Şimdi Ara

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu ! (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.502
Cevap
0
Favori
30.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • B grubu 5 macım . NAsh buyuksun ama kidd kadar dııl

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !

• arkadas iverson un uzerıne cok oynadı yanılmıyorsam 4/17 3lukle oynadı iverson zaten macta bu yuzden koptu yınede arkadasa mac ıcın tsk edıyorum
  • pardon arkadaslar macımı berksarp la yapmıstım yazmayı unutmusum
  • quote:

Orjinalden alıntı: not_human

pardon arkadaslar macımı berksarp la yapmıstım yazmayı unutmusum

sanırım sen yendın
  • abi benle maç yapmayanlar eklesin beni yapalım ben 3 maç yaptım uygun durumda olanlar sölesin ben girdiğimde matrak1905@passport.com msn adresim
    ı love anygame!!!!!!!!!
  • Arkadaşlar selam ben geçenlerde turnuvadan atılmıştım ama bu sefer SERAN arkadaşın yerine biri aranıyor sizlerde müsade ederseniz girmek isterim

Cevaplarınızı bekliyorum,amacım sadece Nba Live2006 oynamak
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyupsultan

Arkadaşlar selam ben geçenlerde turnuvadan atılmıştım ama bu sefer SERAN arkadaşın yerine biri aranıyor sizlerde müsade ederseniz girmek isterim

eyup senı seran ın yerıne D grubuna dahıl etmek konusunda ben olumlu yonde oy kullanıyorum eger ıtıraz eden olmassa turnuvaya tekrar dahıl olucaksın
  • Bende olumlu yönde görüş bildiriyoum.
  • Gelsin arkadaş bu forumun ve turnuvanın yerlilerinden. Onun gibi gençleri biz karşımızda görmek isteriz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Incredible Wade

Bende olumlu yönde görüş bildiriyoum.

bence de sakıncası yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: topuzomer

Gelsin arkadaş bu forumun ve turnuvanın yerlilerinden. Onun gibi gençleri biz karşımızda görmek isteriz...

senın zaten onemsedeıgın tek sey yapacagın mac sayısı
  • tracy24 ile oynadığımız maçı 2. periyotta 2 dk kala kesmek zorunda kaldık.Skor yanılmıyosam 40-32 idi.Ama sekiz farktan eminim.Ben gerideydim.Maç 5'er dk lık periyotlardan oluşuyodu.Kalan dakika 12 oluyor. Biz bu sefer 3 dk periyotlu lık bi maç yapıp skoru toplamayı düşünüyoruz...
    Yönetim ne der acaba??
  • quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

quote:

Arkadaşlar selam ben geçenlerde turnuvadan atılmıştım ama bu sefer SERAN arkadaşın yerine biri aranıyor sizlerde müsade ederseniz girmek isterim

eyup senı seran ın yerıne D grubuna dahıl etmek konusunda ben olumlu yonde oy kullanıyorum eger ıtıraz eden olmassa turnuvaya tekrar dahıl olucaksın

olumludur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Incredible Wade

tracy24 ile oynadığımız maçı 2. periyotta 2 dk kala kesmek zorunda kaldık.Skor yanılmıyosam 40-32 idi.Ama sekiz farktan eminim.Ben gerideydim.Maç 5'er dk lık periyotlardan oluşuyodu.Kalan dakika 12 oluyor. Biz bu sefer 3 dk periyotlu lık bi maç yapıp skoru toplamayı düşünüyoruz...
    Yönetim ne der acaba??

mantıklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

quote:

bencede gelsin gelde şu gruptaki maçları tamamlayalm

• biz mavericksle 2.maçımızı yaptık 86-82 ben yendim çok eglenceliydi ark çok ii oynuo bi ara az daha koparıodu maçı ben suns o new jersey ss koyamıorum bi sorun var imageshack sitesinde neyse sen gerekli uygulamaları yaprsın vandosa saol ha bu arada maç onun sahasındaydı
  • Selamlar. Grup C'de, Vincetr ile maçimi yaptim kendi sahamda. Sonuç;

Houston (vincetr) 75 --- 78 Cleveland (Wolfie)

Güzel oyunundan dolayi kendisini kutluyorum. Birazdan rövanşi yapilacaktir. Maçin sonucunun resmi de buradadir ;

• sanırım herkes turnuvaya gırmenı ıstıyo eyupsultan
  • Selamlar. Grup C'de, Vincetr ile maçimi yaptim kendi sahamda. Sonuç;

Houston (vincetr) 75 --- 78 Cleveland (Wolfie)

Güzel oyunundan dolayi kendisini kutluyorum. Birazdan rövanşi yapilacaktir. Maçin sonucunun resmi de buradadir ;

• Selamlar sevgiler tekrar,

Vincetr arkadaşim ile rövanş maçi da yapilmiş bulunmakta. Ve maçin sonucu;

Houston (vincetr) : 55 ---- 72 Cleveland (Wolfie)

Vince tr ile maçlarimi tamamlamiş bulunmaktayim. Hayırlara vesile olmasini dilerim ! :P Herkese bol şans ve iyi eglenceler. Aşagida maçin sonucunun resmi bulunmaktadir.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.