Şimdi Ara

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu ! (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.502
Cevap
0
Favori
30.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben yeniyimde turnuvaya yedek olarak katılabilir miyim?
  • beyler sy_punisher la ilk maçı yaptık gerçi ilk başladıgımızda 8-2 o öndeyken bağlantı koptu sora baştan başladk 63-50 aldm maçı maç onun sahasında o phoenix ben new jerseydim şimdi keşke ss leri koyabilseydim de bilmiorm nası oluo rakip cok ii ama son periyot 26-4 olunca maçı aldm tebrik ediorm..
  • vandosa tekrar belirteyim ben turnuwadan çıktım
  • topuzali'yle olan 2. maçımı yaptım.Güzel maçtı. İşte SS ler Ben Detroit'im

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !

• quote:

Orjinalden alıntı: fear44

vandosa turnuvada yer boşalırsa arkadaşım bekliyor onu yedeklere alırsan iyi olur..

posta adresi:yunus198761@hotmail.com

D grubundan seran ısımlı arkadas turnuvadan cıktıgını acıkladı eger arkadasın gırmek ıstıyosa onun yerıne gırebılır bu aksama kadar sevabını beklıyorum
  • vandosa çıkan seran bizim gruptaydı.onun yerine biri girse bile o adamın 0 galibiyeti 3 mağlubiyeti vardı peki nasıl olcak bu olay boşunamı oynadık o kadar yani şimdi başkası girerse turnuvaya 3 mağlubiyetlemi başlıcak anlamadım ben bu olayı ama hakkımızı yeme sy_punisher 2 kere yendi bende 1 kere açıklarsan sevinirim.....
  • Selam arkadaşlar, C grubundan Hipernova ile kendi sahamda maçimi yaptim, Cleveland(wolfie) : 82 -- 62 Suns(hipernova)

Asagida linki vardir..

http://img138.imageshack.us/img138/7554/mac20fv.jpg

Herkese bol şans..
  • abi adam 3 maç yapmış diyelim o turnuvadan çekilirse onun yerine adam alman mantıklı olmaz,maçları tekrar oynatırsan daha önce oynamış arkadaşlara,eğer 3 maç oynamış gibi sayarsan da giren arkadaşa haksızlık olur..aslında yeni giren ya da çıkan arkadaş arasındaki güç farkı da o gruptakileri etkileyebilir..

bu yüzden 1 maç dahi yapmış olan birisi turnuvadan çekilirse diğer maçlarını mağlup sayman daha iyi olur

yedek arkadaşlar da hiç maç yapmamış arkadaşlar yerine geçer ya da 3.turnuvaya katılırlar..
  • abi beni benim grubumdakiler eklesin ve isimleri turnuva boyunca burda kullandıları nickler olsun kimse maç yapalım demioda matrak1905@passport.com
    ı lo9ve anygame!!!!!!!!!!!!!
  • Bi sayfa geriye bakarsan ayrıntılı açıklama var ss koyma ile ilgili
    quote:

Orjinalden alıntı: mavericks

beyler sy_punisher la ilk maçı yaptık gerçi ilk başladıgımızda 8-2 o öndeyken bağlantı koptu sora baştan başladk 63-50 aldm maçı maç onun sahasında o phoenix ben new jerseydim şimdi keşke ss leri koyabilseydim de bilmiorm nası oluo rakip cok ii ama son periyot 26-4 olunca maçı aldm tebrik ediorm..

• Selam Arkdaşlar tekrar,

Hipernova ile 2. ve rovans maçini da yaptim, sonuc

Detroit (Hipernova) 53 ---- 76 Cleveland (wolfie)

Hipernova ile maçlarim bitmiştir, digerleriyle de yakında oynayacagimdir inş.

Herkese başarilar, altta da maç sonucu vardir.

• maalesef 2 maçıda kaybettim adam dehşet oynuyor ama bunun acısını çıkaracağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Incredible Wade

Bi sayfa geriye bakarsan ayrıntılı açıklama var ss koyma ile ilgili
    quote:

Orjinalden alıntı: mavericks

beyler sy_punisher la ilk maçı yaptık gerçi ilk başladıgımızda 8-2 o öndeyken bağlantı koptu sora baştan başladk 63-50 aldm maçı maç onun sahasında o phoenix ben new jerseydim şimdi keşke ss leri koyabilseydim de bilmiorm nası oluo rakip cok ii ama son periyot 26-4 olunca maçı aldm tebrik ediorm..

eyw saolsn

• quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

abi adam 3 maç yapmış diyelim o turnuvadan çekilirse onun yerine adam alman mantıklı olmaz,maçları tekrar oynatırsan daha önce oynamış arkadaşlara,eğer 3 maç oynamış gibi sayarsan da giren arkadaşa haksızlık olur..aslında yeni giren ya da çıkan arkadaş arasındaki güç farkı da o gruptakileri etkileyebilir..

bu yüzden 1 maç dahi yapmış olan birisi turnuvadan çekilirse diğer maçlarını mağlup sayman daha iyi olur

yedek arkadaşlar da hiç maç yapmamış arkadaşlar yerine geçer ya da 3.turnuvaya katılırlar..

her dedıgın seyde haklısın ama benım bu konudakı dusuncem degısmeyecek

CIkan arkadasların yerıne gırenler oncekı arkadasın oynadıgı macları kendısı oynamıs gıbı kabul etcek ve gerı kalan maclarda gorev alcaktır bu turnuvada bır seyı daha ogrenıyoruz kım adam gıbı oynuyo maclarını kım yarıda bırakıp ben cıkıyorum dıyo bundan sonrakı turnuvada boyle bı dert olmıcak sıkın bıraz dısınızı

• quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

quote:

abi adam 3 maç yapmış diyelim o turnuvadan çekilirse onun yerine adam alman mantıklı olmaz,maçları tekrar oynatırsan daha önce oynamış arkadaşlara,eğer 3 maç oynamış gibi sayarsan da giren arkadaşa haksızlık olur..aslında yeni giren ya da çıkan arkadaş arasındaki güç farkı da o gruptakileri etkileyebilir..

CIkan arkadasların yerıne gırenler oncekı arkadasın oynadıgı macları kendısı oynamıs gıbı kabul etcek ve gerı kalan maclarda gorev alcaktır bu turnuvada bır seyı daha ogrenıyoruz kım adam gıbı oynuyo maclarını kım yarıda bırakıp ben cıkıyorum dıyo bundan sonrakı turnuvada boyle bı dert olmıcak sıkın bıraz dısınızı

Bu konuda ben de kendi fikrimi söyleyelim iznizle..

Birincisi halen devam etmekte olan turnuvanin kurucusu vandosa oldugu icin, "bence" o ne derse o olmalidir. Eger birisi dişardan gelir, yarım bırakmiş birisinin takımını devralirsa, bu duruma gerek kendi inisiyatifi gerekse gelen tepkiler sonucunda vandosa karar vermelidir.

Ikincisi ise, biraz mantıklı olalim(kimseye laf atmiyorum, yanliş anlaşilmasin). Birisi "cikacagim" dedikten sonra, o kişinin yerinin boş kalacagini var sayalim, bunun sonucunda ne olacak ? Birer maç eksik yapilmiş olunacak. Peki sorum şu, biz neden bu turnuvadayiz ? Maç yapmak icin mi ? Turnuvayi kazandigimizda elimize geçecek olan "büyük ödülü" almak icin mi ? Zevk icin mi ? Sorulari kendiniz yanıtlamalisiniz; ben de bu turnuvaya sonradan katılanlardanim ve buraya gelmemdeki tek neden, canımın sadece birkaç farklı insanla maç yapmak istemeseydi ! O nedenle eger benim grubum olan C'de birisi cikarsa, inanın buna en cok üzülecek kişi ben olacagimdir cünkü 1 maç eksik oynayacagim, yani burada bulunup oyundan zevk almam 1 kişi yüzünden biraz azalacaktir. Cünkü amacim burada sadece oyunu oynamak, gerisi boş.. Son bir varsayim daha yapip yazimi noktalayacagim... Diyelim grubum olan C'de birisi oyundan cikti (durumu cok iyi veya cok kötü olsun hiç fark etmez), yerine gelecek kişinin ne durumda başlayacagi beni cok da enteresa etmez. Eger talepte bulunursa benden "bak kardeş, yeni geldim, önceden bu takımın sahibiyle oynamiş, kazanmiş/kaybetmişsin, ben yeniyim; istersen maç yapalim ha, ne dersin ?" der ise bu hayali şahıs, bunu seve seve kabul ederim(Veya zamanın müsait degilse red ederim). Cünkü amacim sadece eglenmek, günde 1-2 maç yapmak, hepsi bu. Bunu da turnuva sayesinde gerçekleştirdigim icin cok mutluyum.

Hepinize bol isabet yüzdesi dilerim

• quote:

Orjinalden alıntı: wolfie

quote:

quote:

Bu konuda ben de kendi fikrimi söyleyelim iznizle..

Birincisi halen devam etmekte olan turnuvanin kurucusu vandosa oldugu icin, "bence" o ne derse o olmalidir. Eger birisi dişardan gelir, yarım bırakmiş birisinin takımını devralirsa, bu duruma gerek kendi inisiyatifi gerekse gelen tepkiler sonucunda vandosa karar vermelidir.

Ikincisi ise, biraz mantıklı olalim(kimseye laf atmiyorum, yanliş anlaşilmasin). Birisi "cikacagim" dedikten sonra, o kişinin yerinin boş kalacagini var sayalim, bunun sonucunda ne olacak ? Birer maç eksik yapilmiş olunacak. Peki sorum şu, biz neden bu turnuvadayiz ? Maç yapmak icin mi ? Turnuvayi kazandigimizda elimize geçecek olan "büyük ödülü" almak icin mi ? Zevk icin mi ? Sorulari kendiniz yanıtlamalisiniz; ben de bu turnuvaya sonradan katılanlardanim ve buraya gelmemdeki tek neden, canımın sadece birkaç farklı insanla maç yapmak istemeseydi ! O nedenle eger benim grubum olan C'de birisi cikarsa, inanın buna en cok üzülecek kişi ben olacagimdir cünkü 1 maç eksik oynayacagim, yani burada bulunup oyundan zevk almam 1 kişi yüzünden biraz azalacaktir. Cünkü amacim burada sadece oyunu oynamak, gerisi boş.. Son bir varsayim daha yapip yazimi noktalayacagim... Diyelim grubum olan C'de birisi oyundan cikti (durumu cok iyi veya cok kötü olsun hiç fark etmez), yerine gelecek kişinin ne durumda başlayacagi beni cok da enteresa etmez. Eger talepte bulunursa benden "bak kardeş, yeni geldim, önceden bu takımın sahibiyle oynamiş, kazanmiş/kaybetmişsin, ben yeniyim; istersen maç yapalim ha, ne dersin ?" der ise bu hayali şahıs, bunu seve seve kabul ederim(Veya zamanın müsait degilse red ederim). Cünkü amacim sadece eglenmek, günde 1-2 maç yapmak, hepsi bu. Bunu da turnuva sayesinde gerçekleştirdigim icin cok mutluyum.

Hepinize bol isabet yüzdesi dilerim

SOYLEDIKLERINE KATILIYORUM

• Kobedodo ile ilk maçımız.Turnuvadaki ilk galibiyetim
    Ben golden state kobedodo ise adından belli olduğu gibi lakers oldu.Kobedodo nun sahasındaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Incredible Wade -- 14 Nisan 2006; 0:46:10 >
  • ıncrediblewade kutlarım ılk galıbıyetın ıcın ılerkı maclarında basarılar dılerım
  • quote:

quote:

bu mantığa göre çeyrek final yarı final ya da finalde birinin acil işi vs dolayısıyla turnuvadan çekilmesi gerekirse de yerine yedeklerden adam alırsın..

• quote:

quote:

quote:

bu mantığa göre çeyrek final yarı final ya da finalde birinin acil işi vs dolayısıyla turnuvadan çekilmesi gerekirse de yerine yedeklerden adam alırsın..

abartmıssın bence

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.