Şimdi Ara

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu ! (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.502
Cevap
0
Favori
30.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yt1990

quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

quote:

quote:

quote:

http://img65.imageshack.us/my.php?image=lebron7na.jpg

arkadaşlar sizinle bişey paylaşmak istedim lebron james le quadruple-double yaptım hatta turnovers sayısıda 15 onuda katarsak quintuple-double (5 özelliğide 10 un üzerinde) sayılır

tamam sımdı baktım turnovers harıcınde quadruple-double yapmıs gecerlı yanı

Arkadaslar kadroların son halını veren patch varmı varsa lınk koyarmıssınız

quadruple-double yaptı zatende hani bi quintuple-double gibi bişey olurmu diye zorladım da yokmuş

bide bende resmi olmayan bi patch varwww.nbalive.org dan bakabilirsin vandosa

resmı olmadan patch derken oyuncuların resımlerı yokmu yanı

yok öyle bişey değil sadece nbalive06 için çıkmış resmi yama değil başka farkı yok

ayrıca senin için upload ettim kendi kullandığımı yaklaşık bi ay öncenin rosteri yanlış hatırlamıyosam tüm takaslar falan var işte link:http://www.hemenpaylas.com/download/502322/0506Roster.rar.html
    içindeki dosyayı nbalive06/saves in içine atarsın ok? **** çıkan yere h-e-m-e-n-p-a-y-l-a-s yazıver aradaki çizgiler yok tabi

tmm sagol hemen paylas ı aralarında cızgı olmadan yazmayı bılebılırdım bu kadar mı acemı gorunuyorum bu konularda

• beyler tam 3 gundur mac yapılmıyo turnuvada bıraz daha ozen gosterırsek ıyı olur
  • quote:

beyler tam 3 gundur mac yapılmıyo turnuvada bıraz daha ozen gosterırsek ıyı olur

VANDOSA;

c grubunda benim denzo ile yaptığım maçları da tabloya ekler misin? daha eklememişsin.

1. maç: denzo 97 kyilmaz 93

2. maç: kyilmaz 82 denzo 78

Maç yapılıyor ama tabloya eklenmiyor mu desek?
  • dostum bakın bır daha soylemıcem ben foruma bı macın sonucu yazıldımıen fazla 30 dakıka ıcınde kaydedıyorum bosyere msn ye gırıp su macımı kaydet veya foruma tekrar tekrar yazıp durmayın

bıde anlamıyosun herhalde bıseyler bu ıslerden

sadece bır veya 2 mac ıcın lıgı yenıleyemem anlamıyorsunkı 2 gundur aynı seylerı yazıyosun sızın macları yukleyıp lıgı guncellemeye kalksam butun konferansı yenılemem gerekecek sırf 2 mac war dıye boyle bı ısıde yapmak salaktır . cunku sızın 2 acınız yuzunden konferansın butun sıralaması degısebılır ve degısırde

ben ne yapacagımı ve ne zaman yapacagımı ıyı bılıyorum ve pazar gunune kadar da guncelleme beklemeyın bosuna , hıc mac oynanmazken yoramam kendımı bosa

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

http://img65.imageshack.us/my.php?image=lebron7na.jpg

arkadaşlar sizinle bişey paylaşmak istedim lebron james le quadruple-double yaptım hatta turnovers sayısıda 15 onuda katarsak quintuple-double (5 özelliğide 10 un üzerinde) sayılır

tamam sımdı baktım turnovers harıcınde quadruple-double yapmıs gecerlı yanı

Arkadaslar kadroların son halını veren patch varmı varsa lınk koyarmıssınız

quadruple-double yaptı zatende hani bi quintuple-double gibi bişey olurmu diye zorladım da yokmuş

bide bende resmi olmayan bi patch varwww.nbalive.org dan bakabilirsin vandosa

resmı olmadan patch derken oyuncuların resımlerı yokmu yanı

yok öyle bişey değil sadece nbalive06 için çıkmış resmi yama değil başka farkı yok

ayrıca senin için upload ettim kendi kullandığımı yaklaşık bi ay öncenin rosteri yanlış hatırlamıyosam tüm takaslar falan var işte link:http://www.hemenpaylas.com/download/502322/0506Roster.rar.html
    içindeki dosyayı nbalive06/saves in içine atarsın ok? **** çıkan yere h-e-m-e-n-p-a-y-l-a-s yazıver aradaki çizgiler yok tabi

tmm sagol hemen paylas ı aralarında cızgı olmadan yazmayı bılebılırdım bu kadar mı acemı gorunuyorum bu konularda

estağfurullah

• uzuhahaha
  • quote:

dostum bakın bır daha soylemıcem ben foruma bı macın sonucu yazıldımıen fazla 30 dakıka ıcınde kaydedıyorum bosyere msn ye gırıp su macımı kaydet veya foruma tekrar tekrar yazıp durmayın

sadece bır veya 2 mac ıcın lıgı yenıleyemem anlamıyorsunkı 2 gundur aynı seylerı yazıyosun sızın macları yukleyıp lıgı guncellemeye kalksam butun konferansı yenılemem gerekecek sırf 2 mac war dıye boyle bı ısıde yapmak salaktır . cunku sızın 2 acınız yuzunden konferansın butun sıralaması degısebılır ve degısırde

ben ne yapacagımı ve ne zaman yapacagımı ıyı bılıyorum ve pazar gunune kadar da guncelleme beklemeyın bosuna , hıc mac oynanmazken yoramam kendımı bosa

Daha uygun bir şekilde anlatabilirdin
    o kadar çok ban hoş durmamış

• quote:

dostum bakın bır daha soylemıcem ben foruma bı macın sonucu yazıldımıen fazla 30 dakıka ıcınde kaydedıyorum bosyere msn ye gırıp su macımı kaydet veya foruma tekrar tekrar yazıp durmayın

madem gordun 3 gun onceden haber versene. birkac mac daha oynansın ondan sonra yapayım diyebilirdin. mesajları hic gormemis gibi davrandıgından için ben de birkac kere tekrarladım. lütfedip 3 gün sonra cevap verdiğin için sağol. sen şimdi bu mesajı da ban lersin. ya da yine gormezden gelirsin.

• Arkadaşlar lütfen bir an evvel kalan maçlarimizi tamamlayip, playoff'lara geçelim, biraz daha gayret, ha gayret :)

Istenildigi zaman 3 günde 8 maç bile yapilabiliyor, inanin bana ! =-) Playoff'larin daha seri ilerleyecegini düşünüyorum. Umarim yanilmam.. =-)

Ve unutulmamalidir ki, bu işe girişen Vandosa bunu hiçbir maddi cikar göz etmeden, 30 kişiyi takip etmek suretiyle yapmaktadir. Kendisini kirmamak, aksine yardımcı olmak gereklidir; bu şekil bir girişim olmasaydi, hepimiz şu anda büyük ihtimalle bilgisayara karşi maçlarimizi yapiyor olurduk ! Bu iş tam anlamıyla gönül işi olup, kimsenin kimseye kizma hakkının olmadigini düşünmekteyim..

Kalan maçlarin cabucak oynanmasi, başlayacak olan playoff'larin centilmence geçmesi, kutuplardaki buzullarin daha yavaş erimeleri dileğiyle !

• quote:

Orjinalden alıntı: kyilmaz

quote:

madem gordun 3 gun onceden haber versene. birkac mac daha oynansın ondan sonra yapayım diyebilirdin. mesajları hic gormemis gibi davrandıgından için ben de birkac kere tekrarladım. lütfedip 3 gün sonra cevap verdiğin için sağol. sen şimdi bu mesajı da ban lersin. ya da yine gormezden gelirsin.

bence yıne bos konusmussun bundan once kac kere foruma yazılan mac sonuclarına kaydedılmıstır gıbısınden cvp yazdıgımı gordun

• f grubumdaki arkadaslarima sesleniyorum yeniden eger benle mac yapacaksaniz adresimdeki denzo_ss@hotmail.com la konusalim artik ordan da maclarimizi yapariz anlasildiniz mi arkadaslarim??
    hadi bekliyorum en azindan cvbinizi yazmanizi bekliyorum
    herkese basarilar dilerim grsrz
  • beyler su maçları tamamlayalm D grubu size diorm hadi 3 maç eksiğim war benim daha playofflar war
  • sanırım hafta sonuna kadar kımsenın mac yapma ıstegı yok neyse olan benım gıbı maclarını bıtırenlere oluyo ama mecburı beklıcez
  • Vandosa, toplamda kaç maç eksik ? Kaç kişiyi bekliyoruz yani, başka bir değişle ?
  • bi oncekı sayfadakı lıg guncellemesıne bak ama oradakı maclardan sonra 3 mac daha yapıldı bunuda goz onune al

quote:

Orjinalden alıntı: wolfie

Vandosa, toplamda kaç maç eksik ? Kaç kişiyi bekliyoruz yani, başka bir değişle ?
  • Vandosa ben maçlarımı haftaiçleri gündüz yapabiliyorum ama msn de kimse olmadığı için yapamadım perşembe akşamından sonra maçlarımı tamamlamaya çalışıcam ama perşembe ye kadar bir müsade edin bana

Haftasonu işte çalıştığım için yapamadım bunu da belirteyim..

Maksat turnuva aksamasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyupsultan

Vandosa ben maçlarımı haftaiçleri gündüz yapabiliyorum ama msn de kimse olmadığı için yapamadım perşembe akşamından sonra maçlarımı tamamlamaya çalışıcam ama perşembe ye kadar bir müsade edin bana

Haftasonu işte çalıştığım için yapamadım bunu da belirteyim..

Maksat turnuva aksamasın

sorun sadece sen de dııl zaten dıgerlerı oynamadıktan sonra senın 1-2 gun gecıktırmen bıseyı degıstırmez
  •  NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !

uzun süre göremeyeceğiniz -belkide hiç- bi ss koydum nası fena deil galiba hı maçtada 95 sayı kadar fark atmıştım
  • quote:

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !

uzun süre göremeyeceğiniz -belkide hiç- bi ss koydum nası fena deil galiba hı maçtada 95 sayı kadar fark atmıştım

rookie 12 dk falan mı

• quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

quote:

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !

rookie 12 dk falan mı

12 dk olduu doğru ama rookie falan deil all-star güzelmi sen onu söyle musty

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.