuna tıkla üstten.Linkin başına [simage] sonuna[/simage] yazısı gelir işte ölee bişi
    sonra yes de yolla
    offff be bitti nihayet.
    Valla hızana anlatır gibi anlattım artık yapamazsanız IQ testi yaptırın

kutluyorum birader sanırım turnuvayı yenilgisiz bitireceksin .

Ama bence 1 kez yenil ki birileri sevindirik olsun

•  NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !

evet arkadaşlar. Bu turnuva olayına ilk başlarda pek sıcak bakmıyordum. Katılım olmaz yada ilerletemeyiz diye düşünüyordum.

Ama bakıyorum ki oyun bölümünde üst konu olan topic lerin resmen en iyisi , en çok ilgi görüleniyiz

Zamanlada artmakda hitimiz

Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.