Şimdi Ara

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu ! (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.502
Cevap
0
Favori
30.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yiğit senle maçım kaldı sadece 2 sini de yapalım bitsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Incredible Wade

quote:

Orjinalden alıntı: vandosa
    İşte lıgın son halı I wade senın mac sayın bu sefer dogru herhalde arkadaslar puan durumunun ustunde schule war ordan kımınle mac yapacagınızı gorebılıyorsunuz

Ben 3-4 üm diyorum
    E grubundaki galibiyetler toplamı 17
    E grubundaki mağlubiyetler toplamı 19
    Benim bi galibiyetim mağlubiyet olarak yazılmış.

1-(I wade icin) Dostum senden tekrar ozur dılerım . yalnız merak etme notlarımda senın serın 3-4 olarak gorunuyo puan durumunda yanlıs verılmıs lıg guncellemesınede bakmadım ne yazıyo dıye ama suan notlarıma gore batı da 6.sın merak etem bı dahakıne yanlıslık yapmıcam ok

2-eger glıbıyet sayısı ıkı takımın aynı ıse averaj a bakılır kı sans eserı o da aynı ıse gruplarındakı en guclu takımla ( eger grup 1. ıse 2. ye bakılarak ) aralarındakı macların averajına bakılır (NOT:hukmen yenılgılı olay ıcın henuz bı durum dusunmedım buyuk ıhtımal hep bırlıkte karar verıcez yanı 2-3 secenek sunarım sıze sızde oylamayla karar verırsınız oyle bı durum olursa)

3-play off eslesmelerı NBA dakıyle aynıdır .

(1-8) - (4-5)
    (2-7) - (3-6)

her ıkı konferansın sampıyonlarıda fınalde karsılasır (sanırım anlasıldı )

• quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

3-play off eslesmelerı NBA dakıyle aynıdır .

(1-8) - (4-5)
    (2-7) - (3-6)

her ıkı konferansın sampıyonlarıda fınalde karsılasır (sanırım anlasıldı )

playofflarda 1 turda kaç maç yapılcak? ve grupta üst sıralarda çıkanın saha avantajı olacakmı?

düzenleme: nba deki ile aynıdır demişsin yanılmıyorsam 7şer maç yapılıyor playofflarda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearless -- 1 Mayıs 2006; 11:38:04 >
  • Arkadaşlar Vandosa nın dediğine göre Batı konferansında eşleşmeler şöyle olucak

eyupsultan vs sy_punisher
    fear44 vs tracy24
    _zenith_ vs mavericks
    lethargy vs hero_ergin

Vandosa'ya yardımcı olmak lazım ben bizim konferansınkileri çıkarttım.Siz de bir kontrol edin de yanlışlık olmasın

Şu playoff olayına başlayalım artık değil mi????
  • yanlız daha maçları tamamlayamayan arkadaşlar var onların maçlarını yapmasıyla muhtemelen değişecektir ilk 8.
  • Birşey dikatimi çekti... F grubunda fear44 adli arkadaşim 7/1 yapmiş ve tek malubiyetini topuzali 'den almiş. Fakat topuzalinin istatistigi 0/6 diye gözüküyor, bu nasil iş Vandosa ? Yigidin hakkını yiğide verelim Sanırım 1/5 olmali orasi.. Gözden kaçmiş minik bir hata olabilir mi ? Herkese kolay gelsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfie

Birşey dikatimi çekti... F grubunda fear44 adli arkadaşim 7/1 yapmiş ve tek malubiyetini topuzali 'den almiş. Fakat topuzalinin istatistigi 0/6 diye gözüküyor, bu nasil iş Vandosa ? Yigidin hakkını yiğide verelim Sanırım 1/5 olmali orasi.. Gözden kaçmiş minik bir hata olabilir mi ? Herkese kolay gelsin..

ben topuzali ye yenilmedim.lethargy e yenildim.

• Pardon arkadaşlar maçları yapmayanların olduğunu bilmiyodum.Onlar da yapsın o zaman ona göre çıkartırız....
  • vandosa, topuzaliyle oynadığım ve 67-65 yendiğim maçı ters yere yazmışsın. Sonuç olarak doğru ama skorlara bakarken yanlış gözüküyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spica

yiğit senle maçım kaldı sadece 2 sini de yapalım bitsin

hallederiz uğur
  • msn deyim
  • hımm sanırım yanlışlıklar mevcut tablomuzda. bizim grubda bir yanlışlık yok ama maçlarını tamamlamayan arkadaşlar tamamlarlarsa artık gerçektende playofflara geçeriz.

Hiç maç yapmayan varmı bilmiyorum ama hükmen yenilgi olayı nasıl olcak onuda bilmiyorum.

ayrıca vandosa arkadaş bu tablo olayındaki hataları düzelttikten sonra bana güncel yeni tabloların linklerini bana mail atarsa 1. sayfayıda güncellemiş oluruz uzun bir süreden sonra Vandosa anladı
  • ya vandosa yine yanlış yazmışın benim 5 galibiyet 3 malubiyet olcak
  • eyupsultanla 2 maçıda yaptık 1ini o yendi 1 ini ben
    mavericksle 2 maçıda yaptık 1ini o yendi 1 ini ben
    hero_erginle 2 maçıda yaptık 1 ini o yendi 1 ini ben
    hamzayla da 1 maç yaptık onu ben yendim digeride hukmen yenilmiş olcaına gore 2 maçıda ben kazanmış oluorum
    bu durumda 5 galibiyet 3 malubiyet oluo
  • Playofa kalamadığım için haddime düşmez belki ama hükmen yenilgide bence tek farkla yendi saymak mantıklı, nede olsa beleş galibiyet alındı. Yada isteğe göre 5 veya 10 fark atılmış gibi gösterilebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guraktan

Playofa kalamadığım için haddime düşmez belki ama hükmen yenilgide bence tek farkla yendi saymak mantıklı, nede olsa beleş galibiyet alındı. Yada isteğe göre 5 veya 10 fark atılmış gibi gösterilebilir.

beleş diyosunda arkadaş ztn maçları alamadığı için çekildi...
  • Mızıkçılık yaptı diyorsun yani neyse 1 fark az geldiyse 10 fark falanda olabilir. Çekilmek pek iyi bir şey değil, böyle sorunlar çıkarıyor işte.
  • evt sonuna kadar katılıorum size hayır madem kaybetmei hazmede miosun bari katılma turnuvaya yaw di mi

• quote:

Orjinalden alıntı: sy_punisher

eyupsultanla 2 maçıda yaptık 1ini o yendi 1 ini ben
    mavericksle 2 maçıda yaptık 1ini o yendi 1 ini ben
    hero_erginle 2 maçıda yaptık 1 ini o yendi 1 ini ben
    hamzayla da 1 maç yaptık onu ben yendim digeride hukmen yenilmiş olcaına gore 2 maçıda ben kazanmış oluorum
    bu durumda 5 galibiyet 3 malubiyet oluo

senın hamzayla yaptıgın macı hamza almıs gorunuyo bende eger yanlısım warsa duzelt

ayrıca arkadaslar gruplarda mac yerlerını yanlıs yazmıs olabılırım ama puanlar dogrudur 2 kısı harıc (sy_punisher ve I wade) yukarıda skorları yazarken bazen yanlıslık yapabılıyorum ama bu sorunun sıze bı zararı yok zaten

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.