Şimdi Ara

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu ! (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.502
Cevap
0
Favori
30.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: denzo

kyılmaz la maclarımız yaptık
    1.macı detroit(denzo):97 - phoneix(kyılmaz):91
    2.macı detroit(denzo):78 - phoneix(kyılmaz):82
    1 galip 1 maglup aldım
    toplamda 2galip 6 maglup playoff a katılamıyo muyum?
    neyse herkese basarılar dilerim ilerdeki 3.turnuvada iyi olurum

ILK MAC 97-93

ILK MAC 97-93

• 1.macı detroit(denzo):97 - phoneix(kyılmaz):93 pardon 93 olacak duzelttim
  • VINCE TR SENLE SON BİR MAÇIMIZ KALDI.

NE ZAMAN MUSAITSIN?
  • Adam boş smaça giderken korver ibnesinin yaptığı fauller olmasa adam şimdi rebound ve sayıda career-high yapacaktı hem de aynı maçta.
    ribaund 21 idi 26 oldu.Sayı rekoru 29 idi.Adama bastırmadılar smçları.Kullandığı serbest atışların tamamı smaça giderken yapıldı.
    Seneye orlando
    PG-nelson
    SG-yeni bir adam alsınlar
    SF-hedo
    PF-howard
    C-Milicic
    ilk beşiyle ortalığı dağıtır.Playoff kesin yapar.
    quote:

Orjinalden alıntı: yt1990

quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

sıze uzun sure goremeyecegınız bı performans gosterıyorum az once bıten macın ıstatısıklerı

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !

adam harbi coşmuş yaw

• quote:

Orjinalden alıntı: Whocares

aximan2 nerede? seninle kaldı maçımız?

birde spica ile görüşmem lazım. nerede bu kendileri msn de yoklar

• quote:

Orjinalden alıntı: Incredible Wade

Adam boş smaça giderken korver ibnesinin yaptığı fauller olmasa adam şimdi rebound ve sayıda career-high yapacaktı hem de aynı maçta.
    ribaund 21 idi 26 oldu.Sayı rekoru 29 idi.Adama bastırmadılar smçları.Kullandığı serbest atışların tamamı smaça giderken yapıldı.
    Seneye orlando
    PG-nelson
    SG-yeni bir adam alsınlar
    SF-hedo
    PF-howard
    C-Milicic
    ilk beşiyle ortalığı dağıtır.Playoff kesin yapar.
    quote:

Orjinalden alıntı: yt1990

quote:

sıze uzun sure goremeyecegınız bı performans gosterıyorum az once bıten macın ıstatısıklerı

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !

adam harbi coşmuş yaw

Milicic bu kadro iççin hazır diil bide SG mevkisine yeni adam koymussun orada oynuyan (adı gelmıyo aklıma ) adamı bende sewmıyorum ama duyduguma gore Howard gıbı gelcekte cok sey beklıyorlarmıs ondan yanı orası degısmıcek aslında serbest kalırsa KG bu takıma cok ıyı gıder

KG + D.Howard pota altını dusunemıyorum (suan NBA da ribaunt krallıgının ılk 2sı)

• quote:

Milicic bu kadro iççin hazır diil bide SG mevkisine yeni adam koymussun orada oynuyan (adı gelmıyo aklıma ) adamı bende sewmıyorum ama duyduguma gore Howard gıbı gelcekte cok sey beklıyorlarmıs ondan yanı orası degısmıcek aslında serbest kalırsa KG bu takıma cok ıyı gıder

KG + D.Howard pota altını dusunemıyorum (suan NBA da ribaunt krallıgının ılk 2sı)

Bunları tartışmak için yanlış başlık ama ...
    Milicic bence tamamen hazır.Seneye Milicic ilk beşe kesinlikle oturacak ve de ligin blok şampiyonu olacak.
    SG de oynayan adamın adı stevenson ve hiçbir numarası yok.Hedo'yu guard'a kaydırıp Ariza'yı oynatırdım ben olsam(bu senelik).Hiç yoktan rebound alır.Smaç basar bi kaç tane.
    Bence SG pozisyonuna phoenix'teki raja bell gibi üçlükçü biri olsa en ideal.Top tutacak bi adam lazım diil.
    Misal olarak söledin biliyom ama yine sölim Garnett minnesota dan giderse free agent olarak seneye gider ancak.Ve de Chicago en büyük aday.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Incredible Wade -- 16 Nisan 2006; 17:26:00 >

• ksuruma bakmayın ama bişi sorcam BANA ACİL CONSTANTİNE nin tam çözümünü bilen bi oyun ustası lazım!!!! bieri geçemedim çıldırcam m.k
  • quote:

Orjinalden alıntı: ___BOZO___

ksuruma bakmayın ama bişi sorcam BANA ACİL CONSTANTİNE nin tam çözümünü bilen bi oyun ustası lazım!!!! bieri geçemedim çıldırcam m.k

abi sen ıyımısın sana daha ne dıım
  • quote:

ksuruma bakmayın ama bişi sorcam BANA ACİL CONSTANTİNE nin tam çözümünü bilen bi oyun ustası lazım!!!! bieri geçemedim çıldırcam m.k

iyi de adam haklı burada turnuva konuşulması gerekirken nba muhabbetine döndü arkadaşta burayı ordan burdan herkesin birşey yazabildiği bir fikir platform u sandı ne yapsın

• quote:

Orjinalden alıntı: Incredible Wade

quote:

Bunları tartışmak için yanlış başlık ama ...
    Milicic bence tamamen hazır.Seneye Milicic ilk beşe kesinlikle oturacak ve de ligin blok şampiyonu olacak.
    SG de oynayan adamın adı stevenson ve hiçbir numarası yok.Hedo'yu guard'a kaydırıp Ariza'yı oynatırdım ben olsam(bu senelik).Hiç yoktan rebound alır.Smaç basar bi kaç tane.
    Bence SG pozisyonuna phoenix'teki raja bell gibi üçlükçü biri olsa en ideal.Top tutacak bi adam lazım diil.
    Misal olarak söledin biliyom ama yine sölim Garnett minnesota dan giderse free agent olarak seneye gider ancak.Ve de Chicago en büyük aday.

yanlıs hatırlamıyosam yabancı bı forumda KG nın sezon sonu takımdan ayrılacagı yazıyordu ve ya cleveland yada orlando ( ki francis i gondermek bu planın ıcınde dıyolar) gıdecekmıs

• quote:

Orjinalden alıntı: hipernova

quote:

iyi de adam haklı burada turnuva konuşulması gerekirken nba muhabbetine döndü arkadaşta burayı ordan burdan herkesin birşey yazabildiği bir fikir platform u sandı ne yapsın

sende haklısın neyse daha konuyu dagıtmıyalım ayrıca bı kac arkadas harıcınde nerdeyse herkes son maclarına geldı gerıde kalan arkadaslar bıraz daha cabuk olmaya calısırlarsa ıyı olacak

• quote:

bı kac arkadas harıcınde nerdeyse herkes son maclarına geldı gerıde kalan arkadaslar bıraz daha cabuk olmaya calısırlarsa ıyı olacak

evet bir çok kişi (bunlara bende dahilim) maçlarını bitirdi lütfen beyler yavaş yavaş bitirin bizi çok bekletmeyin haftaya play offlara geçelim en azından
  • ewet bencede bıraz hızlı oynaması lazım bu arkadasların maclarını
  • quote:

yarıldım desem yeridir
  • quote:

quote:

Bu 2 arkadaş resmen kayboldular

• quote:

quote:

yarıldım desem yeridir

Abi bende koptum yaa, noluyo lan dedım kendı kendıme hatta once YANLIS BASLIGA GIRDIM SANDIM

• quote:

quote:

quote:

Bu 2 arkadaş resmen kayboldular

bu ara herkes kayıp anlamıyorumkı

Arkadaslar eger lıgımız kapanmıstır gıbı bı msj almadıysanız nerdesınız

• ARKADAŞLAR BENİDE ALIN DEVAMLI OYNAYABİLİRİM ZAMANIM ÇOK ELVERİŞLİ EMAİL ADRESİM idmanhaberleri@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: 00000fastboy00000

ARKADAŞLAR BENİDE ALIN DEVAMLI OYNAYABİLİRİM ZAMANIM ÇOK ELVERİŞLİ EMAİL ADRESİM idmanhaberleri@hotmail.com

buyuk yazmana gerek yoktu gorebılıyoruz neyse saka bı yana arkadasım bıraz gec kaldın ama eger ıstersen 3. turnuvaya gırebılırsın sen sormadan soylıım 3. turnuva kayıtları bu turnuvanın bıtmesıyle baslıcak ve turnuvanın bıtmesıne tahmınım 1 ay falan war
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.