Şimdi Ara

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu ! (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.502
Cevap
0
Favori
30.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: wolfie

quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

dostlarım eger en kısa surede maclar oynanmassa artık yaptırım yapmak zorunda kalıcaz sızı sonsuza dek te beklıyemeyız

Turnuva başlayali en azindan 1 ay oldu, alt tarafi 8 maç yapılacakti.. Biraz daha ellerimizi cabuk tutmamiz gerekli, öyle degil mi ? Birçok insan artik bitmesini bekliyor. Ayip oluyor üstelik.. Bekleyenlerin sayisi, sanırım maçi olanlarin sayisini geçti. Son bir gayret daha diyorum beyler.. Bitirelim ve hafta sonuna başlayalim şu playoff'lara..

aynen katılıyorum

• quote:

dostlarım eger en kısa surede maclar oynanmassa artık yaptırım yapmak zorunda kalıcaz sızı sonsuza dek te beklıyemeyız

beyler haklısınızda mesela benim iki maç var ikiside hamzayla bi türlü karşılaşamıyoruz ama bi ara ayarlamıstık bi zmn o da olmadı benim öbür maçlar bitti tek maç o arkadasla ben nete giriyorum her gün foruma girdiinde hbr wersin maçları bitirelm..
  • kyılmaz bai maçı yapalım cumartesi veya cuma akşamları fulum gel yapak maçımızı atılcaz lan turnuvadan!
    matrak1905@passport.com ha kurucu abi şu kimin kiminle maçı kaldığı belirten tablodan yapsan ii olur ve kimin kaçıncı olduğu filan olsa!!!!!!!!!
    I love anygame!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViNcEtr -- 25 Nisan 2006; 19:02:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ViNcEtr

kyılmaz bai maçı yapalım cumartesi veya cuma akşamları fulum gel yapak maçımızı atılcaz lan turnuvadan!
    matrak1905@passport.com
    I love anygame!!!!!!!!!!!!!

bu cumartesi yapacaktık msnye girmedin.

neyse cuma 22.00'den ya da cumartesi akşamı yapalım.
  • kyılmazla maçı yaptık ama işi çıktı ve gitmek zorunda kaldı maçı kaybettiğini kabul etti.ben detroitim.
     NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !

buda benim adamların skoru

hade geçi ver abi bunu kayıtlara!!!!
    ı love anygame!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViNcEtr -- 25 Nisan 2006; 19:46:53 >

• Uzun bir aradan sonra screenshot görmez ne güzelmiş beeeeeeeee
  • Arkadaşlar benim de sadece Hero_ergin le bir maçım ve hamza_76 arkadaşımızla 2 maçım var.

HEro ile en kısa zamanda yapabileceğimize inanıyorum ama hamza arkadaşımızla bir türlü karşılaşamadık.Bir kez teklif ettim,cevabı "Bir ara yaparız" şeklinde oldu bu durumda benim de yapabileceğim bir şey yok.

Ben bu kadar uzun süre maç yapmadığım için uyarı almış ve akabinde uzaklaştırılmıştım turnuvadan.

Tabii ki arkadaşa da aynı muamelede bulunulsun demiyorm ama en azından mail vb yollarl uyarsak iyi olur.Çünkü turnuva aksayacak böyle giderse.....

Herkese iyi turnuvalar
  • benimde durumum senin gibi eypsltn.1 maç senle 2 maç hamzayla senle en kısa zamanda maçımızı yaparız.İşallah yarın girersen olur mesela .....
    Ayrıca arkadaşları istemedende olsa bekletiyoruz en kısa zamanda bizim grubun maçları biter
  • son bı gayretle bıtırelım su macları arkadaslar
  • Eee arkadaşlar, bitiyor di mi maçlariniz bu hafta sonuna dogru, mesela ? Geçelim artik playoff'lara.. Herkesin 1-2 maçi kaldı, lütfen yarim saat, bir saatinizi ayirin ve bitirin başladiginiz işi ! Bişi kalmadi geriye çünkü, yüzüp yüzüp kuyruguna geldik. Bekliyoruz tamamlanmasini kalan az sayidaki maçin
  • slm f grubumdaki arkadaşlar a son sesleniyorum benle mac yapmak isteyenler bu forumda bildirsinler ve de denzo_ss@hotmail.com u ekleyin cunku buyanik@hotmail.com dan oynayamıyorum modemde sorun var ama denzo ile birisinden oynayacam ama skorlarınızına dj_hello diye yazınız tmm mı ?hadi cvp bekliyorum f grubumdaki arkadaslardan cvp bekliyorummmmm
  • arkadaslar herkesten ozur dıleyerek bu aksam guncellenmıs tanloyu veremıcemı soylemek ıstıyorum arkadaslarla dısarı cıktık bugun ve gelelıyarım saat falan oldu herhalde bu kafaylada o ısı yapcak halım yok walla yarın aksam saat 11 ıle 12 arası guncellenmıs puan durumunu koyucam foruma
  • quote:

arkadaslar herkesten ozur dıleyerek bu aksam guncellenmıs tanloyu veremıcemı soylemek ıstıyorum arkadaslarla dısarı cıktık bugun ve gelelıyarım saat falan oldu herhalde bu kafaylada o ısı yapcak halım yok walla yarın aksam saat 11 ıle 12 arası guncellenmıs puan durumunu koyucam foruma

Tamamdir Vandosa, güncellemeleri bekleyelim.. Haber verdigin icin sagol, keşke maçlarini yapmayan arkadaşlar da senin gibi görev bilincinde olsalarda burada 25-30 insanı beklettiklerinin farkına varip, hafta boyunca 1-1.5 saatlerini ayirarak zorla kendilerine verilmiş (!!!!!!!!!) bu görevlerleri yerlerine getirseler. Sonuçta ne kadar zor olabilir ki insan gerçekten istedikten sonra...

• benim 1 maçım kaldı djhello ile bir türlü buluşamadık msn de. Djhello ya sesleniyorum eğer buralardaysan e-mail at veya buraya mesaj atda bitirelim şu maçı. çok uzadı artık playoff lara geçmek lazım.
  • spica nerelerde bilen varmı ya spica bi msj at boş olsa bile
    bu arada ben yarın aximan2 ve guraktan ile maçlarımı yapcam ayarladık anlaştık
  • quote:

Orjinalden alıntı: yt1990

spica nerelerde bilen varmı ya spica bi msj at boş olsa bile
    bu arada ben yarın aximan2 ve guraktan ile maçlarımı yapcam ayarladık anlaştık

Spica ortalarda yok gel de maçları bitirelim artık, çok uzadı bu iş...
  • Tablo beklioz hadi kurucu abi yap şunu!!!!!!
    ı love anygame!!!!!
  • beyler hamzayla maçı yapıodk 2. periyotta işi çıktıgını söledi ss aşağıda artk nolcak bilmiorm ztn turnuvadan çekilceini de sölüo bu turnuva böle giderse ne zmn biter bilmiorm ortak bi karar alalm we uygulayalm ben new jersey'im bu arada..

• bu arada turnuvadan cekilirse maçları direk kazanmış olmamız pek adil olmaz heralde onun için de fikirlerinizi bekliorm..olmadı bi kura ayarlarız aramızda(d grubu olarak) maç yapar öle tamamlarız..
  • umarım yarın veya öbürgün grup maçları biterde play offlara geçeriz 2 haftadır bekliyorum ve sıkıldım
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.