Şimdi Ara

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu ! (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.502
Cevap
0
Favori
30.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim grubumda olanlar beni bulsunlar bugün maçları yapabilicem galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyupsultan

Arkadaşlar benim grubumda olanlar beni bulsunlar bugün maçları yapabilicem galiba

abicim beni unutma bak yapalm maçı bugün
  • abi benle yapan yapsın maçını matrak1905@passport.com
    ben hergün giremiom ara karneden sora....takip edemiom....
    ı love anygame!!!!!!!!
  • abi cuma ve cumartesi akşamları genellikle boşum haydi gel yapak man!!!!!!!
    ı love any game!!!!!
  • lethargy ile benim sahamda olan 2.maçı yaptık 101-94 kazandım...

ama şunu söylemeliyimki takılmalar yüzünden hiç zevk alamadım.(kendi adıma konuşayım)Lethargy bir tek benle oynarken takıldığını söylüyor(doğrudur).

sorun bende ise başkalarıyla oynarken niye takılmıyor?(musty hariç) sorun onlarda ise onlar başkalarıyla oynarken niye takılmıyor? sırf bu yüzden oynamak gelmiyor içimden zevk alamaz hale geldim. buna bir çözümü olan varmı???böyle giderse turnuvadan ayrılmayı düşünüyorum benim yüzümden arkadaşların oyunlarını mahvetmek istemem.
  •  NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !

Sypunisher arkadaşla ilk maçımız yarım kaldı durum 72-32

Devamı Burda
     NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !

Toplamda 118-61 yendim ilk galibiyetim

• quote:

Orjinalden alıntı: fear44

lethargy ile benim sahamda olan 2.maçı yaptık 101-94 kazandım...

ama şunu söylemeliyimki takılmalar yüzünden hiç zevk alamadım.(kendi adıma konuşayım)Lethargy bir tek benle oynarken takıldığını söylüyor(doğrudur).

sorun bende ise başkalarıyla oynarken niye takılmıyor?(musty hariç) sorun onlarda ise onlar başkalarıyla oynarken niye takılmıyor? sırf bu yüzden oynamak gelmiyor içimden zevk alamaz hale geldim. buna bir çözümü olan varmı???böyle giderse turnuvadan ayrılmayı düşünüyorum benim yüzümden arkadaşların oyunlarını mahvetmek istemem.

saçmalama hocam. ne turnuvadan ayrılması. öyle yada böyle bitircez napalım. Biz turnuva dışı zevk alıyoruz zaten dimi. Turnuvada da yapmamız gerekeni yaparız procedure e uyarız ;)

kutluyorum...

• öğlen berksarpla ilk maçımızı yaptık

maç onun sahasındaydı o phoenix (gruptaki diğer herkes gibi) ben cleveland dım

• quote:

Fear arkadaşım benle finalde de takılmalar olmuştu ama ben galiba nedenini sonunda buldum.Benim bilgisayarda detail en düşük yapınca rahat oynuyorum isterseniz bir de siz deniyin böyle takılmalar olursa..

• Bu hafta playoff'lara başlayabilecek miyiz arkadaşlar ? Bu iş cok uzuyor gibi cünkü... NBA turnuvasi dedik ama, 82 maçlik seri uzunluguna dönmesin bu turnuva da ! :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyupsultan

quote:

Fear arkadaşım benle finalde de takılmalar olmuştu ama ben galiba nedenini sonunda buldum.Benim bilgisayarda detail en düşük yapınca rahat oynuyorum isterseniz bir de siz deniyin böyle takılmalar olursa..

oyun oynarken detayları minimuma getiriyorum ve hiçbir program açık kalmıyor zaten... asıl sorun bazı kişilerle takılıp bazı kişilerde takılmıyor olması. bunun nedenini öğrenmek lazım...

• Beyler ben 3 maç yapabildim henüz durumlarını da ilettik arkadaşlarla

Diğer arkadaşlar bugün beni bulurlarsa maçlarımızı bitirelim diyorum.

Bilgisayar yalnız bana tahsis olmadığı için ben de zorlanıyorum.Evdekiler başımın etini yiyo

Hadi görüşelim bugün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyupsultan -- 22 Nisan 2006; 11:37:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

öğlen berksarpla ilk maçımızı yaptık

maç onun sahasındaydı o phoenix (gruptaki diğer herkes gibi) ben cleveland dım

ben almıyorum phoenix cık cık cık

şaka bi yana benim 1 maçım kalmış galiba bu aralara çok yoğun bi şekilde sunumlarım var okulda nerdeyse hergün biraz zaman alabilir kusura bakmayın

• kurucu abi kimin kimle maçı kaldığını öğrenebileceği bir tablo yapsanıza ii olur
    ı love anygame!!!!!!!!
  • spica nerdesin ya senle şu iki maçımızıda yapalım artık msnde göremiyorumda seni
  • quote:

Orjinalden alıntı: yt1990

spica nerdesin ya senle şu iki maçımızıda yapalım artık msnde göremiyorumda seni

Bende sizin gruptayım haydi maçları tamamlayalım.
  • olur doğru senlede bi maçım var yapalım yarın
  • arkadaşlar bu nba turnuvası bitince birdaha turnuva olacakmı? olacaksa ne kadar gümn sonra olur?
  • Arkadaşlar Mavericks arkadaşımla 2. maçımızı da yaptık

Ben Cleveland'dım.

Turnuvada durumum 2 galibiyet 2 mağlubiyet oldu.Hadi hayırlısı bekle playoff

• Arkadaşlar hero_ergin le maçlarımızın ilkini yaptık.Ben home Cleveland idim.Sonları büyük çekişme yaşandı sonradan biraz fark açıldı.Ben yendim.

5 maçımı tamamladım böylece 3 galibiyet 2 mağlubiyet oldu

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.