fear44 tmmdır nezmn musaitsin?ben denzo nun yanında olacagım ama mac skoru da denzo ile yazmayın dj_hello ile yazın tmm mı vandosa? fear44 seni bekliyorum eger yapacaksan denzo_ss@hotmail.com ile konusalım tmm mı fear44?bekliyom cvbını???
Turnuva ne yazik ki oyun becerimizi ölçmekten ziyade, sabrimizi-irademizi ölçer duruma gelmeye başladi ne yazik ki, görünen o ki.. Insanların turnuvadan çekilme fikirleri hiç hoş ve mantıklı degil. Çekilmeyi düşünen insanlar maçlarini yapmayan insanlar, o halde, kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşüyorlar ! Cünkü turnuvanın uzayip, insanı bıktırmasini saglayan bir şekilde bu insanlar yine.. Sonra da kalkıp tunuvayi mi birakacak bu insanlar ? Kime ne faydası var acaba böylelerinin biri bana açıklasin... (Lafim hiç kimseyi hedef almıyor, genel yazdim-üstüne alınan olursa karişmam ! )
sorumsuzluklar diz boyu
Iste lıgın son halı
DOGU KONFERANSI
BATI KONFERANSI
Arkadaşlar Lig ler update olduktan sonra oldu ama
Hero_ergin arkadaşımla süüüüüper maçımızı yaptık.İnanılmaz bir maçtı,tam 2 uzatma devresi ve sonucunda ne mi oldu......
Ben Cleveland Cavaliers(Away) 130 - 122 Philedelphia 76ers (Home) Hero_ergin
Muhteşem bir maç oldu beyler siz ne dersiniz forumun en güzel maçıydı iddia ediyorum.....
Durumum 4 galibiyet 2 mağlubiyet oldu...
EVET ARKADAŞLAR süper bi maç oldu ama korver yaktı beni serim 2 galibiyet 4 mağlubiyet oldu eypslt arkadaşımı tebrik ediyorum ayakta alkışlıyorum yolu açık olsun benim çıkma ihtimalim kalmadı gibi 2 maçım var sadece ama benimde yolum açık olsun işalallh (ama maç tam iki kere uzadı son periyot'ta korver beklentilerimi boşa çıkardı.. Ve 30 saniyede dağıldım yani)neyse bu güne kadar oynadığım en güzel maçtı işallah bi daha nasip olur...
hımm çekişmeli olmuş. özledim o günleri
kutlarım
ıyı macmıs walla
C grubundaki herkesle gurur duyuyorum, maçimiz kalmadigi icin E grubu ise bitirdi bitirecek maçlarini. Onlara da alkış Ama bence bu turnuva Temmuz'da anca biter ! Hatta belki bitmez bile..
quote:
Orjinalden alıntı: dj_hello
fear44 tmmdır nezmn musaitsin?ben denzo nun yanında olacagım ama mac skoru da denzo ile yazmayın dj_hello ile yazın tmm mı vandosa? fear44 seni bekliyorum eger yapacaksan denzo_ss@hotmail.com ile konusalım tmm mı fear44?bekliyom cvbını???
ben hafta içi öğlenleri genellikle müsait oluyorum. akşamları bu aralar pek fazla giremiyorum ama cumartesi filan yapalım maçımızı sen bi saat söylersen ona uyarım. mesela akşama doğru 4,5 gibide olabilir.
vandosa bizim d drubundan hamza artık maç yapmıyıcağını ve turnuvadan çıktığını söyledi...Başka adammı gircek onun yerine yani varmı başka adam oynucak herkezin bir tek onla maçı var.Bizi bu konuda aydınlatırsan sevinirim.Şimdiden sağol..........ERGİN
abi herkes bitirsin maçları bu haftasonu yapalım playoffları ı love anygame!!!!!!!!
Benim durumum 3 galibiyet 4 mağlubiyet. İkinci kez yanlış yazıldı Abi yanlışlık olmasın güme gitmeyelim
fear44 cmt s 22 de musait olabiliyorum ama denzo ile aynı evde kaldgm için denzo nickiyle mac yapacam okmu??
lethargy le mac yaptık ben detrotim o cleveland dı macın sonucu DET(dj_hello) : 80 CLE(lethargy) : 110 yenildim nyse diger maclarım var da 5 macım var onlardan haber bekliyorum hadi su macları bitirelim artık
dj_hello'yla da son maçımı yaptım sahamda 110-80 yendm.. böylece maçlarım bitmiş oldu.. darısı diğer arkadaşların başına..
slm vandosa denzo playoff a kalmıs mı? bunu bildirir misin?
quote:
Orjinalden alıntı: hero_ergin
vandosa bizim d drubundan hamza artık maç yapmıyıcağını ve turnuvadan çıktığını söyledi...Başka adammı gircek onun yerine yani varmı başka adam oynucak herkezin bir tek onla maçı var.Bizi bu konuda aydınlatırsan sevinirim.Şimdiden sağol..........ERGİN
hamza ısımlı arkadasın yerıne daha oyuncu alcak zamanımız yok onun maclarına hukmen yenılgı verecegım
quote:
Orjinalden alıntı: dj_hello
slm vandosa denzo playoff a kalmıs mı? bunu bildirir misin?
su an kesın bısey soylıyemem
Sana ulaşamadım bi türlü dj_hello . Bana ulaş bir saat ayarlayıp şu maçlarımızı bitirelim artık senle .