Şimdi Ara

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu ! (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.502
Cevap
0
Favori
30.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o zaman C grubumuydu neydı sımdı hatırlamıyorum 2 kısı bırden cıkmıstı eee. o gruptakılerın sucu ne 3 kısımı devam etceklerdı turnuvaya?????????
  • onların kaybedeceği birşey yok ki tam aksi onların avantajına olur o çıkan adamlarla oynayacakları maçlarda galip sayarsın onları..

@edit

ya sen bana bakma hangisini istiyosan onu yap sabah akşam uğraşıp duruyon turnuvayla biz burda anca laf yetiştiriyoz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 14 Nisan 2006; 3:22:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

onların kaybedeceği birşey yok ki tam aksi onların avantajına olur o çıkan adamlarla oynayacakları maçlarda galip sayarsın onları..

olayı cok yanlıs degerlendırmıssın

olayı sadece grup bazında dusunme kı konferansında en ıyı 8 cıkcak ve bu gruptakı 3 arkadasta her bırı 2 ser galıbıyetle baslıcak , sence dıger gruptakılere ayıp olmuyomu bıde boyle dusun , bu dedıgıme ragmen hala benı haksız buluyosan bılemıyorum sanırım anlatabıldım olay sadece grup bazında dııl konferansın genelını etkılıyo anlatabıldıysem ne mutlu bana
  • quote:

onların kaybedeceği birşey yok ki tam aksi onların avantajına olur o çıkan adamlarla oynayacakları maçlarda galip sayarsın onları..

@edit

ya sen bana bakma hangisini istiyosan onu yap sabah akşam uğraşıp duruyon turnuvayla biz burda anca laf yetiştiriyoz

olurmu oyle sey turnuvayı CPU ya karsı oynamıyorum ayarları tek basıma yapayım ama bazen benımdusunceme cok ters gelen bı mantıkla savunma yapıyosunuz kı bu olayda bıraz haklılık payınız olsada bence dedıgınız sey butun turnuvayı alt ust edebılrı neyse uyku bastırmaya basladı yatak zamanı herkese ıyı geceler

bu arada haftada 1 mac zorunlu dedık arkadaslar ama bu ısın formalıte kuralıydı yoksa 2 ay sadece gruplar surer bıraz daha mac yapmaya calısırsak turnuvanın hem suresı azalır hem de maclarını erkenden yapan arkadaslarımızı turnuvadan sogutmamıs oluruz

• quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

quote:

olayı sadece grup bazında dusunme kı konferansında en ıyı 8 cıkcak ve bu gruptakı 3 arkadasta her bırı 2 ser galıbıyetle baslıcak , sence dıger gruptakılere ayıp olmuyomu bıde boyle dusun , bu dedıgıme ragmen hala benı haksız buluyosan bılemıyorum sanırım anlatabıldım olay sadece grup bazında dııl konferansın genelını etkılıyo anlatabıldıysem ne mutlu bana

o arkadaşlar çıkmasaydı (ki genelde çok yenilgi alanlar turnuvayı bırakıyo) belki hepsi onları yenecekti

ama yeni gelen arkadaş belki çok iyi oynuyodur hepsi yenilecek vs

senin dediğin gibi olursa da haksızlık olabilir bu türlü de haksızlık olabilir, bu yüzden senin karar vermen daha doğru olur diyorum

• quote:

quote:

quote:

o arkadaşlar çıkmasaydı (ki genelde çok yenilgi alanlar turnuvayı bırakıyo) belki hepsi onları yenecekti

ama yeni gelen arkadaş belki çok iyi oynuyodur hepsi yenilecek vs

senin dediğin gibi olursa da haksızlık olabilir bu türlü de haksızlık olabilir, bu yüzden senin karar vermen daha doğru olur diyorum

ok..

• d grubuna yeni arkadaşlar geldi o 0 _3 lük mağlubiyet serisi olan arkadaş çıktı neyse bizim gruptan 0_3 mağlubiyet serisi olanla 1. maçımızı yapmıştık zaten yeni gelen arkadaş beni 1 kere yenmiş sorun mu?
    neyse bizim grup tekrar dağılmadan maçlarımızı yaparızyeni gelcek arkadaş 0_3 lük bi mağlubiyetle başlıcak ama olsun ona başarılar belli olunca foruma cwp yazarsın arkdaş msn ni yazarsın bize ok
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fear44

vandosa turnuvada yer boşalırsa arkadaşım bekliyor onu yedeklere alırsan iyi olur..

posta adresi:yunus198761@hotmail.com

D grubundan seran ısımlı arkadas turnuvadan cıktıgını acıkladı eger arkadasın gırmek ıstıyosa onun yerıne gırebılır bu aksama kadar sevabını beklıyorum

FEAR44 SENDEN CEVAP ALAMADIM cevabını beklıyorum
  • quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fear44

vandosa turnuvada yer boşalırsa arkadaşım bekliyor onu yedeklere alırsan iyi olur..

posta adresi:yunus198761@hotmail.com

D grubundan seran ısımlı arkadas turnuvadan cıktıgını acıkladı eger arkadasın gırmek ıstıyosa onun yerıne gırebılır bu aksama kadar sevabını beklıyorum

FEAR44 SENDEN CEVAP ALAMADIM cevabını beklıyorum

arkadaşla şimdi konuştum katılamayacağını söyledi..

bundan sonra kimse adına konuşmayacağım bu 2 oldu

• quote:

Orjinalden alıntı: AloCat

arkadaşlar ben yeniyimde turnuvaya yedek olarak katılabilir miyim?

dostum 2. yedektın ama 1. yedegımız olan arkadas turnuvaya gırmekten vazgectı . EGER HALA GIRMEK ISTIYOSAN FORUMA msj at eger gırmeyı kabul edersen D grubundan seran ın yerıne turnuvaya dahıl olcaksın haberın ola
  • Zenith ile onun sahasındaki maçı yaptık.Yenildim.3 fark var 20 sn top bende zamanı bitirip sağ baseline'dan joe johnson'a üçlük attırdım girmedi. Zenith'i tebrik ediyorum çok iyi maçtı rövanşa bu akşam bekliyorum.
    Napalım çoook çalışmamız lazım.
    Fear ve whocares gibi olmak için.Heeee bi de topuzomer var o ne yaa ezmiş milleti
    Helal olsun valla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Incredible Wade

Zenith ile onun sahasındaki maçı yaptık.Yenildim.3 fark var 20 sn top bende zamanı bitirip sağ baseline'dan joe johnson'a üçlük attırdım girmedi. Zenith'i tebrik ediyorum çok iyi maçtı rövanşa bu akşam bekliyorum.
    Fear ve whocares gibi olmak için.Heeee bi de topuzomer var o ne yaa ezmiş milleti
    Helal olsun valla.

dostum senı gercekten tebrık edıyorum . daha 2 gun once katıldın turnuvaya ama bugun 3. macınıda yapmıssın helal olsun keske herkes senın kadar oynama arzusunda olsa

• quote:

Zenith ile onun sahasındaki maçı yaptık.Yenildim.3 fark var 20 sn top bende zamanı bitirip sağ baseline'dan joe johnson'a üçlük attırdım girmedi. Zenith'i tebrik ediyorum çok iyi maçtı rövanşa bu akşam bekliyorum.
    Helal olsun valla.

ben anlamıyorum bu gruptakıler sadece bana karsımı oynuyo bu topuzomer e bende yıkıldım ama oyle ahım sahım oynayan bırısı dııl kı son macı benımle ve arkadası darma duman edıcem yenılgısız kımse kalmıcak

• quote:

Orjinalden alıntı: not_human

quote:

Helal olsun valla.

ben anlamıyorum bu gruptakıler sadece bana karsımı oynuyo bu topuzomer e bende yıkıldım ama oyle ahım sahım oynayan bırısı dııl kı son macı benımle ve arkadası darma duman edıcem yenılgısız kımse kalmıcak

dostum sana hıc yakısmadı bu sozler . tanıdıgım burak bunları asla soylemezdı . tamam ıddaa lı konusabılrısın ama bu soyledıklerın topuzomer e bı nevı hakaret gıbı olmus + arkadas hakettıgı ovguyu alıyo sadece , sanırım anlastık

• i wade i 98-67 yendm.tebrk ediorm kndsni.çok centlmence bi mac oldu.yendm sağlk olsunherkse basarılar
  • Gene yenildim yaaa. Şeytanın bacağını bi kıramadık.
    Hedo iyi oynadı ama francis top çalamadı. Napalım oynayamıyoz işte allah allah.
    Alın ss bakın doya doya da gülün bana.
    Ben orlando oldum tracy24 phoenix idi.
     NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !
  • quote:

Helal olsun valla.

Maçın SS'leri
    edit:Ben detroit'tim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenith35 -- 14 Nisan 2006; 17:40:30 >

• i.wade.yenldiğn halde ss leri koyduğn içn saol.bu snn centlmenliğni gösterio.helal osn valla.herks yapamaz öle sni tekrar tebrk ediorm.inshAllah muradına erersn en kısa zmnda ilk galibiyetni alırsn.umudunu ytrme
  • beyler konu dışı ama bşiey sorucam.bu yüzbaşı,çavuş,onbaşı flan olayları ne ile ilgli.merak ettmde
  • Üyeler gönderdiği ileti sayısına göre derecelendiriliyor.İlk girişte er yanılmıyosam 15'i geçince onbaşı...
    quote:

Orjinalden alıntı: tracy24

beyler konu dışı ama bşiey sorucam.bu yüzbaşı,çavuş,onbaşı flan olayları ne ile ilgli.merak ettmde
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.