arkadaşlar sizinle bişey paylaşmak istedim lebron james le quadruple-double yaptım hatta turnovers sayısıda 15 onuda katarsak quintuple-double (5 özelliğide 10 un üzerinde) sayılır
tamam sımdı baktım turnovers harıcınde quadruple-double yapmıs gecerlı yanı
Arkadaslar kadroların son halını veren patch varmı varsa lınk koyarmıssınız
quadruple-double yaptı zatende hani bi quintuple-double gibi bişey olurmu diye zorladım da yokmuş
bide bende resmi olmayan bi patch varwww.nbalive.org dan bakabilirsin vandosa
resmı olmadan patch derken oyuncuların resımlerı yokmu yanı
yok öyle bişey değil sadece nbalive06 için çıkmış resmi yama değil başka farkı yok
ayrıca senin için upload ettim kendi kullandığımı yaklaşık bi ay öncenin rosteri yanlış hatırlamıyosam tüm takaslar falan var işte link:http://www.hemenpaylas.com/download/502322/0506Roster.rar.html içindeki dosyayı nbalive06/saves in içine atarsın ok? **** çıkan yere h-e-m-e-n-p-a-y-l-a-s yazıver aradaki çizgiler yok tabi
tmm sagol hemen paylas ı aralarında cızgı olmadan yazmayı bılebılırdım bu kadar mı acemı gorunuyorum bu konularda
beyler tam 3 gundur mac yapılmıyo turnuvada bıraz daha ozen gosterırsek ıyı olur
quote:
Orjinalden alıntı: vandosa
beyler tam 3 gundur mac yapılmıyo turnuvada bıraz daha ozen gosterırsek ıyı olur
VANDOSA;
c grubunda benim denzo ile yaptığım maçları da tabloya ekler misin? daha eklememişsin.
1. maç: denzo 97 kyilmaz 93
2. maç: kyilmaz 82 denzo 78
Maç yapılıyor ama tabloya eklenmiyor mu desek?
dostum bakın bır daha soylemıcem ben foruma bı macın sonucu yazıldımıen fazla 30 dakıka ıcınde kaydedıyorum bosyere msn ye gırıp su macımı kaydet veya foruma tekrar tekrar yazıp durmayın
bıde anlamıyosun herhalde bıseyler bu ıslerden
sadece bır veya 2 mac ıcın lıgı yenıleyemem anlamıyorsunkı 2 gundur aynı seylerı yazıyosun sızın macları yukleyıp lıgı guncellemeye kalksam butun konferansı yenılemem gerekecek sırf 2 mac war dıye boyle bı ısıde yapmak salaktır . cunku sızın 2 acınız yuzunden konferansın butun sıralaması degısebılır ve degısırde
ben ne yapacagımı ve ne zaman yapacagımı ıyı bılıyorum ve pazar gunune kadar da guncelleme beklemeyın bosuna , hıc mac oynanmazken yoramam kendımı bosa
arkadaşlar sizinle bişey paylaşmak istedim lebron james le quadruple-double yaptım hatta turnovers sayısıda 15 onuda katarsak quintuple-double (5 özelliğide 10 un üzerinde) sayılır
tamam sımdı baktım turnovers harıcınde quadruple-double yapmıs gecerlı yanı
Arkadaslar kadroların son halını veren patch varmı varsa lınk koyarmıssınız
quadruple-double yaptı zatende hani bi quintuple-double gibi bişey olurmu diye zorladım da yokmuş
bide bende resmi olmayan bi patch varwww.nbalive.org dan bakabilirsin vandosa
resmı olmadan patch derken oyuncuların resımlerı yokmu yanı
yok öyle bişey değil sadece nbalive06 için çıkmış resmi yama değil başka farkı yok
ayrıca senin için upload ettim kendi kullandığımı yaklaşık bi ay öncenin rosteri yanlış hatırlamıyosam tüm takaslar falan var işte link:http://www.hemenpaylas.com/download/502322/0506Roster.rar.html içindeki dosyayı nbalive06/saves in içine atarsın ok? **** çıkan yere h-e-m-e-n-p-a-y-l-a-s yazıver aradaki çizgiler yok tabi
tmm sagol hemen paylas ı aralarında cızgı olmadan yazmayı bılebılırdım bu kadar mı acemı gorunuyorum bu konularda
estağfurullah
uzuhahaha
quote:
dostum bakın bır daha soylemıcem ben foruma bı macın sonucu yazıldımıen fazla 30 dakıka ıcınde kaydedıyorum bosyere msn ye gırıp su macımı kaydet veya foruma tekrar tekrar yazıp durmayın
sadece bır veya 2 mac ıcın lıgı yenıleyemem anlamıyorsunkı 2 gundur aynı seylerı yazıyosun sızın macları yukleyıp lıgı guncellemeye kalksam butun konferansı yenılemem gerekecek sırf 2 mac war dıye boyle bı ısıde yapmak salaktır . cunku sızın 2 acınız yuzunden konferansın butun sıralaması degısebılır ve degısırde
ben ne yapacagımı ve ne zaman yapacagımı ıyı bılıyorum ve pazar gunune kadar da guncelleme beklemeyın bosuna , hıc mac oynanmazken yoramam kendımı bosa
Daha uygun bir şekilde anlatabilirdin o kadar çok ban hoş durmamış
quote:
madem gordun 3 gun onceden haber versene. birkac mac daha oynansın ondan sonra yapayım diyebilirdin. mesajları hic gormemis gibi davrandıgından için ben de birkac kere tekrarladım. lütfedip 3 gün sonra cevap verdiğin için sağol. sen şimdi bu mesajı da ban lersin. ya da yine gormezden gelirsin.
Arkadaşlar lütfen bir an evvel kalan maçlarimizi tamamlayip, playoff'lara geçelim, biraz daha gayret, ha gayret :)
Istenildigi zaman 3 günde 8 maç bile yapilabiliyor, inanin bana ! =-) Playoff'larin daha seri ilerleyecegini düşünüyorum. Umarim yanilmam.. =-)
Ve unutulmamalidir ki, bu işe girişen Vandosa bunu hiçbir maddi cikar göz etmeden, 30 kişiyi takip etmek suretiyle yapmaktadir. Kendisini kirmamak, aksine yardımcı olmak gereklidir; bu şekil bir girişim olmasaydi, hepimiz şu anda büyük ihtimalle bilgisayara karşi maçlarimizi yapiyor olurduk ! Bu iş tam anlamıyla gönül işi olup, kimsenin kimseye kizma hakkının olmadigini düşünmekteyim..
Kalan maçlarin cabucak oynanmasi, başlayacak olan playoff'larin centilmence geçmesi, kutuplardaki buzullarin daha yavaş erimeleri dileğiyle !
quote:
Orjinalden alıntı: kyilmaz
quote:
madem gordun 3 gun onceden haber versene. birkac mac daha oynansın ondan sonra yapayım diyebilirdin. mesajları hic gormemis gibi davrandıgından için ben de birkac kere tekrarladım. lütfedip 3 gün sonra cevap verdiğin için sağol. sen şimdi bu mesajı da ban lersin. ya da yine gormezden gelirsin.
bence yıne bos konusmussun bundan once kac kere foruma yazılan mac sonuclarına kaydedılmıstır gıbısınden cvp yazdıgımı gordun
f grubumdaki arkadaslarima sesleniyorum yeniden eger benle mac yapacaksaniz adresimdeki denzo_ss@hotmail.com la konusalim artik ordan da maclarimizi yapariz anlasildiniz mi arkadaslarim?? hadi bekliyorum en azindan cvbinizi yazmanizi bekliyorum herkese basarilar dilerim grsrz
beyler su maçları tamamlayalm D grubu size diorm hadi 3 maç eksiğim war benim daha playofflar war
sanırım hafta sonuna kadar kımsenın mac yapma ıstegı yok neyse olan benım gıbı maclarını bıtırenlere oluyo ama mecburı beklıcez
Vandosa, toplamda kaç maç eksik ? Kaç kişiyi bekliyoruz yani, başka bir değişle ?
bi oncekı sayfadakı lıg guncellemesıne bak ama oradakı maclardan sonra 3 mac daha yapıldı bunuda goz onune al
quote:
Orjinalden alıntı: wolfie
Vandosa, toplamda kaç maç eksik ? Kaç kişiyi bekliyoruz yani, başka bir değişle ?
Vandosa ben maçlarımı haftaiçleri gündüz yapabiliyorum ama msn de kimse olmadığı için yapamadım perşembe akşamından sonra maçlarımı tamamlamaya çalışıcam ama perşembe ye kadar bir müsade edin bana
Haftasonu işte çalıştığım için yapamadım bunu da belirteyim..
Maksat turnuva aksamasın
quote:
Orjinalden alıntı: eyupsultan
Vandosa ben maçlarımı haftaiçleri gündüz yapabiliyorum ama msn de kimse olmadığı için yapamadım perşembe akşamından sonra maçlarımı tamamlamaya çalışıcam ama perşembe ye kadar bir müsade edin bana
Haftasonu işte çalıştığım için yapamadım bunu da belirteyim..
Maksat turnuva aksamasın
sorun sadece sen de dııl zaten dıgerlerı oynamadıktan sonra senın 1-2 gun gecıktırmen bıseyı degıstırmez
uzun süre göremeyeceğiniz -belkide hiç- bi ss koydum nası fena deil galiba hı maçtada 95 sayı kadar fark atmıştım
quote:
Orjinalden alıntı: yt1990
uzun süre göremeyeceğiniz -belkide hiç- bi ss koydum nası fena deil galiba hı maçtada 95 sayı kadar fark atmıştım
rookie 12 dk falan mı
quote:
Orjinalden alıntı: MuSTy!!!
quote:
Orjinalden alıntı: yt1990
rookie 12 dk falan mı
12 dk olduu doğru ama rookie falan deil all-star güzelmi sen onu söyle musty